Update Software/Android Auto/Car Play
Re: Update Software/Android Auto/Car Play
Din experienta mea cu splitterele:
- am pus un hama cu 4 iesiri, pe una din ele telefonul si pe alta stick-ul cu muzica si a mers vreo doua ore in total, dupa aia n-a mai vrut nici sa dau cu tunul, zicea ceva ca nu recunoaste device-ul
- am incercat altul cu patru iesiri USB 3.0, poss scrie pe el dar nu mi-e clar daca asta-i denumirea, l-am luat din carrefour, n-a mers deloc, l-a aruncat intr-un sertar, poate-i gasesc o utilizare in viitor
- am incercat altul nu mai stiu de care, cuu trei iesiri USB 2.0 si una microusb, n-a mers deloc, il folosesc cu mare succes la incarcat telefonul la calculatorul de la birou
- am mai luat un cablu lat USB-microUSB + adaptor pentru lightning de iphone, ba mergea andoid auto, ba nu mergea, l-am facut cadou unui coleg de birou care-l foloseste, tot cu succes, la incarcat iphone-ul
Cand am vazut ca am cheltuit mai bine de 100 de lei fara sa rezolv problema, mi-am bagat picioarele, nu mai dau un chior pe cacaturile astea de adaptoare, mai bine cant singur!
- am pus un hama cu 4 iesiri, pe una din ele telefonul si pe alta stick-ul cu muzica si a mers vreo doua ore in total, dupa aia n-a mai vrut nici sa dau cu tunul, zicea ceva ca nu recunoaste device-ul
- am incercat altul cu patru iesiri USB 3.0, poss scrie pe el dar nu mi-e clar daca asta-i denumirea, l-am luat din carrefour, n-a mers deloc, l-a aruncat intr-un sertar, poate-i gasesc o utilizare in viitor
- am incercat altul nu mai stiu de care, cuu trei iesiri USB 2.0 si una microusb, n-a mers deloc, il folosesc cu mare succes la incarcat telefonul la calculatorul de la birou
- am mai luat un cablu lat USB-microUSB + adaptor pentru lightning de iphone, ba mergea andoid auto, ba nu mergea, l-am facut cadou unui coleg de birou care-l foloseste, tot cu succes, la incarcat iphone-ul
Cand am vazut ca am cheltuit mai bine de 100 de lei fara sa rezolv problema, mi-am bagat picioarele, nu mai dau un chior pe cacaturile astea de adaptoare, mai bine cant singur!
Am inteles , multumesc pentru raspuns "...mai bine cant singur!"
))

- SaboToro
- Auto: Sportage GT-Line 1.6T-GDI 7DCT
Eu unul n-am incercat, pentru că folosesc Spotify (ceea ce vă recomand și vouă), dar ați încercat să puneți muzica direct pe telefon?
My Next: Kia Sportage GT-Line 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 - New Infra Red - since 02.07.2018
My Ex: Kia cee'd 1.6 CRDi Kompass - Blue Dynamic - 29.11.2007-29.05.2018
-
- Auto:
O intrebare tembela (sau poate nu).. Stie cineva cum/daca Waze/GMaps poate sa redea Indicatiile de directie pe Bord cu Android Auto?
Kia Sportage TGDI Style 1.6 - New Infrared
- SaboToro
Nu se poate, din ce știu eu. In bord vezi doar indicațiile navigației dedicate.
My Next: Kia Sportage GT-Line 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 - New Infra Red - since 02.07.2018
- nerazzur4ever
- Auto: kia
A mai patit cineva asa ceva?..muzica se aude dar nu imi mai arata melodia pe ecran
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

- nerazzur4ever
2

Eu!
La mine Android Auto zicea ceva de genul ca Audials nu merge, dar in boxe se auzea B.B. King asa misto
!

La mine Android Auto zicea ceva de genul ca Audials nu merge, dar in boxe se auzea B.B. King asa misto

Si eu am pățit când rulam aplicații : myTuner sau Simple Radio - compatibile cu AA .
- nerazzur4ever
S-a rezolvat problema de la sine..a fost vreo eroare cred
Android auto
Salut .Am instalat android auto din apk mirror,totul ok ,când pun cablul de la telefon la usb ,îmi spune ne că nu ar fi compatibile și reincerc.Telefonul și displayul par a încerca conectarea dar nu reușesc .Vreun sfat ? Mulțumesc.
Incearca cu alt cablu!
Mersi ,incercat cu 3 cabluri până acum
.
- SaboToro
Încearcă alta versiune Android Auto.
Ce telefon folosești?
Ce telefon folosești?
- nerazzur4ever
Eu mi am schimbat telef Samsung s6 cu un huawei p10 pro și acum îmi arata Spotify diferit.. Probabil și și-a făcut un update. Îmi plăcea mai mult înainte ca se vedea toată poza pe display.
Trimis de pe al meu BLA-L29 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu BLA-L29 folosind Tapatalk