Manual / Carte Tehnica Kia Sportage 2011
Manual / Carte Tehnica Kia Sportage 2011
Gasiti aces manual aici: http://www.4shared.com/folder/OWeZd3WU/_online.html
Sper sa va fie cu folos.
Sper sa va fie cu folos.
Re: Manual / Carte Tehnica Kia Sportage 2011
ce manual este? cartea pe care o primesti cu masina?
masina familie Kia SPORTAGE 2.0 DSL 4wd CITY
Am sa confirm peste cateva zile daca este cea care vine cu masina...pentru ca eu am primit-o pe cea in limba engleza pe care nu m-am ,,obosit" sa o desfac din ambalaj 

Confirm. Este unul si acelasi lucru cu cartea pe care am primit-o cu masina.
Enjoy
Enjoy

manual Kia
salut ! ma puteti ajuta va rog cu un manual in limba romana pt Kia sportage 2012 ?!
Re: manual Kia
Ogica, Gigele...Ogy wrote:viewtopic.php?f=94&t=10647
daca taceai, pardon nu scriai, filozof ramaneai!
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Pana apare un manual pentru masina ta fabricatie 2012 incearca-l pe asta:
http://www.scribd.com/doc/80914679/Manu ... Romana-HIM
http://www.scribd.com/doc/80914679/Manu ... Romana-HIM
-
- Auto: Hyundai i30 1,6 CRDI
Am un comentariu pe chestia cu filozoful. @annp, ai doua postari, in prima ceri ajutor cu un manual, iar in a doua jignesti. Nu stii cu cine stai de vorba si nimeni nu stie cine esti. Exista niste topicuri de prezentare, dar sunt convins ca nu stii de existenta lor. In fond acest forum exista pentru a te ajuta pe dumneata si pe altii asemenea, dar nici unul dintre voi nu se gandeste ca acest forum exista printr-un efort colectiv, prin contributia fiecaruia. Nu este obligatia vreunui moderator sa verifice valabilitatea vreunui link. Ogy sau oricare admin sau moderator nu e in slujba vreunui user de p-aici, si nu e platit pentru ceea ce face. E doar pasiune.
Daca vrei respect, intai il oferi. Ai intrat intr-o „casa” fara sa te prezinti, fara sa spui daca detii o masina, fara sa pui o locatie. Sunt niste rubrici in profilul fiecaruia care trebuiesc completate. Ai trecut peste ele. Pacat.
Daca vrei respect, intai il oferi. Ai intrat intr-o „casa” fara sa te prezinti, fara sa spui daca detii o masina, fara sa pui o locatie. Sunt niste rubrici in profilul fiecaruia care trebuiesc completate. Ai trecut peste ele. Pacat.
Viața e ca un tren. Cel mai bine e la vagonul-restaurant.
...nu trebuia decat sa dai clik pe link.ul postat...unde am jignit?!...este nevoie sa.ti prezint contractul de cumparare al masini?! KIA Sportage CRdi 1,7 Motion...bla.bla...Safeline...amu mataluta crezi ca sunt interesat de profilul tau?!Dannyboy wrote:Am un comentariu pe chestia cu filozoful. @annp, ai doua postari, in prima ceri ajutor cu un manual, iar in a doua jignesti. Nu stii cu cine stai de vorba si nimeni nu stie cine esti. Exista niste topicuri de prezentare, dar sunt convins ca nu stii de existenta lor. In fond acest forum exista pentru a te ajuta pe dumneata si pe altii asemenea, dar nici unul dintre voi nu se gandeste ca acest forum exista printr-un efort colectiv, prin contributia fiecaruia. Nu este obligatia vreunui moderator sa verifice valabilitatea vreunui link. Ogy sau oricare admin sau moderator nu e in slujba vreunui user de p-aici, si nu e platit pentru ceea ce face. E doar pasiune.
-
- Auto:
Motion ??? safeline ? despre ce vorbim aici ....
[b]KIA Cee'd FL. 1.4 90 CP Infra Red [/b]
este vorba de pachetul de dotari pt Austria , Safeline este un dispozitiv cu senzori conectat la un gps, la impact masina va anunta militia , moasa din sat si eventual popa! Acest dispozitiv este in proiect de lege..da vaz ca dumnealor (Kia & Asigurare) il monteaza fara sa ma intrebe...pe buzunarul meu!Mihai-Alexandru wrote:Motion ??? safeline ? despre ce vorbim aici ....
a aparut o noua kia sportage in 2012? cam ce e diferit fata de 2011? da de 2010?
cam irascibil colegu, pe alte forumuri erai deja istorie.
cam irascibil colegu, pe alte forumuri erai deja istorie.
masina familie Kia SPORTAGE 2.0 DSL 4wd CITY