cee'd

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

fusioncid wrote: Se zice ca sistemul reduce cu 50% accidentele.
gandeste-te ca e de ajuns sa te ajute o data si si-a facut banii
De acord cu ceea ce zici.
Indicat ar fi sa sa nu te bazezi doar pe el si sa-ti fortezi norocul. Are si acest dispozitiv limitele lui. Nu face minuni.

fusioncid
Auto:

Post by fusioncid »

eu nu va zic sa va luati esp ca sa puteti sa impingeti si mai mult limita
dar salveaza vieti -
ABS, EBD, EPS normal ca nu fac minuni, fizica e fizica, si legile ei nu pot fi incalcate - dar asta nu inseamna ca nu pot sa iti salveze viata :)

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Stati asa ca ESp-ul mi l-am luat pentru ca eu o sa conduc in paralel si TICO. Si diferentele intre masini sunt notabile. Mi-a fost frica ca in momentul in care am de facut o manevra de evitare mai brusca, obisnuinta de la Tico sa-si spuna cuvantul si sa manevrez mai violent masina. CUm CEED este binisor mai greu si mai mare e clar ca s-ar putea sa derapeze. Daca as conduce doar Ceed-ul, intr-o saptamina nu as avea probleme dar CEEd-ul in general il va conduce sotia iar eu la drumuri lungi .. o sa fie unele mici probleme de acomodare,mai ales blestemata aia de cursa a ambreiajului care la TICO este scurta scurta iar la CEEd luuuuungaaaa. Eu TICO il tin in panta pe loc doar din ambreiaj si acceleratie , la Kia imi trebuie putin antrenament. Oricum Ceed-ul il voi conduce mult mai prudent decat buburuza mea. Daca vreau senzatii tari imi scot ochelarii si ma sui in TICO Cap_PDT_01_18
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

Ceva ma face sa cred ca Cee'd este mult mai stabil decat Tico, deci mai degraba cu Cee'd-ul poti incerca diverse giumbushlucuri pe sosea. :wink:

MihaiM
Auto:

Post by MihaiM »

si eu sunt de acord ca ESP merita, indiferent ce motorizare ai. Defapt nici nu prea are legatura cu motorizarea. Pe udatura, gheata, sau nisip poate derapa orice masina. Si ati vazut la TV cati musca din tarana de pe marginea drumului, din neatentie sau ca sa evite cine stie ce si ajung in pom cu masina. In plus, apropos de meritat, nu trebuie sa derapezi zilnic, fiind suficient odata in viata s=o patesti si sa se lase cu urmari

CEEDS
Auto:

DIN HU

Post by CEEDS »

Intamplator am gasit clubul vostru.

Toti posesori KIA ceed din Ungaria va saluta :o

Noi suntem foarte multumit de ceed, suntem cativa care au deja de-3-5 luni de experienta cu ceed.

www.kiaceed.info

Cu stima,
Istvan

TrapJaw
Auto:

Post by TrapJaw »

ESP-ul nu este pentru a forta limitele masinii in curbe, marele sau avantaj este acela de a putea sa faci o manevra brusca de evitare fara a-ti fugi ulterior masina de spate, mai mult ca sigur urmeaza o buseala sau rasturnare intr-o astfel de situatie, ESP-ul nu permite asta. ESP rulez! :D

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

Salutare
Am dat si eu comanda astazi. Sper sa fie intr-un ceas bun si cu noroc.
Iar pretul cu optionale pe care le-am ales este urmatorul:
Ceed optionale

1) pret masina 1,4 gsl mt versiune LX-9887
2) ESP-364
3) tetire active si scaun sofer reglabil-78
4) consola centrala tip DLX-26
5) jante di aliaj- 234
6) oglinzi exterioare tip convex, reglaj electronic, incalzire, vedere panorama, difuzoare pt frecvente inalte (2EA)-fata-104
7) proiectoare ceata -65
8) cheie de contact 2but- 78
9)aer conditionat -520
Sper ca nu am omis nimic pentru ca nu am mai avut masina.
+ pachet legislaltiv-35 euro. total 13556 euro DDP culoarea abyss blue si culoare interioara rainbow blue. avans 2000 euro. Mi-a zis ca in 2 luni e gata.

Vietnam
Skywalker

Re: DIN HU

Post by Vietnam »

CEEDS wrote:Intamplator am gasit clubul vostru.

Toti posesori KIA ceed din Ungaria va saluta :o

Noi suntem foarte multumit de ceed, suntem cativa care au deja de-3-5 luni de experienta cu ceed.

www.kiaceed.info

Cu stima,
Istvan
[/quote]

Salve si bine ati venit si pe site-ul nostru ... nu postati si voi ceva impresii despre masina??

Stirlitz - ai masina configurata la fel ca mine!!!! Cap_PDT_01_02
Da' tu ai vazut cum arata Abyss Blue?????? Ca eu din trei poze am observat trei nuante :cry: Iar una dintre ele m-a disperat : Masina era MOV!!!!!

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

Felicitari si sa-ti vina cat mai repede.
Vad ca preturile trecute de tine sunt cele noi chiar daca pe site inca nu sunt publicate. Ai incercat sa negociezi cu dealerul sa vezi daca mai lasa ceva sau macar sa-ti puna unele optiuni gratut? La configuratiile de genul asta (avand standard LX la baza) ma asteptam sa mai poti discuta.
In rest, vad ca ai pus pe ea tot ce e de bun simt. E aproape identica cu ce vreau si eu sa iau.

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

Am cateva poze cu abyss blue dar nu stiu cum sa le postez.

Sfinxul, am incercat sa negociez sau o reducere dar mi-a zis ca doar directorul general daca vrea sau daca cumpar mai multe masini. mi-a zis ca doar s-ar putea sa mi puna cei de la Bucuresti alarma dar nu e sigur.
As mai fi vrut USB si pachetul LPK-P dar deja am adaugat 500 euro in plus fata de posibilitati. Ma gandesc ca daca ramanea pe vechi, la banii astia mai incapea si o trapa electrica :)
multam pt felicitari
P.S. De pe 1 iulie se scumpeste din nou ceed-ul cu 5%. Asa mi-a zis consilierul de Clado motors

Edit by andrei0241: incearca pe www.imageshack.us sa uploadezi pozele si de acolo copii aici link'ul de la Thumbnails for forum (1)

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

:shock: O scumpire????? 5%??? ](*,) Drace bine ca nu am mai stat luni de zile sa cantaresc ce si cum, ca la celelalte masini! Ca altfel stateam si-mi smulgeam parul din cap ( si cum nici nu prea mai am prea mult) .... sau poate este o manevra a dealerilor ca sa te faca sa cumperi acum ...

Si eu am 3 imagini cu CEED pe Abyss blue luate de pe site-uri si doar una este de fapt poza restul sunt imagini prelucrate pe calculator

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Image

Edited by andrei0241

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Image

Edited by andrei0241
Vietnam, data viitoare copie link'ul de la "Thumbnail for forums (1)", nu de la "Hotlink for forums (1)". D'aia aparusera pozele in marimea originala

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

shtirlitz wrote: P.S. De pe 1 iulie se scumpeste din nou ceed-ul cu 5%. Asa mi-a zis consilierul de Clado motors
Probabil ca au depasit si planul cincinal de-i maresc iar pretul. Probabil ca scumpirea o sa vizeze pachetul BEST care a ramas nealterat pana acum. Sa speram ca e doar o vorba in vant a celor de la Clado.

Post Reply

Return to “Generalităţi”