Buna seara lumeeeeeeeeee.......dupa un drum de 15 ore cu chiu cu vai am revenit ......fiuuuuuu vi-am simtit lipsa si se pare ca am ceva pagini de citit insa vreau sa va spun......CLUBKIA este peste tot in lume......o sa va aratam dovada...........poze din Paralia si din Salonic cu un ceed care avea stiker.........felicitari =D> =D> =D>
Si acu partea cea mai importanta.....CRISPISU pai se poate....tocmai noi sa nu participam la intalnire ................cum sa refuz asa ceva.....
Asa ca....haideti cu lista si eventual daca timpul este ok poate facem si un gratarel
NU NE CAUTATI.....SUNTEM PESTE TOT.......WWW.CLUBKIA.RO
posesor Kia Magentis 2.0CRDI full options PH-86-MDI
posesor Fiat Grande Punto 1.4 PH-09-MDI
Bine ati revenit!!! Asteptam poze
Pai da, eu propun sa ne intalnim cat mai multi din zona si apoi, daca e frumos afara si e chef, sa ne bagam si la un gratarel...daca nu, ramanem cu intalnirea si gata
Au revenit stresiiiiiiii!!!!!! Da, normal ca venim la intalnire la Ploiesti
1. RLk
2. Danny86
3. buggyba
4. Doubonet
5. MeGeNe
6. Crispisu si Tipitip si Deea
7.......
Mamica unui Cee'd 1.4 BEST 109 cai, SO RED = B 41 RLMPOZE AICI DACA RASPUNSUL NU E CLUBKIA, INSEAMNA CA NU AI PUS INTREBAREA CARE TREBUIE...
Bine, dar in care din zile ati prefera? eu as putea numai pe 20 pt ca pe 19 am nunta in buc si nu cred ca am cum sa ajung si la gratar si la nunta...voi ce ziceti?
1. RLk
2. Danny86
3. buggyba
4. Doubonet
5. MeGeNe
7. Brill
PS: Tricourile obligatorii!!!
KIA Cee`d City 1.6 122 CP B-032162 DJ-49-TOM -> B-298-MRA Daca raspunsul nu este clubKIA.ro, inseamna ca nu ai pus intrebarea care trebuie.
Pentru a va alatura grupului clubKIA de pe facebook dati click aici https://www.facebook.com/groups/191619794193148/ apoi apasati butonul join. Un administrator va va ura bun venit! Pagina comunitatii clubKIA pe facebook aici: https://www.facebook.com/comunitateakia
Conteaza? Daca le cheama KIA e de bine si chiar daca nu le chema kia si vroiai sa vii, tot te primeam.
Inca nu am stabilit ora si locul unde urmeaza sa ne intalnim...discutam atunci mai aproape si gasim o ora comuna care sa convina tuturor. Deci...idei, sfaturi...bagati!
Sunt KIA...din 94 merg numai cu KIA si pot sa ma laud ca sunt prima persoana din tara care le a adus oficial:D
Ok, ma uit si vad unde stabiliti intilnirea si daca restul familiei e de acord dau un semn....week end e al lor, asa ca trebuie sa raportez si sa obtin acordul:))
Unimog, te trec pe lista...
1. RLK
2. Danny86
3. buggyba
4. Doubonet
5. MeGeNe
7. Brill
8. Unimog
Noua ne e indiferent daca e sambata sau duminica... Danny e din Ploiesti si eu stau tot weekendul la el... Cum hotarati si voi, dar parca mai bine ar fi duminica
Mamica unui Cee'd 1.4 BEST 109 cai, SO RED = B 41 RLMPOZE AICI DACA RASPUNSUL NU E CLUBKIA, INSEAMNA CA NU AI PUS INTREBAREA CARE TREBUIE...
Nu ma trece 100%, ca trebuie sa mi intreb intii sefa sufleteasca...si ea posesoare de KIA, dar nu prea i plac iesirile la iarba verde
Oricum ne vedem sigur la Brasov, dar cred ca vin numai cu una.
este perfect si data de 20........si eu propun tot data de 20 ca sa poata sa ajunga si tipitip cu crispisu
Locul de intalnire sa fie BILLA....KAUFLAND.....CARRFOUR....sau oricare alt loc cu o parcare mare......propun BILLA sau undeva la intrare in Ploiesti daca vor mai venii si oamenii din afara Ploiestiului
haideti sa curga lista
P.S Alpinad.....este necesar sa te trec eu pe lista ...Gti.....Clau...haideti la un suc in Ploiesti
Legat de poze.....RLK le are si astept si eu sa le vad
NU NE CAUTATI.....SUNTEM PESTE TOT.......WWW.CLUBKIA.RO
posesor Kia Magentis 2.0CRDI full options PH-86-MDI
posesor Fiat Grande Punto 1.4 PH-09-MDI