Kia Sportage, generatie noua, design nou, supermasina
Kia Sportage, generatie noua, design nou, supermasina
In sfarsit o generatie cu totul noua la masina asta.. Si pana acum era ok, dar de acum chiar o sa rupa inimile in clasa SUV-urilor compacte. Chiar arata bine...Nota 10 Kia pentru design. Sper ca a ramas aceasi masina si din punct de vedere al fiabilitatii.
autoshare
- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
Re: Kia Sportage, generatie noua, design nou, supermasina
Am vazut imagini de la Salonul Auto Geneva 2010.
Deja ma gandesc serios sa pun ceva bani deoparte.
In competitia Duster VS Sportage, cel din urma exceleaza prin design.
Daca ar fi dupa mine pentru o mie-doua de euro in plus, as alege Sportage.
Deja ma gandesc serios sa pun ceva bani deoparte.
In competitia Duster VS Sportage, cel din urma exceleaza prin design.
Daca ar fi dupa mine pentru o mie-doua de euro in plus, as alege Sportage.
Mos Gerula
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Fiind posesor de kia puteai sa bagi si dotari....cel din urma exceleaza prin design.

- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
As baga da' nu am decat ce se stie deja de prin articolele din presa si nu ar fi corect sa-mi asum ce nu-mi apartine. Pentru curiosi maestrul "Google" le sta la dispozitie. La noi sa vina doar pentru impresii si "Jurnal De Bord".
Cu certitudine ca dotarile ca si pentru Cee'd vor fi generoase.
Sigur va avea o gramada de AirBag-uri, radio cd MP3 cu USB, ABS, ESP, Aere conditionat sau clima dupa caz, geamuri, oglinsi si alte gadgeturi electrice, Computer de bord si cate si mai cate.
Eu am vazut cateva poze de la Salonul Geneva si m-a impresionat.
Echipa ce a proiectat modelul e aceeasi care s-a ocupat si de Cee'd. Fabrica stim de ea. Calitatea o cunoastem si prevad ca pentru multi posesori multumiti de Cee'd va fi pasul inainte.
Daca ar depinde de mine, as lansa o campanie agresiva in primul rand printre cei care au avut curajul si inspiratia sa aleaga Cee'd si cunosc produsul cu o superoferta de buy-back (sau ceva pentru fidelitate) si un pachet special de dotari pentru Sportage. Se va contura astfel o felie frumoasa de "marketshare" in favoarea Sportage in conditiile in care concurenta e apriga. Dusterul va face praf orice competitor in raportul pret/oferta.
Cu certitudine ca dotarile ca si pentru Cee'd vor fi generoase.
Sigur va avea o gramada de AirBag-uri, radio cd MP3 cu USB, ABS, ESP, Aere conditionat sau clima dupa caz, geamuri, oglinsi si alte gadgeturi electrice, Computer de bord si cate si mai cate.
Eu am vazut cateva poze de la Salonul Geneva si m-a impresionat.
Echipa ce a proiectat modelul e aceeasi care s-a ocupat si de Cee'd. Fabrica stim de ea. Calitatea o cunoastem si prevad ca pentru multi posesori multumiti de Cee'd va fi pasul inainte.
Daca ar depinde de mine, as lansa o campanie agresiva in primul rand printre cei care au avut curajul si inspiratia sa aleaga Cee'd si cunosc produsul cu o superoferta de buy-back (sau ceva pentru fidelitate) si un pachet special de dotari pentru Sportage. Se va contura astfel o felie frumoasa de "marketshare" in favoarea Sportage in conditiile in care concurenta e apriga. Dusterul va face praf orice competitor in raportul pret/oferta.
Mos Gerula