TRANSALPINA
Re: TRANSALPINA
@ bubumisu - referindu-ma la autostrada, cuprindeam si drumurile astea din zone neinteresante, in care nu prea ai ce sa faci. eu zic ca merge, peisajul si drumul sunt f ok.
Back in busines....
http://www.flickr.com/photos/skyppy/
Salve,
Cu bicicleta nu este niciun doritor? Cu opriri la cort....bineinteles....ca inca nu suntem Contador sau Schleck.
Zi faina!
Cu bicicleta nu este niciun doritor? Cu opriri la cort....bineinteles....ca inca nu suntem Contador sau Schleck.

Zi faina!
Pro Cee'd....the BEST
B-23-LSO
B-23-LSO
Ce parere aveti de traseul urmator:
La dus:
Vaslui-Vatra Dornei-Bistrita-Sighisoara-Sibiu-Cartisoara-Curtea De Arges
La intors:
Curtea de Arges-Cartisoara-Sovata-Praid-Gheorghieni-Bicaz(Cheile Bicazului)-Vaslui
PS: Am mai scurta din localitati, m-am referit mai mult la traselele turistice
La dus:
Vaslui-Vatra Dornei-Bistrita-Sighisoara-Sibiu-Cartisoara-Curtea De Arges
La intors:
Curtea de Arges-Cartisoara-Sovata-Praid-Gheorghieni-Bicaz(Cheile Bicazului)-Vaslui
PS: Am mai scurta din localitati, m-am referit mai mult la traselele turistice

Ceed SW, 1,4 GSL MT, 109 CP, City, Black Pearl, 2009 ODO:190.000 km
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget
)
Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium
)
GPL Tomaseto STAG 4 Qbox plus
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget

Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium

totusi, se mai discuta despre transalpina?
as merge si eu si... se discuta despre TF.

as merge si eu si... se discuta despre TF.
- ionut.vasile
- Auto:
transalpina este tinta... dar se recomanda sa se faca amandoua... sa ai cum sa faci comparatia
http://www.aerial.ro
Invata sa Zbori ...
AF07PHZ cee'd 2007 diesel
100000 mile (si creste)
sofatul e precum carnea de porc.... unora le cade greu la stomac
Invata sa Zbori ...
100000 mile (si creste)
bubumisu - vad ca ti-am fost de folos pana la urma 

Back in busines....
Skyppy
Multumesc pentru amabilitate
lus
Scuzele de rigoare, eu nu am apucat in 33 de ani sa vad Transfagarasanul (asta este, nu m-am nascut intr-o familie cu posibilitati), si pana acuma au fost alte "prioritati", dar daca tot impart in trei benzina, am zis sa fac niste trasee turistice ca "sa zic ca am fost si eu in concediu cateva zile"
Promit solemn sa inchei discutiile legate de Transfagarasan.
Voi receptiona orice sugestii legate de acest traseu, pe care va trebui sa-l fac in viitorul apropiat
Multumesc pentru amabilitate
lus
Scuzele de rigoare, eu nu am apucat in 33 de ani sa vad Transfagarasanul (asta este, nu m-am nascut intr-o familie cu posibilitati), si pana acuma au fost alte "prioritati", dar daca tot impart in trei benzina, am zis sa fac niste trasee turistice ca "sa zic ca am fost si eu in concediu cateva zile"

Promit solemn sa inchei discutiile legate de Transfagarasan.
Voi receptiona orice sugestii legate de acest traseu, pe care va trebui sa-l fac in viitorul apropiat

Ceed SW, 1,4 GSL MT, 109 CP, City, Black Pearl, 2009 ODO:190.000 km
)
)

- ionut.vasile
- Auto:
cam asa as vrea eu sa ajung pe transalpina... plecare din galati- buzau- siriu- sacele -rasnov- bran- campulung-curtea de arges intru pe transfagarasan(DN7C) - avrig-sibiu- miercurea sibiului- sebes- intru pe transalpina(DN67C)- novaci- baia de fier- horezu- baile govora- ramnicu valcea- pitesti- mioveni- campulung-rucar- bran- brasov pasul oituz- onesti- adjud-tecuci-galati
traseul are aproximativ 1300km
traseul are aproximativ 1300km
Invata sa Zbori ...
100000 mile (si creste)
Invata sa Zbori ...
100000 mile (si creste)
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
@Teddy, te asteptam cu mare interes!
- ionut.vasile
- Auto:
cumva ti-ai "rupt masina"?....macar sa elucidam treaba cu fica unora de drum
Invata sa Zbori ...
100000 mile (si creste)
Invata sa Zbori ...
100000 mile (si creste)
Sal tuturor.
Am fost eu de curand pe transalpina cu masina, pe traseul: Sebes - Sugag - Obarsia - Ranca - Novaci.
Drumul cel mai urat este la cativa km de Barajul Oasa unde daca se merge incet si cu grija nu rupi masina, mai este o portiune fix dupa podul peste lotru unde era plin de camioane care urcau balast(max 2km) unde daca a plouat inainte nivelezi pietrisu....dupa portiunile aste este de vis. Tot traseul (~140km) in 4h cu pauze de poze/tigara, important este sa se mearga cu grija si atentie.
Este o priveliste de nota 20 si se merita mers, nu e indicat din punctu meu de vedere sa se mearga cu masina foarte incarcata si dupa sau pe ploaie (parerea mea
)
Am fost eu de curand pe transalpina cu masina, pe traseul: Sebes - Sugag - Obarsia - Ranca - Novaci.
Drumul cel mai urat este la cativa km de Barajul Oasa unde daca se merge incet si cu grija nu rupi masina, mai este o portiune fix dupa podul peste lotru unde era plin de camioane care urcau balast(max 2km) unde daca a plouat inainte nivelezi pietrisu....dupa portiunile aste este de vis. Tot traseul (~140km) in 4h cu pauze de poze/tigara, important este sa se mearga cu grija si atentie.
Este o priveliste de nota 20 si se merita mers, nu e indicat din punctu meu de vedere sa se mearga cu masina foarte incarcata si dupa sau pe ploaie (parerea mea

Deja imi faceti pofta... Si daca am timp ma risc sa bag ProCeed-ul pe transAlpina... Hai cu mai multe detalii cine a fost 

Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP