KIA - masina PROASTA sau GHINION ???

Forum cu de toate despre Kia Sportage
Post Reply
Corneliu B
Auto: Kia sportage 2021

KIA - masina PROASTA sau GHINION ???

Post by Corneliu B »

Am o Kia Sportage 2021 in garantie, a doua oara adusa pe platforma in 2.5 ani , la sub 45.000 km. NU insist ca la fiecare 3 luni ba o bujie, ba un bec motor care se aprinde, ba un intinzator curea, ba o clapeta de acceleratie, ba toba cazuta.....ADD-ON - acum discul de ambreiaj este " patinat" SI NU INTRA IN GARANTIE la 45.000 km - deci trebuie cumparat de mine. Pentru mine KIA NICIODATA - a fost o MASINA PROASTA !!!!!

ciprinho
Auto: Sportage 19

Re: KIA - masina PROASTA sau GHINION ???

Post by ciprinho »

daca ar fi masina proasta ar fi plin formul asta de probleme si nu e...

poate a 3-a varianta e sau ar trebui sa fie "utilizare defectuoasa"

AdyAero
Auto: Kia Sportage (NQ5) 1.6 TGDI MT

Post by AdyAero »

Statistic exista cumparatori la orice marca care intampina probleme multe in foarte putini kilometri.
La fel cum exista cumparatori care doar duc la masina la reviziile anuale si au 0 probleme.

BAU
Moderator General
Auto:

Post by BAU »

Kia este o masina buna . In Statele Unite si Canada este foarte cautata . Dar bineantele echipata pentru piata lor . Si chiar in Europa Sportage-ul este mult mai bine vandut decat Ceed-ul sau Rio .

Si in cazul tau poate fi ghinion , de ce nu , cu toate ca prea multe probleme descrii tu pentru a le considera ghinion

Mai degraba , precum a scris si " ciprinho" poate fi o utilizare defectuoasa . Iar caderea ambreiajului pe la 45000 km ( care ar trebui sa reziste minim 90 -100000 km ) este normala in caz de suprasolicitare .
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 142.000 km
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP

garretsn
Auto: Kia sportage

Post by garretsn »

Cum e o masina buna? pt ca nu e forumul plin de probleme??? NEWSFLASH: E SI FORUMUL SI FACEBOOK-UL!!! - va vorbeste un FOST posesor de sportage 2021, 31000km, 1.6 DSL, 7DCT. 3 ori ramas in drum de la intinazatoare si de 2 ori de la cutie (ambreiaj si mecatronica) - concluzia mea dincolo de orice dubiu e CA E O MASINA PROASTA dpdv MECANIC, mi-a placut tot restul DOAR PARTEA CA NU O POT FOLOSI CA PE MASINA si ca se incapataneaza sa fie iMOBILA m-a invins.

ciprinho
Auto: Sportage 19

Post by ciprinho »

oo nu, ti s-a intamplat tie ceva si inseamna ca e universal valabil pt toata lumea

garretsn
Auto: Kia sportage

Post by garretsn »

ciprinho, asa e :wink:

Faust
Auto: KIA Sportage GT-line AWD

Post by Faust »

Fiecare marcă are câteva modele de mașini , modele care au diverse motorizări și transmisii , nu pot spune că Sportage este o mașină proastă, pot spune că fiecare "își alege belelele " singur , în funcție de cât s-a informat înainte de achiziție , eu întotdeauna am mers după un principiu , niciodată nu am cumpărat o mașină nouă în primul an de apariție pe piața, am lăsat să treacă cel puțin un an , într-un an apare informație despre problemele unor modele , motorizări, transmisii .
Ce pot spune despre Sportage după cinci ani de folosință, in primul rand materialele de la interior sunt de slabă calitate , in special plasticul , și alții au făcut economie la interioare, vreți să vedeți ceva mai nasol ? Vedeți interiorul de la Suzuki.
Primul defect major la interior , s-a rupt chederul de la portiera stânga față, nu se schimbă pe garanție
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Kia Sportage GT-line T-gdi AWD 6MT

Fan motoare supraalimentate pe benzină .

mcv
Auto: Sportage

Post by mcv »

Salut!
Tot 2021 e si a mea, 1.6 GDI manuala.
Am mers 45k km cu ea si nu vad diferente intre prima zi de functionare si acum.
Este adevarat ca sunt putini km, dar nu pot spune ca e o masina proasta.

Post Reply

Return to “Generalităţi”