Nu stiu daca neaparat "molecula din Ardeal" o fi fost "motiunea de cenzura" da pot sa va spun urmatoarele:
- dragi membri ai acestui distins forum si dragi cititori din toate colturile lumii, intr-o zi de sambata am purces la drum sa ma alatur camarazilor mei;
- am ajuns cu bine, o fata m-a facut sa rosesc de placere si de bucurie pentru primirea facuta (mi-a administrat cate un pupic pe obrajori

de am ramas ca la poza...nu am sa-i rostesc numele, nick-ul decat daca va fi de acord, in plus nu trebuie sa fiti gelosi

);
- nici nu am apucat bine sa socializez cu masele populare (@shatena din cate a-i vazut baietii de la Martax au fost amabili si prompti, fara ca sa intervina vreun brasovean) ca am fost provocat la un concurs inedit;
- acuma din cate am vazut recesiunea a ajuns si pe la noi si am sa va spun in ce forma s-a manifestat:am primit un chestionar de "siguranta in trafic", conform procedurilor

acesta trebuia sa contina un numar de 26 de intrebari, al meu a avut doar 20 de intrebari; daca tot sunt bugetar, comisia a hotarat ca trebuie sa-mi taie in procent de 19,5% din intrebari, ceea ce s-a si intamplat;
- am terminat primul chestionarul, dar nu am mai avut timp sa ma documentez si asupra rezultatului fiind preocupat de prezentarea "traditiilor lichide ale neamului romanesc" vestita "molecula din Ardeal";
- dragii mei "haiduci" s-or luptat o leaca cu moleculele provenite dintr-un spatiu de traditie, dar lupta o fost castigata de "molecula"
-asa ca astept la post restant un raspuns;
-@bv86dul am vorbit cu @doringvd si poate vom face o iesire pe undeva; ne auzim, daca vrei poti sa-mi dai PM cu nr. tel;
-mi-a placut de @Enzo, il gasiti printre poze, a fost unul dintre cei mai nastrusnici membri la aceasta intalnire; eu am avut ce vorbi cu el; daca il depistati sa-mi spuneti ce parere aveti de el;
Cam pe aici se termina povestioara mea. Am incalecat pe cee'd...poate gasiti vreo rima mai de doamne ajuta, ca io am trecut pe langa zid...
Drum bun si numai bine.