KIA - masina PROASTA sau GHINION ???
-
- Auto: Kia sportage 2021
KIA - masina PROASTA sau GHINION ???
Am o Kia Sportage 2021 in garantie, a doua oara adusa pe platforma in 2.5 ani , la sub 45.000 km. NU insist ca la fiecare 3 luni ba o bujie, ba un bec motor care se aprinde, ba un intinzator curea, ba o clapeta de acceleratie, ba toba cazuta.....ADD-ON - acum discul de ambreiaj este " patinat" SI NU INTRA IN GARANTIE la 45.000 km - deci trebuie cumparat de mine. Pentru mine KIA NICIODATA - a fost o MASINA PROASTA !!!!!
Re: KIA - masina PROASTA sau GHINION ???
daca ar fi masina proasta ar fi plin formul asta de probleme si nu e...
poate a 3-a varianta e sau ar trebui sa fie "utilizare defectuoasa"
poate a 3-a varianta e sau ar trebui sa fie "utilizare defectuoasa"
- AdyAero
- Auto: Kia Sportage (NQ5) 1.6 TGDI MT
Statistic exista cumparatori la orice marca care intampina probleme multe in foarte putini kilometri.
La fel cum exista cumparatori care doar duc la masina la reviziile anuale si au 0 probleme.
La fel cum exista cumparatori care doar duc la masina la reviziile anuale si au 0 probleme.
Kia este o masina buna . In Statele Unite si Canada este foarte cautata . Dar bineantele echipata pentru piata lor . Si chiar in Europa Sportage-ul este mult mai bine vandut decat Ceed-ul sau Rio .
Si in cazul tau poate fi ghinion , de ce nu , cu toate ca prea multe probleme descrii tu pentru a le considera ghinion
Mai degraba , precum a scris si " ciprinho" poate fi o utilizare defectuoasa . Iar caderea ambreiajului pe la 45000 km ( care ar trebui sa reziste minim 90 -100000 km ) este normala in caz de suprasolicitare .
Si in cazul tau poate fi ghinion , de ce nu , cu toate ca prea multe probleme descrii tu pentru a le considera ghinion
Mai degraba , precum a scris si " ciprinho" poate fi o utilizare defectuoasa . Iar caderea ambreiajului pe la 45000 km ( care ar trebui sa reziste minim 90 -100000 km ) este normala in caz de suprasolicitare .
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 142.000 km
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
Cum e o masina buna? pt ca nu e forumul plin de probleme??? NEWSFLASH: E SI FORUMUL SI FACEBOOK-UL!!! - va vorbeste un FOST posesor de sportage 2021, 31000km, 1.6 DSL, 7DCT. 3 ori ramas in drum de la intinazatoare si de 2 ori de la cutie (ambreiaj si mecatronica) - concluzia mea dincolo de orice dubiu e CA E O MASINA PROASTA dpdv MECANIC, mi-a placut tot restul DOAR PARTEA CA NU O POT FOLOSI CA PE MASINA si ca se incapataneaza sa fie iMOBILA m-a invins.
oo nu, ti s-a intamplat tie ceva si inseamna ca e universal valabil pt toata lumea
ciprinho, asa e 

Fiecare marcă are câteva modele de mașini , modele care au diverse motorizări și transmisii , nu pot spune că Sportage este o mașină proastă, pot spune că fiecare "își alege belelele " singur , în funcție de cât s-a informat înainte de achiziție , eu întotdeauna am mers după un principiu , niciodată nu am cumpărat o mașină nouă în primul an de apariție pe piața, am lăsat să treacă cel puțin un an , într-un an apare informație despre problemele unor modele , motorizări, transmisii .
Ce pot spune despre Sportage după cinci ani de folosință, in primul rand materialele de la interior sunt de slabă calitate , in special plasticul , și alții au făcut economie la interioare, vreți să vedeți ceva mai nasol ? Vedeți interiorul de la Suzuki.
Primul defect major la interior , s-a rupt chederul de la portiera stânga față, nu se schimbă pe garanție
Ce pot spune despre Sportage după cinci ani de folosință, in primul rand materialele de la interior sunt de slabă calitate , in special plasticul , și alții au făcut economie la interioare, vreți să vedeți ceva mai nasol ? Vedeți interiorul de la Suzuki.
Primul defect major la interior , s-a rupt chederul de la portiera stânga față, nu se schimbă pe garanție
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Kia Sportage GT-line T-gdi AWD 6MT
Fan motoare supraalimentate pe benzină .
Fan motoare supraalimentate pe benzină .
Salut!
Tot 2021 e si a mea, 1.6 GDI manuala.
Am mers 45k km cu ea si nu vad diferente intre prima zi de functionare si acum.
Este adevarat ca sunt putini km, dar nu pot spune ca e o masina proasta.
Tot 2021 e si a mea, 1.6 GDI manuala.
Am mers 45k km cu ea si nu vad diferente intre prima zi de functionare si acum.
Este adevarat ca sunt putini km, dar nu pot spune ca e o masina proasta.