cee'd
- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
Pai mi se pare normal in primul rand sa ai programata undeva la 1000 o revizie care ar trebui sa fie gratuita si sa se schimbe uleiul.
La Matizache asa am avut. Apoi din postul cu consumul daca va uitati atent, "swidow" a specificat ca nota la tabelul ala 1060 km schimb ulei si filtru. A folosit full sintetic 5W40 (ceea ce am sa folosesc si eu).
Daca gresesc, sa ma scuzati, dar asta am dedus.
http://www.spritmonitor.de/en/detail/179331.html
La Matizache asa am avut. Apoi din postul cu consumul daca va uitati atent, "swidow" a specificat ca nota la tabelul ala 1060 km schimb ulei si filtru. A folosit full sintetic 5W40 (ceea ce am sa folosesc si eu).
Daca gresesc, sa ma scuzati, dar asta am dedus.
http://www.spritmonitor.de/en/detail/179331.html
Mos Gerula
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
asta am de gind sa fac shi eu, dar de buna-voie shi nesilit de nimeni. o mie de km o sa fac in prima saptamina, tre' sa-mi scot pirleala dupa ce stau 2 luni pieton
. ma rog, nu chiar la 1000 mi-am planificat sa merg, pe la 1500-2000 ash face schimbul de ulei, pina atunci se "asheaza" motorul. ideea e sa nu fiu presat de limita aia de km, sa ma duc la service cind pot
. sper sa nu-mi faca mofturi pentru ca vreau un ulei mai bun.

-
- 3/E
- Auto:
Si mie mi'a sarit in ochi schimbul ala de ulei. Daca trebe ... trebe. Desi ar fi ciudat, nu am mai auzit in ultima vreme la vreo marca de revizia asta de 1000km.
DIn ce vad eu la acelasi utilizator de pe sprintmotor, consumurile indicate de BC sunt mai mici decat cele deduse de el. Si sper totusi ca viteza aia medie de ~60km/h sa fie pusa la misto. La noi cam greu sa scoti asa ceva
DIn ce vad eu la acelasi utilizator de pe sprintmotor, consumurile indicate de BC sunt mai mici decat cele deduse de el. Si sper totusi ca viteza aia medie de ~60km/h sa fie pusa la misto. La noi cam greu sa scoti asa ceva

-
- Auto:
salut!
mi-am comandat si eu de curand (la sfarsitul lui mai) cee'd 1,4 base + consola DLX. mi s'a spus ca a intrat in comanda din luna mai si ca va fi gata in august (nu s'a specificat daca la inceput sau la sfarsit, eu sper cat mai devreme:)
mi-am ales oil blue, cu toate ca nu am vazut nicaieri live culoarea asta si m'am ghidat dupa cea de pe site.
daca aveti poze reale cu oil blue si puteti sa le postati v'as ramane recunoscator
bafta! si asteptare usoara tuturor viitorilor posesori de cee'd!
mi-am comandat si eu de curand (la sfarsitul lui mai) cee'd 1,4 base + consola DLX. mi s'a spus ca a intrat in comanda din luna mai si ca va fi gata in august (nu s'a specificat daca la inceput sau la sfarsit, eu sper cat mai devreme:)
mi-am ales oil blue, cu toate ca nu am vazut nicaieri live culoarea asta si m'am ghidat dupa cea de pe site.
daca aveti poze reale cu oil blue si puteti sa le postati v'as ramane recunoscator

bafta! si asteptare usoara tuturor viitorilor posesori de cee'd!

-
- Auto:
sincer m am bucurat de test (doar voi fi proprietar de ceed) dar parca e total neprofesionist facut.....adica nu insista pe calitatile masinii ci pe optionale pe usb pe esp .....ma bate gandul sa cumpar numaoi quattroruotte....Sia apoi e vb de motorul pe motorina.....iar eu am 1. 4 benzina:(......
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)