Cumpar jantele din pachetul sport pentru Kia Cee'd (doar daca sunt impecabile). Ofer 1500 RON sau le dau pe ale mele (tot cele din pachetul sport, dar care sunt putin zgariate) si o diferenta de 800 RON.
Daca gasesc sa cumpar, dar persoana respectiva nu e interesata de schimb, voi scoate la vanzare jantele mele la pretul de 800 RON (toate 4).
P.S. 3 din jantele mele prezinta cateva zgarieturi de la borduri (nu sunt adanci) care se pot repara, dar eu nu ma pricep si nici nu stiu unde as putea sa le fac. Cea de-a 4-a fiind impecabila. Mai tarziu am sa pun si poze cu ele.
Cumpar/schimb jantele din pachetul Sport (Cee'd)
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Cumpar/schimb jantele din pachetul Sport (Cee'd)
Kia Cee'd 5 usi 1.6 GSL, Classic, Oil Blue.
Re: Cumpar/schimb jantele din pachetul Sport (Cee'd)
pe cat sunt jantele? 15 sau 16?
pentru cine nu (le) stie, jantele de care vorbesc sunt pe 17".
Deoarece nu am avut nici o oferta de vanzare sau de schimb (doar de cumparare
), am facut putin research si am gasit un loc unde sa reconditionez jantele la un pret decent (singura problema fiind locatia atelierului). Prin urmare, ieri am sablat si vopsit jantele in camp electrostatic si au iesit ca noi (bine, nu mai sunt argintii .... le-am schimbat si culoarea
). Dupa ce le pun pe masina, am sa fac un topic nou la Generalitati si am sa pun poze si detalii cu locul (si pretul) unde le-am facut.
Topic inchis.

Topic inchis.