On: 6,4 % AVG resetat la plecare si verificat la intoarcere, 4 persoane, fara bagaje, cauciucuri de vara , cativa zeci de km din drum acoperit de zapada batatorita, in rest asfalt curat, ESP lasat activ la dus, dezactivat la intoarcere (m-am simtit si eu ca un Ken Block

), intre -10 si -4 grade Celsius, aproximativ 135 km facuti, maxim 60/ora in localitati, 95-100 km/ora in afara
Off: Au scazut in sfarsit si nesimtitii astia de la OMV Petrom pretul, 5,09 (adica exact cat e si la MOL). Apa Chioara!!!!!!!! (scuze pentru colegul cu nick-name-ul asta, nu e nici o legatura

)
On: Vreau si eu ceva consumuri decente (fara ghilimele) scoase de colegi cu 1,4 GSL si incaltari de iarna, va rog

Chiar nu se poate scoate iarna sub 6 - 6,2? (pentru mine si vara e ca un prag psihologic, ma refer AVG in conditii normale, trasee mixte adica si rampe incluse,cu pasageri si ceva bagaje

)
Ceed SW,
1,4 GSL MT,
109 CP,
City,
Black Pearl,
2009 ODO:190.000 km
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget

)
Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium

)
GPL Tomaseto STAG 4 Qbox plus