TRANSALPINA

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Post Reply
Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Re: TRANSALPINA

Post by Sorcee'd »

Suna tentant....as da o tura,dar daca o fac,va fi dupa 16 august,cind ne intoarcem de la mare de la aia cu ceafa groasa si sa negociez cu fi-miu si cu ma-sa ,sa vad daca ma lasa,ca daca ii iau si pe ei dau o groaza de bani pe curatatul interior..... :lol:
Daca o comiteti inainte ziceti si voi pe aici cum e.
Perseverare diabolicum
Cee'd 1.6/122 gloabe,negrutza cu o groaza de optionale(13),PH 73 PWR
Sorento 2.5 CRDI/AT Executive,PH 68 PWR,si asta tot cioara

ionut.vasile
Auto:

Post by ionut.vasile »

deci. se negociaza perioada.... ptr mine dupa ziua de 11 sorcee'd dupa 16..... eu spun..... este necesat cam 3 zile ... 2 traseele si 1 drumul(asa imi ia mie) daca mai sunt doritori.... spune perioada si supunem votului
dar sa tinem cont si de zilele libere ale fiecaruia
http://www.aerial.ro
Invata sa Zbori ...
AF07PHZ cee'd 2007 diesel
100000 mile (si creste)

sofatul e precum carnea de porc.... unora le cade greu la stomac

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

la mine treaba cu zilele libere nu se pune,cind sunt in tara sunt liber ca paserea ceriului... :D
In orice caz,nu am cum mai devreme de 16-17 august,ca pe 16 de abia ne intoarcem de la mare.Si mai e o treaba...daca mi se pune piticul,fac tot traseul intr-o zi si gata...nu sunt 100% hotarat inca cit timp sa petrec departe de purcelul meu mic.....
ca si concluzie,nu va faceti programul dupa al meu,mai ales daca voua(sau majoritatii)va pica bine alte zile,go ahead si mai vedem.Spre marea mea rusine am facut o singura data transfagarasanul,da' nu se pune ca aveam fo 3 anisori....si vreau sa recuperez.
Perseverare diabolicum

xp
Auto: kia ceed 1.4 best 2008

Post by xp »

-Kia Ceed-1.4-BEST-so red-90.000 km

RLK
Red.. SO RED
Auto:

Post by RLK »

Mi se pare un pic cam periculos sa te bagi cu cee'd-ul.. rupi masina.. cel putin pe portiunile neasfaltate. Dar peisajul e splendidd!!! :D
Mamica unui Cee'd 1.4 BEST 109 cai, SO RED = B 41 RLM POZE AICI
DACA RASPUNSUL NU E CLUBKIA, INSEAMNA CA NU AI PUS INTREBAREA CARE TREBUIE...
Image

ionut.vasile
Auto:

Post by ionut.vasile »

deci... drumul nu este rau.... nu poti face in viteza..... aviz amatorilor.... dar nici sa nu iti rupi masina pe drumul asta
http://www.aerial.ro
Invata sa Zbori ...
AF07PHZ cee'd 2007 diesel
100000 mile (si creste)

sofatul e precum carnea de porc.... unora le cade greu la stomac

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

S-ar putea sa fac transalpina chiar inainte de a pleca la mare.Am intrat pe site-ul transalpina(multzam xp) si am ramas super incantat de ce am vazut, mai ales la harta interactiva....sa vad,trebuie s-o conving pe aia mare(ca las copchilu' acasa...cu atatea serpentine...nu ma risc).Daca il fac,il fac de la Sebes in jos,nu de alta,da sa-i dau de lucru fierului.... :D
Sfaturi de cazare pe undeva?Evident,de la cineva care a mai fost pe acolo si a "testat".
Bafta!
Perseverare diabolicum

bubumisu
Auto: Kia cee'd SW

Post by bubumisu »

Cine ma poate ajuta cu un traseu pentru parcurgerea transfagarasanului , avand in vedere regiunea geografica de unde trebuie sa "imbarc pasagerii" - benzina trebuie impartita la 3, ca sa nu ma arda la buzunare - si anume Vaslui City? :mrgreen:
Ceed SW, 1,4 GSL MT, 109 CP, City, Black Pearl, 2009 ODO:190.000 km
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget #-o )
Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium :wink: )
GPL Tomaseto STAG 4 Qbox plus

xp
Auto: kia ceed 1.4 best 2008

Post by xp »

Uite aici , din nenumaratele , un site unde iti poti calcula distantele .
http://www.iturism.ro/distante_intre_orase.php
-Kia Ceed-1.4-BEST-so red-90.000 km

bubumisu

Post by bubumisu »

xp
Multumesc de informatie, o sa-l studiez maine, dar ce vroiam mai mult era nu calcularea distantelor intre orase ci traseul ca atare, adica plecare din Vaslui, incotro sa o iau, adica ce ruta e mai ok, pana sa ajung la transfagarasan (si daca se poate cat mai scurta ,dar si cat de cat carosabil acceptabil, ca trebuie economie la carburant :D ), eventual alt traseu la intoarcere, ca sa nu mai urc odata dinspre Bascov Arges si sa ajung la Cartisoara Sibiu :mrgreen:
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget #-o )
Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium :wink: )

Skyppy
Auto:

Post by Skyppy »

pai iao prin pasul Tihuţa, e f frumos şi pe acolo şi sunt de văzut, Bistriţa, Reghin, Tg. Mureş, Sighişoara şi sa va opriţi la Braşov sau Sibiu, ori ceva mai aproape, nu imi vine nimic în minte acum. Fagaraş parca daca nu greşesc. Şi de aici plecaţi dimineaţa pe Transfăgărăşan şi vă opriţi la Curtea de Argeş. Eventual la întoarcere să o luaţi pe la poale, sa ocoliţi munţii până în Moldova, dar nu prea o sa aveţi parte de peisaj, decat daca o taiaţi iar prin munte, pe la Întorsura Buzăului sau pe Cheia, apoi parca pe Sf. Gheorghe, Lacul Roşu şi Cheile Bicazului. Sper ca nu am amestecat localitaţile. Eu aşa văd traseul ţinând cont de punctul de plecare şi întoarcere

bubumisu

Post by bubumisu »

Skyppy

Multumesc,dar prima parte a traseului e cam neclara, de ce sa ajung la pasul Tihuta? Asta ar insemna sa urc intai mai spre nord, ceva Vatra Dornei dupa care sa trec in Ardeal pe la pasul Tihuta. Eu zic ca ocolesc mult ca si traseu ca sa ajung la Brasov sau Sibiu, apoi inspre Trasnfagarasan

Skyppy
Auto:

Post by Skyppy »

era o varianta, ca sa si vezi ceva pe drum. Eu unu prefer sa ocolesc decat sa merg asa de aiurea. niciodata nu am mers pe autostrada, sa stau cu piciorul pe acceleratie si sa astept sa treaca timpul. Tu ca sa ajungi la TF, oricum trebuie sa ocolesti, zic eu. acum tu alegi.

bubumisu

Post by bubumisu »

k, skyppy, am inteles, n-am ajuns niciodata spre Vatra Dornei prin defileu decat cu trenul, ar fi intereresant cu masina, am sa vad in final cam la cati km de parcurs ajung.
oricum una din variante pentru turismul de week-end era vatra Dornei, asa ca as impaca si ...."capra" :D
dar oricum sa stii, in zona Moldovei nu prea avem autostrazi, numai dealuri si coclauri pana la munti :lol:

bondalicir
Auto:

Post by bondalicir »

bubumisu wrote:Cine ma poate ajuta cu un traseu pentru parcurgerea transfagarasanului , avand in vedere regiunea geografica de unde trebuie sa "imbarc pasagerii" - benzina trebuie impartita la 3, ca sa nu ma arda la buzunare - si anume Vaslui City? :mrgreen:
pai ce-a mai scurta varianta ar fi vaslui-bacau-onesti-tg secuiesc-brasov. din cate imi amintesc eu de la vaslui la bacau ai in jur de 90km, de la bacau la brasov mai ai cam 190. drumul de la bacau la brasov e ok. mai are gropi, dar se pot ocoli. e mai rau intre bacau si onesti, in rest e ok. de la bacau la vaslui e alta poveste. eu imi aduc aminte ca era jalnic, dar nu am mai fost pe acolo de vreo2 ani parca.
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro

Post Reply

Return to “Întâlniri şi activităţi”