Scraach este iar pe felie

...alaturi de colegii de pe forum am incercat sa-i facem o mica surpriza lu' PASARILA

Am pus mana pe telefoane si am sunat in stanga si dreapta...in 10 minute am strans gaska

...Onix, Vdp, Burciu, Chubby, Djniki4...
Nestiind ce sa-i luam ne-am gandit sa mergem la el la usa cu un tort cu lumanari si cu o stikla de sampanie sa-i uram face to face

Zis si facut

...onix a dat o fuga pan la cofetarie sa ia tot ce trebe

....am ajuns la el sa-l iau ...k mai nou el merge cu (Atentie se inchid usile!!! Urmeaza statia.....).....ne-am intalnit cu restu nebuniilor In poarta la pompieri pe langa mall vitan...si am plekat spre scara lu' pasarica

....onix voribse cu el la tel, k trece sa-i ureze toate cele k tocmai era in trecere pe la munca sa ia nushtiu ce

...totu bine pus la punct...ajungem la scara, onix ii da apel si atunci ne dam seama k nu aveam bricheta =)))...(am pleacat la razboi fara gloante)...cand sa intram in scara hopa apare si pasareyo si ne-a strikat surpriza(noi vroiam sa mergem direct la usa)... se uita la noi si nu intelegea ce se petrece ...ce cautam noi la el la scara si dc nu aprindem tortu ala o data

))))...am facut rost de bricheta si am inceput sa-i cantam LA MULTI ANI!!!!!!....burciu l-a facut fleasca cu sampanie...sau cred k mai mult sa udat el

))....i-am urat toate cele ...pasarica tot insista sa mergem sus la el...dar noi k niste oameni deosebiti am zis sa-l lasam cu familia si sa nu mergem peste ei

....TE PRINDEM NOI LA INGHESUIALA!!! dupa 20-30 min ne-am luat ramas bun si ne-am intors in parcare la pompieri unde am continuat discutiile pana la ora 0
L A M U L T I A N I ........PASAREYO!!!!!!!!!!!
P.S - sa nu bei apa rece........
k fac pesti SEX in ea