Apoi...m-am decis sa schimb si celelalte lumini, respectiv cele de faza scurta (HID de 4300K ) si lunga (bec normal H7U).
Astfel, as avea nevoie de sfaturi de la cei care au mai adus astfel de modificari.
Ce vreau eu este sa schimb luminile existente, cu unele mai puternice si (mai) albe dar cu minimul de efort

,,Efort" in sensul de schimbare doar a becului cu altele albe si daca poate sistemul existent duce, mai puternice, fara a trebui alte ,,balasturi" sau mai stiu eu ce deoarece nu vreau sa aduc schimbari majore masinii pt a nu pierde garantia.
In cazul in care raspunsul vorstru este afirmativ, va rog sa imi dati exemple (cu marca, watii si puterea deci specificatiile) de becuri/halogene, ca alternative mai albe si eventual mai puternice pentru cele existente.
Ce am gasit interesant desi nu am cautat foarte mult, este modelul Bosch Xenon Silver (becuri HALOGEN) care ma gandesc, ca ar fi ideale pt a inlocui becul de pe faza lunga. Desi nu prea inteleg, sunt si aici H1, H4 si H7 unde H1 am vazut ca se pune mai mult la becurile de ceata DAR acestea(Silver) au puterea: H1: 55W, H4: 60/55W, H7: 55W ori, nu cred ca pot pune pe cele de ceata Silver H1 pt ca e de 55W.
Specificatii din manual ale celor existente pe masina:
F.Scurta lows 55 or 35 wati (HID) H7 ; -with DRL's ( aici care este pana la urma? 35w sau 55w?)
F.Lunga high 55 watts H7U
Ceata FOG's and Cornering Lights 27 watts H27
Va multumesc.