La Megane am alarma (aftermarket) care se activeaza cand inchiderea centralizata primeste semnal de blocare a usilor, din card-ul de acces renault (alarma nu are telecomanda speciala si nu comunica cu calculatorul masinii). de asemenea daca armarea/alarma primeste doua impusuri, adica apesi de doua ori pe butonul de blocare a usilor, geamurile se ridica automat.
Modulele auto window fac acelasi lucru primesc semnal/e cand se dez/armeaza inchiderea usilor.
Pentru folosirea modulului si prin actionarea individuala a geamurilor din interior, este nevoie si de inlocuirea butoanelor, cu butoane cu 2 trepte ... adica vreo 6 bucati.
E cea mai neintruziva metoda de a controla inchiderea geamurilor post-vanzare, modificarile facandu-se in mare parte in usa soferului in functie de schema electrica a masinii
partea cea mai nasoala e ca se lasa cu taiere de cabluri... adio garantie, mai ales ca modulele sunt chinezarii (nu stiu cat de receptivi sunt cei de la kia)
alarma a fost pusa in reprezentanta de dealer renault, iar legaturile electrice par o gluma proasta - cablurile care au fost taiate care mai lung care mai scurt, semi-conectate, semi-izolate si indesate inapoi pe unde au mai avut loc, senzorul de soc atarna sublim in bataia vantului.
din fericire fata de alarma la care conexiunile (interventiile pe fir) sunt mai numeroase avand in vedere ca are si senzori in fiecare usa, haion, capota + senzori volumetrici + imobilizator + goarna in compartimentul motor + senzor de soc + alimentare separata + risc ca gaura efectiva prin care se face trecerea din compartimentul motor in habitaclu cu cablurile sa nu fie etansata corespunzator (umezeala, praf, miros de esapament)... la modulul de geamuri e mai safe.
din cauza motivelor enumerate mai sus kia ezita sa monteze module geamuri/alarme after-market ... si cel mai simplu e sa monteze doar senzori de parcare o legatura la masa, una la bec masarier + cateva plastice demontate si puse la loc
ps: pe sportage am senzori de parcare after-market oferiti gratuit de kia, iar acum plasticul din interior de pe stalpul B - dreapta are un luft vizibil de 1-2 mm fata de cel de pe stanga.
Coincidenta

pe acolo trece cablul de la modulul senzorilor de parcare, la display-ul de pe oglinda