Oferta anvelope si jante!!!

Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.

Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
edddie_m
Auto:

Re: Oferta anvelope si jante!!!

Post by edddie_m »

Azi am sunat fara sa exagerez la vreo 30 de firme de cauciucuri. :lol:

Unii nu mai aveau nici un cauciuc de iarna, altii cand auzeau de 17'' faceau ochii mari iar altii aveau pe stoc un singur cauciuc. :shock: :lol:

Daca am rezolvat cu laguna acuma urmeaza si kiutza. :D

Deci stie cineva unde gasesc cele mai ieftinache cauciucuri de iarna pentru cee'd?

bobu05
Auto: BZ-21-NBA

Post by bobu05 »

Va multumim pentru oferta dvs, dar am o intrebare:
Deci oferta speciala pentru toti membrii ClubKIA.ro este 5% reducere din pretul afisat pe site http://www.anvelopa-janta.ro la orice produs!
Pretul include montaj, echilibrare, valve, saci protectie si azot!!!

Pe site scrie ca daca se cumpara 4 jante si 4 anvelope se acorda o reducere de 5%, inele si prezoane gratuit, azot, montat si echilibrat, valve nichelate, toate gratuit.

Rezulta ca daca eu, membru clubkia doresc 4 anvelope si 4 jante beneficiez de 10% reducere.

Asadar, daca vreau 4 anvelope Good Year Ultra Grip 7+ si 4 jante Dezent J, rezulta ca voi plati 2972 lei.

Eu sunt din Buzau, iar cand vremea imi va permite vreau sa vin sa le iau.
A pus si fratele meu la dvs Dezent F si e foarte multumit.
Astept raspuns, eventual si de disponibilitatea jentilor.
Va multumesc
BZ-21-NBA, Sportage 1.6 TGDI 7DCT Gt-line black pearl sosit 07.11.2017, 50000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km

rrich
Febra Rosie
Auto:

Post by rrich »

Salutari, si-a mai incaltzat cineva kia cu NANKANG pt iarna? Sunt bune de ceva?
Pro'ceed 1,6 DSL 115cp, with STYLE
cateva poze: refereshing... Poze

patton
Auto:

Post by patton »

edddie_m wrote:Deci stie cineva unde gasesc cele mai ieftinache cauciucuri de iarna pentru cee'd?
incearca pe la metro/dedeman/etc. desi nu neg diferenta mare intre cauciucuri de 500-600 ron bucata si 180-200, parerea mea este ca nu merita, indiferent daca sunt de vara sau de iarna, decat, doar daca nu te numesti titi aur si raliul e viata ta. a ... ar mai fi un motiv, sa folosesti masina pe post de teleschi.
eu folosesc debica, cele mai ieftine, si nu am a ma plange. saptamana trecuta, cand a fost cod galben, ninsoare, -20 grade C, am trecut oituzul si pe la gheorghieni-lacu rosu fara probleme. nu m-au incetinit caucuiucurile ci ceilalti participanti la trafic, ca sa folosesc o expresie oficiala.
KIA Cee`d Best Kompass Blue 1,4

frantic
Auto:

Post by frantic »

rrich wrote:Salutari, si-a mai incaltzat cineva kia cu NANKANG pt iarna? Sunt bune de ceva?
Mi-am pus eu Nankang SV2 acum cateva zile si sunt ok. Pe zapada nu am apucat sa le testez, dar pe gheata/polei se comporta foarte bine.
Pro_cee'd 1.4 GSL (Piston Grey): CJ-77-EGO
Galerie foto
Jurnal de bord

xp
Auto: kia ceed 1.4 best 2008

Post by xp »

Scuze , dar nu am avut rabdare sa citesc tot topicul .Care este oferta de jenti -de tabla - pentru anvelopele 185/65/15 .
-Kia Ceed-1.4-BEST-so red-90.000 km

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

savhor business wrote:Multumim pentru aprecieri! :D

Super oferta pentru Kia

Jante pentru KIA CEED R 15 JANTE OTEL LA 175 LEI/BUC

Avelope:

195/65/R15 VREDESTEIN Snowtrac2 91T 220 LEI/BUC
185/65/R15 DUNLOP WinterSport 3D 88T 231 LEI/BUC

Montat+Demontat+Echilibrat+Valve +Saci (pentru cele de vara) Gratuit ,garantie 3 ani !
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

rrich
Febra Rosie
Auto:

Post by rrich »

frantic wrote:
rrich wrote:Salutari, si-a mai incaltzat cineva kia cu NANKANG pt iarna? Sunt bune de ceva?
Mi-am pus eu Nankang SV2 acum cateva zile si sunt ok. Pe zapada nu am apucat sa le testez, dar pe gheata/polei se comporta foarte bine.
Pe ce dimensiuni le-ai cumparat?
Pro'ceed 1,6 DSL 115cp, with STYLE
cateva poze: refereshing... Poze

frantic
Auto:

Post by frantic »

Am luat 195/65/R15.
Pro_cee'd 1.4 GSL (Piston Grey): CJ-77-EGO
Galerie foto
Jurnal de bord

bobu05
Auto: BZ-21-NBA

Post by bobu05 »

In 30.12.2009 am luat de la anvelopa-janta 4 anvelope Good Year Ultra Grip Performance 205/55R16 si 4 jante Dezent L. Au fost foarte operativi. Le-am comandat pe 29 pe la 14.00 si pe 30, cand am ajuns pe la 11.30, erau deja montate si echilibrate. Le-am zis ca le vreau totusi anvelopele de iarna pe jantele de tabla si pe cele de vara pe jantele noi, n-au comentat nimic si intr-o ora am plecat. Foarte tari. Dimineata m-am dus pe la magazinele de profil din Buzau, dar slaba miscare si scoruri de dai pe spate. La expertul de la Viostar erau in inventar si cand am intrat sa ma uit la anvelope a iesit un individ si mi-a zis sa ies afara ca e inventar, cu toate ca usa era deschisa. Cred ca ar fi indicat de ocolit asemenea magazine satule de clienti. Astept cu nerabdare prima zapada sa testez noile anvelope.
BZ-21-NBA, Sportage 1.6 TGDI 7DCT Gt-line black pearl sosit 07.11.2017, 50000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km

igorr
Auto:

Post by igorr »

Buna ziua,

Ce anvelope de iarna aveti pe stoc pe 185/65/R15? La ce ce pret? Daca vin sambata dimineata am sanse sa gasesc ceva?

Multumiri.
Kia Cee'd 1,4 Best, Oil Blue, B88GPK

igorr
Auto:

Post by igorr »

Azi dimineata am fost si mi-am incaltat masina cu Dunlop Wintersport M3. Tot respectul pentru cei de la SAVHOR. Toate serviciile si ofertele sunt la fel ca si cele descrise pe site, rapiditate si profesionalism + cinste cu o cafea de la domn' sef (patron??).

Recomand cu caldura serviciile celor de la Savhor.

BUNU
Auto: Ceed 1,6 GSL

Post by BUNU »

Si pana la urma de care ti-ai lua, ce dimensiuni,185/65/15? Pretul?Te rog mai multe amanunte ca sa pot face comparatie cu alte magazine.Multumesc.
ImageImageImageImageImageImageImage
http://picasaweb.google.com/BUNULE
Ești prost și vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele! Ești cel mai prost? Aprinde și stopul de ceață!

dangre
Auto:

Post by dangre »

Eu mi-am luat 4 cauciucuri de iarna 185/65/15 Sava Eschimo de la un service Dacia. Montat echilibrat 720 lei. Eu folosesc de mult Sava eschimo ( si cand aveam Dacie ) si sunt foarte multumit de ele. Au un profil foarte bun, care are aderenta si care nu forteaza planetarele in caz de patinaj.
Ex Cee'd 1.4 Best Machine silver

igorr
Auto:

Post by igorr »

BUNU wrote:Si pana la urma de care ti-ai lua, ce dimensiuni,185/65/15? Pretul?Te rog mai multe amanunte ca sa pot face comparatie cu alte magazine.Multumesc.
Mi-am pus Dunlop WS M3 195/65/R15. Au fost 250 RON bucata si s-a facut reducere 5% pentru membri. Deci in total 950 RON tot tacamu' cu dat jos alea de vara, pus alea de iarna pe jantele de tabla, etc. Azi le-am probat pe zapada ce tocmai s-a asternut pe Bucuresti. Diferenta este IMENSA. Aderenta este foarte buna, ABS-ul nu a intrat la nici o franare (din Titan pana in Romana, pleaca bine de pe loc. Eu sunt super multumit, isi merita banii. Sfatul meu daca tot va luati investiti in ceva de calitate. Eu personal consult site-ul http://www.tyretest.com/. Inainte sa va decideti, cititi ce spun consumatorii! Iarna usoara in continuare.

Post Reply

Return to “Bazar”