Achizitionare Kia Sportage

Forum cu de toate despre Kia Sportage
Post Reply
surfer
Moderator
Auto: Ceed/Sportage

Re: Achizitionare Kia Sportage

Post by surfer »

razb, cu parere de rau (sau de bine), subscriu la colegu' Nesta. Chiar nu poti compara Kadjarul cu Sportage, fie ele echiparile de baza, sau cele full. Merg si mai departe si spun ca pana si Peugeot 3008 full, care e naveta spatiala la interior (au pus francezii toate nenorocirile in el, si le-au fardat de zici ca sunt photoshopate), nu se compara cu Sportage (GT Line full, normal). E diferenta uriasa intre plasticele folosite, buretii folositi (majoritatea lipsa la frantuzesti), ergonomia instrumentelor, accesibilitatea lor, si multe altele.
Din pacate francezii au ramas mult in urma la calitatea materialelor in masinile cu pret accesibil (sunt si Renault-uri de 40k in care sa zicem ca e cat de cat ok, dar totusi...).

Felicitari pentru achizitie, sa te bucuri de masina, si drumuri bune!
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+

Ritter
Auto: Kia Sportage

Post by Ritter »

Sa fim seriosi: materialele din P3008 sunt peste Sportage, no offence...
Kia Sportage MK4 GT-Line 1.6 T-GDI 6MT 4x4 New Infrared MY2018
Ford Focus MK4 ST-Line 1.5 EB 6MT Desert Island Blue MY2019
"Three pedals are only for men"

surfer
Moderator
Auto: Ceed/Sportage

Post by surfer »

None taken. Imi pastrez parerea.
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+

crismcl313
Auto: Sportage 1,7DSL, Style, 7DCT

Post by crismcl313 »

Hai noapte liniștita cu gândul la 7 ani garantie sa aveți!!!😜
Sportage 1,7DSL, 7DCT, 4x2 Style, Canyon Silver, My 2018, primit pe 14.02.2018, 72000+ km.....

Nesta3
Moderator General
Auto: Kia Sportage QL

Post by Nesta3 »

Am zis eu ca se agita apele:))
Domnu @razb, aici e un forum Kia unde se discuta despre Kia dar si despre alte marci.Daca ai avea placere(nu e o obligatie) sa citesti forumul, vei observa ca lumea lauda si alte marci si le pun inaintea Kia.De exemplu, subiectul Mazda 3 vs Ceed a fost dezbatut si cred ca toti suntem de acord ca ceed-ul(generatia 2)nu se compara cu Mazda 3, indiferent ca vorbim de interioare,exterioare,motorizari.Kia castiga la garantie.Si punct.
Eu nu sunt hater Renault, ba chiar am laudat Megane sedan si Talisman,unde vezi/simti/traiesti in alta era Renault.Era cealalta e cea cu plastice ieftine, care sunt peste tot, care scartaie inca din showroom si care au un pret exorbitant pentru ce sunt:un plastic.
Comparatia Sportage-Duster-Qashqai-Kadjar-Cx5 au mai facut-o si altii pe aici si au luat Sportage.De ce?Ca in momentul de fata, e cea mai buna masina de pe piata in segmentul asta, raportat la calitate-pret-garantie-intretinere-cost intretinere.Din start,daca bagam Dusterul in grupul asta, nu stim ce masina vrem,nu-i asa?In afara de capacitatile off road recunoscute global(jos palaria)NU are nimic:nu are un interior placut,nu are materiale demne de un SUV,nu are o tinuta de drum,nu are motorizari,nu are o cutie de viteze si un feeling placut atunci cand schimbi treptele(aici excludem EDC-u).E o masina pe care o poti folosi cu succes pe coclauri, pe la munte, sa faci tu primele urme pe.stradute etc.Acum a aparut modelul nou, putin coafat la exterior si schimbat total la interior.L-am vazut doar exterior,nu m-am urcat in el.Din poze arata bine,ca dotari e ok pentru ce cere lumea moderna azi, dar costa 20mii euro full, 4x2, cutie manuala sau EDC, motor 1.5dci sau 1.2 turbo.Un Sportage Style,4x2, automat, 1.7 diesel e 24mii, iar un 1.6 Tgdi 4x2 manual e 22mii.Diferenta asta de pret in favoarea Duster, e decisiva in alegerea acestuia in defavoarea Sportage?Daca pentru tine e, scuza-ma, dar eu am alte perspective si vad altfel cele 2 masini.Ca de altfel si restul de pe aici.Eu sincer, iti doresc un Sportage, pentru ca nu vei alege gresit,din niciun punct de vedere.

Si cum scandalul e scandal, rog cei 2 membri(se stiu ei care) sa se abtina putin, altfel o sa aveti avertisment,indiferent ca poate la unul fac Casco iar celalalt imi prescrie o reteta.
Si bineinteles, voi sterge tot, ca pe urma zice lumea ca suntem salbatici si isi cumpara alte masini😁
Bafta
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best

EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE

2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition

Flavyus
Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT

Post by Flavyus »

Sportage 4 a fost dezvoltat luand ca benchmark: Kuga, Qq, Tiguan dar in special Tiguan. Eu eram fan Ford dar nu m-am regasit in interiorul Kuga, Qq nu cunosc, Tiguan la dotari similare si cu R-line era cu 10.000 peste, fara Lock si apoi nu mai voiam Vag. Tot nu-mi vine sa cred ce masina a scos Kia

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

nerazzur4ever
Auto: kia

Post by nerazzur4ever »

Deci eu am mers pana acum cu Kadjar vreo 60 km...ieri am facut test cu QQ Tekna +...si in Sportage Style doar am stat 10 min la volan in showroom .Dintre toate 3 cel mai bine m-am.simtit in Sportage..simti ca esti in SUV...in Kadjar pe 2 si QQ pe 3 care e maxim un crossover parerea mea asta daca fac un top. Intradevar cu Kia inca nu am mers dar o sa merg.Aseara am vazut un Sportage la semafor si chiar arata cel mai impunator dintre toate...nu ma mai saturam sa o admir.

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

nerazzur4ever

Post by nerazzur4ever »

Am rezolvat cu finantarea.o sa iau bani de la Bcr cu 8% dobanda..la 70000 lei am.o rata de 1420 pe 5 ani.O sa iau masina cash deci daca ma puteti ajuta cu un sfat de unde sa iau?? As vrea 1.7d...imi puteti spune care e consumul pt acest motor..? E diferenta mare cu 1.6gdi??

Flavyus

Post by Flavyus »

La 115 cp dsl nu ar trebui sa fie consum mare, vezi ca e topic special.

nerazzur4ever

Post by nerazzur4ever »

Imi poti da un link cu topicul te rog nu l.am gasit

-ics-
Auto: Sportage 1.6 T-GDI(vandut)

Post by -ics- »

viewtopic.php?f=93&t=10460&start=135

Si intra pe Jurnalele de Bord ale celor cu masini 1,7 CRDI, multi isi pun consumul in diverse situatii de traseu.
Sportage 1,6 T-GDI MT 4x2 Style, Sand Track (vandut)

RaiMaN
Moderator
Auto: Sportage 1.7 CRDI

Post by RaiMaN »

Vezi ca la 1.7d sunt 2 configuratii. Manuala cu 115 cp si automata DCT7 cu 141 cp. Pe ultimii 2200 km din care 500 extern restul Bucuresti am 8.6%.
Peugeot 5008 GT 2019, 2.0 Diesel EAT8, 177CP

EX: Kia Sportage MY2017, 1.7 CRDI 7DCT, Style, New InfraRed

Kia Cee`d Facelift 2010 1.6 CRDI , Best, Black Pearl

Flavyus

Post by Flavyus »

Pe 1.6 gdi ai 18 caluti in plus adica un plus de vreo 15%, cost mai mic, inca fara filtru dpf, de diferenta mai pui dotari, fiabilitate ca e aspirat, nu mai stai cu grija viitorului pt diesel. Decizia o iei tu dar la cat ai zis ca mergi anual naveta e ideal.

akeem
Auto: Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT

Post by akeem »

Uff, tocmai am platit avansul. Nu era deloc programat acum, poate peste vreo luna doua.
Aaa.... comanda personalizata vreau sa zic :)
Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT-LINE - Sand Track

nerazzur4ever

Post by nerazzur4ever »

akeem wrote:Uff, tocmai am platit avansul. Nu era deloc programat acum, poate peste vreo luna doua.
Aaa.... comanda personalizata vreau sa zic :)
Ce versiune?..de unde?

Post Reply

Return to “Generalităţi”