Lista asteptare masina -2007-
-
- 3/E
- Auto:
Vineri m-au anuntat ca masina ar fi ajuns la Pitesti.
Inainte de asta am dat un telefon la dealer sa-l intreb care este situatia masinii si mi-a raspuns ca nu stie decat ca este pe transport.
Cine stie cat o sa mai astept sa ajunga masina din Pitesti in Bucuresti?
Inainte de asta am dat un telefon la dealer sa-l intreb care este situatia masinii si mi-a raspuns ca nu stie decat ca este pe transport.
Cine stie cat o sa mai astept sa ajunga masina din Pitesti in Bucuresti?
Cee'd 1,4 LX Best Pewter Beige
CL-19-RIP
CL-19-RIP
- apachioara
- nicicum
- Auto:
Pot sa va garantez ca august e luna in care au concediu TOATE firmele din Europa. Ginditi-va citi romani vin inapoi in august din afara - le dau stapinii liber.... Oricum, o firma serioasa de masini cum ar trebui sa fie KIA face in mod normal un stoc pentru perioada asta de pauza a fabricii, tocmai ca sa nu dea peste cap programul de livrari. Eu am vb cu dealerul din Craiova care sustine sus si tare ca vina pentru intirzieri este a Kia Romania si a transportatorilor. Asa ca injurati-i pe ei. 

cee'd 1.6 DSL LP TX Comfort -- Piston Grey
waiting ....
waiting ....
-
- 3/E
- Auto:
@tanu - Se mai aude ceva cu poza precotractului de rezervare?
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
-
- Auto:
Cei cu seriile deja aparute ce mai faceti ? Ati fost sa luati factura ? Ati si platit-o ?
Eu unul abia saptamana asta o sa mi se aprobe un mic credit pentru orice
si abia apoi o sa vad....
Am citit pe forum de cineva care cica a primit o serie gresita. In cazul asta daca faci CASCO si RCA pe seria gresita, ce faci ?
Eu unul abia saptamana asta o sa mi se aprobe un mic credit pentru orice

Am citit pe forum de cineva care cica a primit o serie gresita. In cazul asta daca faci CASCO si RCA pe seria gresita, ce faci ?
Cee'd 1.6 CRDi LP Piston Grey BASE + optionale - km ~60.000
Eu deja am postat ca am achitat integral din 27/09 si acum astept sa vina. Dupa calculele mele (neconfirmate de dealer) ar trebui in saptamana 15-20/10 dar poate imi fac ei vreo surpriza placuta ca de neplacute nu prea mai am chef dupa 84 de zile de la avans.
In contract am 90 zile asa ca as mai avea 6 zile pana la soroc. Deci sunt in termen !!!
In contract am 90 zile asa ca as mai avea 6 zile pana la soroc. Deci sunt in termen !!!
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .
Eu m-am temperat putin... nu am platit saptamana trecuta> Cred ca platesc saptamana asta... sa vedem si ce face Euro 
Celorlati le doresc sa le vina si lor seriile cat mai repede. Eu astept cu interes transportul primelor 6 de luna asta
(printre care cred ca ma aflu). Sa vedem si cand ajunge la Targu Mures.

Celorlati le doresc sa le vina si lor seriile cat mai repede. Eu astept cu interes transportul primelor 6 de luna asta

Kia Cee'd 1,4 109 CP, EX + ESP + AC Automat + Jante aliaj tip A 16"
Pewter Beige
Pewter Beige
-
- Killed In Action
- Auto:
apropo de cursul euro... eu iau masina in leasing si am dat un avans de 30% in 20 iulie. La vremea aia am inteles ca eventualele diferente de curs, eu le voi suporta. De la acea data, pana in prezent euro a crescut destul de mult. Dar nu stiu in ce consta diferenta de curs... intre ce data si ce data?
Cred ca raspunsul la intrebarea asta are legatura cu raspunsul la intrebarea: in ce moment plateste firma de leasing integral la dealer?
Cred ca raspunsul la intrebarea asta are legatura cu raspunsul la intrebarea: in ce moment plateste firma de leasing integral la dealer?
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Daca au primit seria si au platit tot nu au garantia ca le vine masina mai repede.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
-
- Auto:
Inca o intrebare (stupida) - cei care au platit deja masinile pentru seriile sosite pe 26 Sept, inca baza au platit ? Adica aveti factura ? Factura ati luat-o de la dealer ? Eu inca nu am avut timp sa trec pe la dealer si nici la emailuri nu raspunde...
Cee'd 1.6 CRDi LP Piston Grey BASE + optionale - km ~60.000