Jante si anvelope Sportage
Re: jante kia sportage
Asa arata cu jantele pe ea, iar senzorii de pe ebay i-a luat dupa aprox 1km.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Kia sportage 1.6 TGDI GTLine 2018

Mi-au sosit și mie rotile de iarna. Gume gt radial.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Auto: kia sportage 2017 gt line 2.0
Ce presiune aveti in anvelopele de iarna? 2.4 bar cum scrie in carte sau mai mult?
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Iarna e recomandat ca presiunea sa fie cu 0,2 bari mai mare decar ce scrie in cartea masinii, adica 2,6 la Sportage pe timp de iarna.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
-
- Auto: Sportage2019 1.6 T-GDI GT Line
Cine recomanda acest lucru? În către nu am văzut nimic... Dar poate nu am văzut eu.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kia Sportage 2019 (1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT-LINE Red)
- Flavius18
- Auto: Kia Sportage 1.6 GDI
nesta, si de ce este recomandarea asta?
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Pentru ca la minus 10 o sa scadă destul de mult fata de presiunea făcută la 6 grade plus, sa zicem.
Trimis de pe al meu AGS-L09 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu AGS-L09 folosind Tapatalk
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
La -10 grade, 2.4bar o sa ajunga chiar si 2.1bar.Deci vei rula cu presiunea considerabil mai mica, ceea ce poate afecta atat tractiunea,manevrabilitatea dar si franarea.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
-
- Auto: Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT
Din observatiile mele , confirm ce zice Nesta.
Am avut rotile facute la 2.4 cum scrie in carte. Pe vreme calda se duceau la 2.6 iar dupa rulat pe autostrada chiar si 2.8.
Acum imi arata 2.2 dimineata cand sunt in jur de 0°C.
La Duster, care are doar indicator in bord, mi-aduc aminte ca se aprinsese intr-o dimineata acum vreo 2 ani cand au fost -18°C in Bucuresti. Tot cautam unde e pana pana m-am prins de chestie. Si alti colegi au reclamat acelasi lucru.
Deci cred ca e variatia e cam 0.1 bar / 10°C
Am avut rotile facute la 2.4 cum scrie in carte. Pe vreme calda se duceau la 2.6 iar dupa rulat pe autostrada chiar si 2.8.
Acum imi arata 2.2 dimineata cand sunt in jur de 0°C.
La Duster, care are doar indicator in bord, mi-aduc aminte ca se aprinsese intr-o dimineata acum vreo 2 ani cand au fost -18°C in Bucuresti. Tot cautam unde e pana pana m-am prins de chestie. Si alti colegi au reclamat acelasi lucru.
Deci cred ca e variatia e cam 0.1 bar / 10°C
Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT-LINE - Sand Track
-
Pentru jantele AM, aveti grija la inelele de centrare ! Acestea sunt necesare atunci cand diametrul gaurii (CB-ul) jantei AM difera de janta originala. O janta AM de obicei are diametru diferit si comerciantul trebuie sa va livreze si inelele aferente.
Eu sunt din bucuresti si am rezolvat problema cu vadre xim am lasat pe iarna jantele originale zgariate de catre cei de la autosoft iuliumaniu iarna trecuta si pe vara am pus aez cliff dark de 17" ... au ramas cam surprinsi de senzorii ieftini 

vroiau sa imi vanda cu 258 lei bucata 

... concluzia poti sa mergi la cea mai scumpa vulcanizare crezand ca au grija... tot exista un DOREL oriunde mergi
Sportage style 2017 1.7crdi 115cp
Si mie mi-au zgariat o janta cand au prins-o cu ghearele ...noroc ca e pe interior si nu se vede nimic. Pur si simplu a scapat gheara de prindere....Am pus Pirelli Sottozero Runflat de iarna, sunt putin mai rigide dar e ok, eliminam riscul ramanerii in pana
...si e made in Romania
)

Sportage 1.6 T-GDI 4X2 6MT Style+
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP
-
Stiu ca Pirelli Sottozero sunt cotate de iarna, dar am vazut profilul ala de aproape si mi s-a parut ciudat. Se vede diferenta cu un profil clasic de iarna cu ridurile alea zimtate.
Vulcanizarile au protectii de plastic pentru ghearele alea, dar nu le folosesc. La Norauto le-am cerut odata sa le puna si le-au scos de undeva.
Vulcanizarile au protectii de plastic pentru ghearele alea, dar nu le folosesc. La Norauto le-am cerut odata sa le puna si le-au scos de undeva.
Da , au un profil ciudat. E practic impartit in doua, jumate pentru apa si jumate pentru noroi/zapada. Chiar sunt curios cum se vor comporta pe zapada 

Sportage 1.6 T-GDI 4X2 6MT Style+
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP
-
- Auto: Hyundai Tucson / Kia Sportage
Cam ce anvelope de iarna recomandati. Ca brand ma refer? La Hyundai de vreo 8 ani folosesc numai Fulda si au fost foarte bune. Pe siteuri mai vad Dunlop, Good Year, Michelin, Pirelli, Bridgestone dintre cele care imi inspira incredere.
Masinuta va ajunge probabil pana in Craciun si vreau sa ii pun din prima clipa anvelope de iarna. De fapt circul full time cu anvelope de iarna pentru ca stau intr-o vale si drumul e neasfaltat.
Cele de vara cu care vine echipata le voi vinde.
Masinuta va ajunge probabil pana in Craciun si vreau sa ii pun din prima clipa anvelope de iarna. De fapt circul full time cu anvelope de iarna pentru ca stau intr-o vale si drumul e neasfaltat.
Cele de vara cu care vine echipata le voi vinde.