Achizitie Sportage 2.0 GDI AT
Re: Achitie Sportage 2.0 GDI AT
Eu am montant ceva asemanator (toate sunt chinezesti). Functioneaza inclusiv comenzile de pe volan si USB-ul.
[color=#000080][i]Sportage 2013, 2.0 DSL, 184 CP, AWD, 6MT, Black Pearl[/i][/color]
-
- Auto: Sportage 2.0 GDI AT Classic
Salutari tuturor,
Se pare ca nu a montat nimeni un astfel de dispozitiv pe Sportage.
Ma intereseaza si pentru ca are conexiunile USB/AUX pe panoul central si nu e nevoie sa mai tragi cabluri de conexiuni prin torpedo si gauresti masina...Nu stiu ce hram poarta brand-ul asta Macrom, dar poate fi o varianta la ce se gaseste acum pe piata.
Eu intentionez undeva anul viitor sa ma arunc la un astfel de sistem si o camera marsarier. Poate pana atunci mai gasesc review-uri la produs.
Cei care aveti montat sistem multimedia dedicat (Edotec, Dynavin, Wiston and so on) pe masina, cum se comporta in timp acesta si in ce masura fidelitatea audio a sistemului original este afectata.
Mersi mult.
Se pare ca nu a montat nimeni un astfel de dispozitiv pe Sportage.

Ma intereseaza si pentru ca are conexiunile USB/AUX pe panoul central si nu e nevoie sa mai tragi cabluri de conexiuni prin torpedo si gauresti masina...Nu stiu ce hram poarta brand-ul asta Macrom, dar poate fi o varianta la ce se gaseste acum pe piata.
Eu intentionez undeva anul viitor sa ma arunc la un astfel de sistem si o camera marsarier. Poate pana atunci mai gasesc review-uri la produs.
Cei care aveti montat sistem multimedia dedicat (Edotec, Dynavin, Wiston and so on) pe masina, cum se comporta in timp acesta si in ce masura fidelitatea audio a sistemului original este afectata.
Mersi mult.

Last edited by cmusat2000 on 03 Dec 2014, 15:04, edited 1 time in total.
-
Salut SoF,SoF wrote:Eu am montant ceva asemanator (toate sunt chinezesti). Functioneaza inclusiv comenzile de pe volan si USB-ul.
Mersi pentru link, dar nu pot da atatia bani pe un sistem fara garantie. Asa am facut pe fosta masina, am luat un Blaupunkt "nou" de 2 luni si m-a tinut inca 2 saptamani. Nimeni nu s-a bagat sa incerce sa-l faca, asa ca am pierdut si banii si e undeva in cutie in blacon.
Ulterior incidentului am montat un player dedicat Edotec, chinezarie 100%, care pana la momentul vanzarii masinii nu a dat niciun rateu. Singurul lucru care a avut de suferit a fost calitatea sunetului...
din cate stiam io, si se pare ca nu ma insel ff rau, macrom sunt o firma italieneasca http://www.macrom.it/en/car-entertainment/original-fit ... la ei pe site, la "de unde cumpar" e si o firma din romania... asa ca are cine sa-ti dea si aparatul cu garantie...
matiz e/ac rosu super 18.12.2003 - B-03-JOF
cee'd city 1.4 gsl so red 30.12.2008 - B-05-JOF
sica: http://picasaweb.google.ro/gabi.morariu/Sica#
cee'd city 1.4 gsl so red 30.12.2008 - B-05-JOF
sica: http://picasaweb.google.ro/gabi.morariu/Sica#
-
Mersi pentru link,mortymer wrote:din cate stiam io, si se pare ca nu ma insel ff rau, macrom sunt o firma italieneasca http://www.macrom.it/en/car-entertainment/original-fit ... la ei pe site, la "de unde cumpar" e si o firma din romania... asa ca are cine sa-ti dea si aparatul cu garantie...
Il gasisem si eu intretimp si am citit si user manualul...Cred ca voi cumpara un astfel de sistem candva, in cursul anului viitor. Voi discuta si cu dealerul sa vad daca asigura montajul sistemului, nu as vrea sa pierd garantia masinii daca l-as monta la un alt service.
precizare off topic:andytzu wrote:
P.S.: si din cate stiu eu testele euroncap se fac la 60 km/h.
Testul la impact frontal - 64 km/h.
Testul la impact lateral - 50 km/h
Testul la impact cu un stalp - 29 km/h.
Testul protectiei ( pt pietoni) - 40 km/h.
CX 30 Skyactiv x 186/MT
ex: Sportage III, 1.7 crdi, clyde blue
ex: Sportage III, 1.7 crdi, clyde blue
-
- Auto: Kia Sportage 2.0D, 6MT, 184hp
eram pe aproape, in marja de eroare!
Oricum, cel frontal si cel lateral sunt cele mai elocvente.

-
Salutari tuturor,
Azi am primit confirmarea ca masina s-a produs si am intrat in posesia seriei VIN, alaturi de factura de achitat. Urmeaza ca in ianuarie 2015 sa ridic masina.
As dori sa va intreb, pe cei cu polita CASCO, ce pret ati obtinut si ce asigurator recomandati.
Mersi mult.
Azi am primit confirmarea ca masina s-a produs si am intrat in posesia seriei VIN, alaturi de factura de achitat. Urmeaza ca in ianuarie 2015 sa ridic masina.
As dori sa va intreb, pe cei cu polita CASCO, ce pret ati obtinut si ce asigurator recomandati.
Mersi mult.
-
- Auto: kia 2.0dslAWD184cp6MT-2014
Re: Achizitie Sportage 2.0 GDI AT
cmusat2000@ referitor la Casco, eu pot sa-ti spun cat m-a costat pe mine.
La valoare asigurata de 26.400E cu fransiza 100E si 10% dauna completa sau furt -casco complet -la Generali asigurari pretul a fost de 2588 ron platit integral pe un an i am primit si rovinieta gratuita pe un an.
La valoare asigurata de 26.400E cu fransiza 100E si 10% dauna completa sau furt -casco complet -la Generali asigurari pretul a fost de 2588 ron platit integral pe un an i am primit si rovinieta gratuita pe un an.
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
dar, foarte importanta este localitatea de domiciliu. Poiana Campina Prahova va avea un pret mai mic la Casco decat un oras mare din tara (de Bucuresti nici nu mai vorbesc). Mai bagi, varsta, copii, sotie, bugetari in familie, si abia atunci ai toate detaliile pentru Casco. Eu unul, anu trecut am vrut sa fac Casco la proceed, cu valoare asigurata 8000, fara fransize, fara nevasta, fara copii, fara bugetari in familie, fara garaj, 28 de ani (9 ani permis), Bucuresti iar prima de plata era minunata suma de 5340 RON. Dupa ce masina a fost trecuta pe numele tatalui (din motive de 2500-3000 lei RCA la mine :O - chiar daca n-am avut niciun eveniment in 9 ani de sofat) a primit si el oferta de la aceasi companie: valoare asigurata 7000, fara fransize, casatorit, fara copii minori, fara bugetari, fara garaj, bucuresti, peste 35 de ani permis, suma de plata era 3780 ron.
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
-
- Auto: Kia Sportage 2.0D, 6MT, 184hp
Valoare asigurata 25.700 Euro, fransiza 100 Euro per eveniment, full casco la Generali - 4.000 Lei pe 1 an, plata in 4 rate. Pentru plata integrala ar fi fost reducere 10%.
Bucuresti, 33 de ani, un copil, permis de 14 ani.
Sfatul meu este sa nu te arunci la companii mai scumpe dar nici mai ieftine, Generali e foarte bun. Ar trebui sa verifici si cu cine are service-ul Kia din localitatea ta decontare directa, e foarte important!
Bucuresti, 33 de ani, un copil, permis de 14 ani.
Sfatul meu este sa nu te arunci la companii mai scumpe dar nici mai ieftine, Generali e foarte bun. Ar trebui sa verifici si cu cine are service-ul Kia din localitatea ta decontare directa, e foarte important!
-
- Auto: kia 2.0dslAWD184cp6MT-2014
Eu in momentul cand am ridicat masina, am rugat dealerul sa-mi prezinte si oferta de casco (pe langa cea de RCA -platita inainte in vederea emiterii autorizatiei provizorie) si am avut la Tiriac -4700Ron, Generali-2650Ron; -in aceleasi conditii(aceeasi valoare,plata integrala, fransiza 100E...).
In momentul cand am inmatriculat masina (la o saptamana de la ridicare) am mers personal la Generali (au facut poze masinii, ambelor chei...intreg dosarul) si suma de plata a fost mai mica..2588ron (fata de 2650ron-prezentata de dealer- Neoserv Ploiesti) si la plata integrala mi-au dat si rovinieta pentru un an gratuita.
Varsta 39 ani, permis de 18 ani -un copil...
Se poate ca si localitatea sa conteze...intradevar riscul e mai mic decat in Bucuresti..
In momentul cand am inmatriculat masina (la o saptamana de la ridicare) am mers personal la Generali (au facut poze masinii, ambelor chei...intreg dosarul) si suma de plata a fost mai mica..2588ron (fata de 2650ron-prezentata de dealer- Neoserv Ploiesti) si la plata integrala mi-au dat si rovinieta pentru un an gratuita.
Varsta 39 ani, permis de 18 ani -un copil...
Se poate ca si localitatea sa conteze...intradevar riscul e mai mic decat in Bucuresti..
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
pai asa gandesc si ei. risc mai mare de vandalism, zgarieturi in parcari prin centru. (vopsirea elementelor pe casco ii rupe)
plus numarul de locuri de parcare (daca nu stai undeva unde sunt destule - si in Bucuresti nu sunte destule - cel mai probabil te vei certa cu cineva si te alegi cu un cauciuc taiat, o tabla zgariata etc.) "tarani" sunt din belsug
plus numarul de locuri de parcare (daca nu stai undeva unde sunt destule - si in Bucuresti nu sunte destule - cel mai probabil te vei certa cu cineva si te alegi cu un cauciuc taiat, o tabla zgariata etc.) "tarani" sunt din belsug

Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
-
Salutari prieteni,
Va multumesc tuturor pentru toate raspunsurile.
Spre Generali inclinam si eu. Pe fosta masina, Antara 2.2 Diesel AT, pret factura 19685 euro, am avut CASCO de 2810 lei la Generali, celelalte evaluari primite de la dealer erau toate peste 3000 de lei. (40 ani, 2 bugetari, copil minor, permis 2013 - aici ma ard un pic.)
Sunt curios ce va fi din ianuarie, daca si pe piata CASCO vor fi modificari cum se anunta pe RCA.
Voi discuta la dealer sa vedem ce oferte propune si apoi ma voi decide. Insa Generali este o optiune foarte buna, poate si Gothaer, insa sunt de putin timp intrati pe RO.
Va multumesc tuturor pentru toate raspunsurile.
Spre Generali inclinam si eu. Pe fosta masina, Antara 2.2 Diesel AT, pret factura 19685 euro, am avut CASCO de 2810 lei la Generali, celelalte evaluari primite de la dealer erau toate peste 3000 de lei. (40 ani, 2 bugetari, copil minor, permis 2013 - aici ma ard un pic.)
Sunt curios ce va fi din ianuarie, daca si pe piata CASCO vor fi modificari cum se anunta pe RCA.
Voi discuta la dealer sa vedem ce oferte propune si apoi ma voi decide. Insa Generali este o optiune foarte buna, poate si Gothaer, insa sunt de putin timp intrati pe RO.
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
Recomand si eu Generali, se misca foarte bine cand e vorba de plata.
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti