La multi ani colegilor

Poze, unde locuim, cu ce ne ocupăm, etc.
Post Reply
Anka_83
Auto:

Re: La multi ani colegilor

Post by Anka_83 »

La multi ani si multa sanatate colegilor Pasareyo si grumy_san =D> :partyman: :smt113 !!
Pro_cee'dutz 1.4 GSL MT Best - Cassa White.. B 69 APP

Un zambet este o modalitate necostisitoare de a-ti schimba înfatisarea!Charles Gordy

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

La multi ani si numai bine colegilor @Pasareyo, @grumy_san. =D> :smt113

spdblue
danezul
Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina

Post by spdblue »

Sa fiti iubiti, sanatosi si la punga cat mai grosi. La multi ani @Pasareyo, @grumy_san!
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

La multi ani stimati sarbatoriti =D>

Miki
Moderator General
Auto:

Post by Miki »

cu intarziere... LA MULTI ANI pentru: Pasareyo, grumy_san!!!
:partyman: :partyman: :partyman:
JUST MIKI FARA MASINA FARA ... PRIETENII STIU DE CE!!!!!
Image

seby
Auto:

Post by seby »

la multi ani si tot ce va doriti
centura siguranta = 80% , airbag = 20%
PURTATI CENTURA
ceed sporty wagon
NEW SPORTAGE 1.6 GDI
AUDI A4

alpinad
[român 200%]
Auto: Sportage MHEV 1.6 T-GDi 4

Post by alpinad »

cu scuzele de rigoare ca m-am "trezit" tarziu....
LA MULTI ANI PASARILA!!!!....dar totodata LA MULTI ANI si grumy_san! :smt031
:smt035 :smt038 :smt035 :smt038 :gif: :gif: :gif: :drink: :drink: :drink: :drink:
Sportage MHEV Pace 1.6 T-GDi 48V 7DCT Black

Rio 1.25 mpi Smoke Blue

[exOptima 1.7 crdi 140cp Pluto Brown]
[ex cee'd sw 1,4 gsl 109cp SO RED B-72- ZEP]

dmc81
psycho driver
Auto:

Post by dmc81 »

LA MULTI ANI colegului Pasareyo :smt031 si colegului grumy_san :smt031
=D> =D> =D> =D> =D>
Kia Ceed 1.4 Best
Image
ODO : + 19000 km

Image

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Post by scraachmyback »

Scraach este iar pe felie :D...alaturi de colegii de pe forum am incercat sa-i facem o mica surpriza lu' PASARILA :D
Am pus mana pe telefoane si am sunat in stanga si dreapta...in 10 minute am strans gaska :D...Onix, Vdp, Burciu, Chubby, Djniki4...
Nestiind ce sa-i luam ne-am gandit sa mergem la el la usa cu un tort cu lumanari si cu o stikla de sampanie sa-i uram face to face :D
Zis si facut ;)...onix a dat o fuga pan la cofetarie sa ia tot ce trebe :D....am ajuns la el sa-l iau ...k mai nou el merge cu (Atentie se inchid usile!!! Urmeaza statia.....).....ne-am intalnit cu restu nebuniilor In poarta la pompieri pe langa mall vitan...si am plekat spre scara lu' pasarica :D....onix voribse cu el la tel, k trece sa-i ureze toate cele k tocmai era in trecere pe la munca sa ia nushtiu ce :P...totu bine pus la punct...ajungem la scara, onix ii da apel si atunci ne dam seama k nu aveam bricheta =)))...(am pleacat la razboi fara gloante)...cand sa intram in scara hopa apare si pasareyo si ne-a strikat surpriza(noi vroiam sa mergem direct la usa)... se uita la noi si nu intelegea ce se petrece ...ce cautam noi la el la scara si dc nu aprindem tortu ala o data :)))))...am facut rost de bricheta si am inceput sa-i cantam LA MULTI ANI!!!!!!....burciu l-a facut fleasca cu sampanie...sau cred k mai mult sa udat el :)))....i-am urat toate cele ...pasarica tot insista sa mergem sus la el...dar noi k niste oameni deosebiti am zis sa-l lasam cu familia si sa nu mergem peste ei :D....TE PRINDEM NOI LA INGHESUIALA!!! dupa 20-30 min ne-am luat ramas bun si ne-am intors in parcare la pompieri unde am continuat discutiile pana la ora 0 :D

L A M U L T I A N I ........PASAREYO!!!!!!!!!!!

P.S - sa nu bei apa rece........k fac pesti SEX in ea

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Post by scraachmyback »

La multi ani si pentru grumy_san ...cine stie poate TU URMEZI...te-ai uitat pe geam...sa nu cumva sa fim deja acolo in frig ;)

Cheers mate si sa fii sanatos =D>

chubby
Moderator General
Auto: KIA Ceed GT

Post by chubby »

scraachmyback wrote:Scraach este iar pe felie :D...alaturi de colegii de pe forum am incercat sa-i facem o mica surpriza lu' PASARILA :D
Am pus mana pe telefoane si am sunat in stanga si dreapta...in 10 minute am strans gaska :D...Onix, Vdp, Burciu, Chubby, Djniki4...
Nestiind ce sa-i luam ne-am gandit sa mergem la el la usa cu un tort cu lumanari si cu o stikla de sampanie sa-i uram face to face :D
Zis si facut ;)...onix a dat o fuga pan la cofetarie sa ia tot ce trebe :D....am ajuns la el sa-l iau ...k mai nou el merge cu (Atentie se inchid usile!!! Urmeaza statia.....).....ne-am intalnit cu restu nebuniilor In poarta la pompieri pe langa mall vitan...si am plekat spre scara lu' pasarica :D....onix voribse cu el la tel, k trece sa-i ureze toate cele k tocmai era in trecere pe la munca sa ia nushtiu ce :P...totu bine pus la punct...ajungem la scara, onix ii da apel si atunci ne dam seama k nu aveam bricheta =)))...(am pleacat la razboi fara gloante)...cand sa intram in scara hopa apare si pasareyo si ne-a strikat surpriza(noi vroiam sa mergem direct la usa)... se uita la noi si nu intelegea ce se petrece ...ce cautam noi la el la scara si dc nu aprindem tortu ala o data :)))))...am facut rost de bricheta si am inceput sa-i cantam LA MULTI ANI!!!!!!....burciu l-a facut fleasca cu sampanie...sau cred k mai mult sa udat el :)))....i-am urat toate cele ...pasarica tot insista sa mergem sus la el...dar noi k niste oameni deosebiti am zis sa-l lasam cu familia si sa nu mergem peste ei :D....TE PRINDEM NOI LA INGHESUIALA!!! dupa 20-30 min ne-am luat ramas bun si ne-am intors in parcare la pompieri unde am continuat discutiile pana la ora 0 :D

L A M U L T I A N I ........PASAREYO!!!!!!!!!!!

P.S - sa nu bei apa rece........k fac pesti SEX in ea

Vrei sa zici am facut rost de foc de la un tip din statia de masina.. in felul urmator
" nu te supara ai un foc?..." da omu briketa... la care eu "revin am de aprins 2 lumanari"
:lol: a ramas ala prost :D
B-702-CBY
Nu e panica...
KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best)
Pentru STICKERE, PM

Image

onix
Auto:

Post by onix »

Mai este ceva de adaugat ???nu mai am loc de" SCRECIMAIBEAC"mey ia dute la" hamburgari"
da mai era ceva de adaugat ce tu ai uitat :D : :lol: :lol: hihihihi :smt110 :smt110 :smt110 a trebuit sa filmam evenimentul...si nu aveam de cat telefonul lui BURCIU :yawinkle: :yawinkle: si ca sa mai fine inca 1 telefon m-am gandit sa-l iau pe al lui PSAREYO ca tot este ziua lui :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 :smt113 si bine am facut ca din 2 telefoane doar 1 a functionat :-)) :-)) hai cu filmuletzuuuu BURCIU hai.
Cum spunea prietenul meu "SCRECI"am stat cu VDP-u si cu BURCIU pana la 12 NOAPTEA :smt102 :smt102 ..stai sa-i urez si eu la multiani lu PASARILA.. :smt113 :smt113
P.S sanatate maxima si multi multi Km fara proble (ESTI CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU) :^o :partyman: :^o :^o :partyman: :^o :^o :^o :partyman: :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o
Image

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Post by scraachmyback »

hahahaa Good job chubby...dar nu aveam de unde sa stiu ce i-ai zis u omului si cum ai facut rost de bricheta :D...d-aia te-am lasat pe tine :P....

ASA ONIX CE TE BAGI U K MUSCA IN LAPTE :D...

chubby
Moderator General
Auto: KIA Ceed GT

Post by chubby »

scraachmyback wrote:hahahaa Good job chubby...dar nu aveam de unde sa stiu ce i-ai zis u omului si cum ai facut rost de bricheta :D...d-aia te-am lasat pe tine :P....

ASA ONIX CE TE BAGI U K MUSCA IN LAPTE :D...
normal sunt descurcaretz de fel :)) vorba aia acu o carutza de ani unii faceau foc din pietre.. acu doar tre sa stii cum sa ceri :lol:
B-702-CBY
Nu e panica...
KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best)
Pentru STICKERE, PM

Image

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Post by scraachmyback »

si inca un la multi ani asa de dimineatza pentru pasarica :D