Tunning - Praguri laterale Sportage
Tunning - Praguri laterale Sportage
Salut,
Am văzut astăzi in trafic un Sportage cu pragurile astea montate:
http://anunturi-auto.4tuning.ro/praguri ... 51929.html
Din poza îmi fac cu ochiul și nici nu sunt prea scumpe...
Îmi poate spune cineva cum se comporta după un timp?
Exista riscul sa ruginească tabla de sub ele, din cauza lor?
Mulțumesc
Am văzut astăzi in trafic un Sportage cu pragurile astea montate:
http://anunturi-auto.4tuning.ro/praguri ... 51929.html
Din poza îmi fac cu ochiul și nici nu sunt prea scumpe...
Îmi poate spune cineva cum se comporta după un timp?
Exista riscul sa ruginească tabla de sub ele, din cauza lor?
Mulțumesc
Kia Sportage 1.7 DSL Style
-
- Auto: kia 2.0dslAWD184cp6MT-2014
Re: Tunning - Praguri laterale Sportage
Am montat eu prin primavara, se pun f usor in max 1 ora, dar trebuiesc date jos pragurile originale(48cleme de plastic- ramase intregi 5buc- pe alliexpres @12$ 50 buc).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Re: Tuning - Praguri laterale Sportage
Mulțumesc frumos... =D>
Arată foarte bine, n-ai zice ca n-au fost acolo...
Cred ca m-a bag și eu...
Arată foarte bine, n-ai zice ca n-au fost acolo...
Cred ca m-a bag și eu...
Kia Sportage 1.7 DSL Style
-
Am uitat sa precizez ca ar mai fi de prins pe lungimea lor cu cateva autoforante (incluse in pachet), asta daca nu te deranjeaza sa ii dai cateva gauri prin prag...
Daca renunti la scari si revii la pragurile originale , acestea vor fi sub prag, nu afecteaza cu nimic..
Daca renunti la scari si revii la pragurile originale , acestea vor fi sub prag, nu afecteaza cu nimic..
Nu a montat si colegul cmusat praguri?
masina familie Kia SPORTAGE 2.0 DSL 4wd CITY
Salutnae74bya wrote:Am montat eu prin primavara, se pun f usor in max 1 ora, dar trebuiesc date jos pragurile originale(48cleme de plastic- ramase intregi 5buc- pe alliexpres @12$ 50 buc).
Te ajuta cu ceva pragurile ? Sunt incomode ? Daca te urci in picioare pe ele te tin ?
Sunt bune de ceva sau doar design ?Bagheera wrote:Salutnae74bya wrote:Am montat eu prin primavara, se pun f usor in max 1 ora, dar trebuiesc date jos pragurile originale(48cleme de plastic- ramase intregi 5buc- pe alliexpres @12$ 50 buc).
Te ajuta cu ceva pragurile ? Sunt incomode ? Daca te urci in picioare pe ele te tin ?
-
Sunt ok , design/functionalitate/...
La inceput a fost putin dificil pana m-am obisnuit sa la folosesc, da tin garantat (95kg)....mai usou a fost pt copil care numai pe treapta urca....
La inceput a fost putin dificil pana m-am obisnuit sa la folosesc, da tin garantat (95kg)....mai usou a fost pt copil care numai pe treapta urca....
Ms frumos.nae74bya wrote:Sunt ok , design/functionalitate/...
Sa inteleg ca sunt si practice ... poti pune te rog o poza cu clipsurile sa le pot lua inainte sa demontez pragurile ? ms.
Re: jante kia sportage
Imi plac pragurile tale, imi doresc si eu. Poti te rog sa_mi dai cateva detalii. De unde le-ai procurat, montat etc ?
Sportage 2017, 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT Line, Deluxe White
Salut,
Astea sunt pragurile ! Sunt cele din accesoriile Kia ! Astea sunt : http://www.mobisparts.eu/de_de/custom/m ... armodel=66
Le comanzi de la dealer si tot la ei montajul ! Sau gasesti si pe ebay ! Pretul cred ca e in lista de accesorii de pe site !
Astea sunt pragurile ! Sunt cele din accesoriile Kia ! Astea sunt : http://www.mobisparts.eu/de_de/custom/m ... armodel=66
Le comanzi de la dealer si tot la ei montajul ! Sau gasesti si pe ebay ! Pretul cred ca e in lista de accesorii de pe site !
Ne poti spune pretul total? Asta daca nu ai avut discount special 

Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Pretul total pt masina sau pt praguri ?
Pentru praguri:)
Peugeot 5008 GT 2019, 2.0 Diesel EAT8, 177CP
EX: Kia Sportage MY2017, 1.7 CRDI 7DCT, Style, New InfraRed
Kia Cee`d Facelift 2010 1.6 CRDI , Best, Black Pearl
EX: Kia Sportage MY2017, 1.7 CRDI 7DCT, Style, New InfraRed
Kia Cee`d Facelift 2010 1.6 CRDI , Best, Black Pearl