Jante iarna pe 16
Re: Jante iarna pe 16
rial spune 33 si 38. tu iei ce valori iti convin tie sa iti sustina afirmatia.
bafta.
bafta.
masina familie Kia SPORTAGE 2.0 DSL 4wd CITY
Salutare,
Din ce informatii am eu, din carte pt Sportage - ma refer la acest ultim' model 2014, am urmatoarele valori pentru jante de 16: 215/70R16 100H 6.5Jx16/ET36. Sper sa va ajute cu ceva.
O zi faina.
Din ce informatii am eu, din carte pt Sportage - ma refer la acest ultim' model 2014, am urmatoarele valori pentru jante de 16: 215/70R16 100H 6.5Jx16/ET36. Sper sa va ajute cu ceva.
O zi faina.
-
- Auto: Kia Sportage 2.0D, 6MT, 184hp
MrCaptain si eu tot 2014 am si la mine in carte scrie ET31,5. De la ce pagina ai luat informatia de mai sus?
Am o pagina care a venit atasata la cartea de identitate a masinii de la baietii de la Kia...uite attachement-ul aici...acum na..astea sunt valorile pe care le am eu..poate gresesc 

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Confirm ce a scris MrCaptain. ET 36.
Am primit cu actele masinii, Sportage model 2014, aceeasi pagina exact cum a pozat o MrCaptain.
Am primit cu actele masinii, Sportage model 2014, aceeasi pagina exact cum a pozat o MrCaptain.
Andytzu, logic 5 jante de 16.
Dar de cand nu am mai facut o pana, am si uitat ca mai am o roata de rezerva ......
Cu masina la job, pe luna, aproximativ 5000 km fac.
In 3 ani si 3 luni, 125 000 km un singur cui rezolvat pe loc la vulcanizare...
Dar nu stii cand te loveste pana........
Chiar, ce se poate intampla daca merg cativa km cu 3 jante 16 si una de 18 pana ce fac pana la cea de 16?
Sigur nu e ok, dupa mine, care mecanica recunosc, nu prea ma pricep
Multumesc frumos!
Dar de cand nu am mai facut o pana, am si uitat ca mai am o roata de rezerva ......

Cu masina la job, pe luna, aproximativ 5000 km fac.
In 3 ani si 3 luni, 125 000 km un singur cui rezolvat pe loc la vulcanizare...
Dar nu stii cand te loveste pana........
Chiar, ce se poate intampla daca merg cativa km cu 3 jante 16 si una de 18 pana ce fac pana la cea de 16?
Sigur nu e ok, dupa mine, care mecanica recunosc, nu prea ma pricep

Multumesc frumos!
-
Cativa km nu ar trebui sa fie o problema. E mai nasol daca o patesti pe undeva pe la munte, intr-un weekend, de exemplu, si nu ai nicio vulcanizare deschisa pe o raza de cativa zeci bune de km...
Nu cred ca face prea bine pentru sistemele electronice (ESP etc.) mai ales ca masina are tractiune integrala. La cele cu tractiune fata/spate, poti sa pui roata mai mare pe axul care nu trage. La 4x4 insa cred ca e o mica problema...
Nu cred ca face prea bine pentru sistemele electronice (ESP etc.) mai ales ca masina are tractiune integrala. La cele cu tractiune fata/spate, poti sa pui roata mai mare pe axul care nu trage. La 4x4 insa cred ca e o mica problema...
-
Aceasta hartie ati primit-o atasata la Cartea de Identitate a masinii sau la cartea tehnica?
cam cat de mare e diferenta intre o roata pe 16 si una pe 18?andytzu wrote: Nu cred ca face prea bine pentru sistemele electronice (ESP etc.) mai ales ca masina are tractiune integrala. La cele cu tractiune fata/spate, poti sa pui roata mai mare pe axul care nu trage. La 4x4 insa cred ca e o mica problema...
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
nu prea trebuie sa fie diferenta, ca si balonul cauciucului pe rotile de 16 e mai mare si compenseaza.
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
off strici tu bunatate de intrebare.
ia zi colegu, cand masina e echipata cu roata de rezerva de dimensiune redusa, cam cat de mare e diferenta intre ea si roata normala montata pe masina?
ia zi colegu, cand masina e echipata cu roata de rezerva de dimensiune redusa, cam cat de mare e diferenta intre ea si roata normala montata pe masina?
-
Pai la diametru nu e diferenta. Asa cum explica si quelloo, balonul cauciucul este mai mare si astfel dimensiunea este aceeasi. Greutatea insa este diferita. Intre o roata pe 18 si una pe 16 e ceva diferenta... Nu stiu, nu e niciun coleg cu cunostinte de mecanica sa ne explice si noua ca la prosti? 

-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
eu ma refeream la alea de dimensiuni normale.
aia de dimensiuni reduse e posibil sa aibe diametrul mai mic cu tot cu anvelopa.
Personal n-am avut nevoie de roara de rezerva in aproape 6 ani la Kia dar am vazut cateva masini pe strada cu rotita aia mica pusa si e diferenta (pe un porsche 911 roata de rezerva aproape ca era in aer. ea era de 15 si jantele de pe masina erau de 20 - cauciucul acopera saracul diferenta pana intr-un punct. alt exemplu era pe un X5 dar roata de rezerva avea 16 sau 17 inch si balonul acoperea distanta pana la cele de 18 de pe celelalte roti ramanand doar problema estetica si de limitarea a vitezei)
aia de dimensiuni reduse e posibil sa aibe diametrul mai mic cu tot cu anvelopa.
Personal n-am avut nevoie de roara de rezerva in aproape 6 ani la Kia dar am vazut cateva masini pe strada cu rotita aia mica pusa si e diferenta (pe un porsche 911 roata de rezerva aproape ca era in aer. ea era de 15 si jantele de pe masina erau de 20 - cauciucul acopera saracul diferenta pana intr-un punct. alt exemplu era pe un X5 dar roata de rezerva avea 16 sau 17 inch si balonul acoperea distanta pana la cele de 18 de pe celelalte roti ramanand doar problema estetica si de limitarea a vitezei)
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)