Sportage 2016
Re: Sportage 2016
De ce sa nu reziste? Se spala multe masini in tunel si rezista, de ce nu ar face-o chiar Kia? Glumesti...? Oricum nu se recomanda, ca se zgarie lacul in timp. Cel mai sfant spalat e cu mijloace proprii acasa, cu sampon, burete si carpe curate, apa calduta si fara a freca prea energic. La urma uscare si stergere atenta, plus o ceara de calitate.
Kia Sportage 2016 4x4 1.6T-GDI GTLine-vandut!
----------------------------------------
Vand bare Thule Sportage 3 sau 4-link in Bazar :!:
- ceappone
- Auto: Kia Sportage GT LINE 1.6 T-GDI
De cand ma stiu posesor de carnet auto , mi-am spalat masinile preponderent in tunel ... Spalatorii profesionale care aplica si tratament cu ceara , raintecs etc .. Niciodata nu m-am trezit cu lacul zgariat sau alte probleme !! Cred ca daca ne referim la servicii profi , chiar si in benzinarii , dar cele dotate corespunzator , nu ai de ce sa iti faci griji vreodata... Poti cumpara un program cu ceara la final , lasi masina sa se usuce bine si cand vezi ca apar nist mici pete pe vopsea , pretutindeni!!! , iei 1-2 carpe cu microfaser si dai toata masina pana la Luciu
O data in plus nu imi pare rau de achizitia facuta, ma refer la motorizare desigur.
Am o intrebare pentru voi: pe carnetul de service aveti vreo stampila ceva? Mie mi-a completat datele dealer-ul si atat.
Am o intrebare pentru voi: pe carnetul de service aveti vreo stampila ceva? Mie mi-a completat datele dealer-ul si atat.
-
- Auto: Kia Sportage GTLine1.6Tgdi-DCT
Pentru Kia 1.6 T-GDI DCT a incheiat cineva polita casco + RCA?
Eu sunt in cautare cu urmatoarele variante:
706 EUR Groupama (versiunea Extreme cu asistenta rutiera Basic + elemente vitrate + jante/anvelope + aici am o reducere speciala de 25% la valoarea primei)
582 EUR Allianz - Casco Assist (avarii + actiune animale + jante anvelope + locuri inundate + vandalism + vehicul nou dauna totala + asigurare persoane + asistenta rutiera premium)
776 EUR Generali - aici mai sunt mentionate furt/pierdere chei, reintregire suma asigurata, rovignieta gratuit)
795 EUR - Omniasig
370 EUR - Uniqa , aici voi cere o oferta updatata, nu exista inca modelul introdus in sistem si in plus nu sunt incluse unele din riscurile mentionate la celelalte societati.
E singura oferta cu fransiza (obligatoriu) , incepe de la 100 EUR. Chiar si asa , in conditii comparabile cu restul e posibil sa nu treaca de 450 EUR.
Mai astept oferta KIA prin Gothaer unde am inteles ca exista 50% reducere + plata integrala a primei.
RCA am vazut ca poate fi contractat cam la 900 - 1050 RON pe 1 an (Groupama , Omniasig, Uniqa); aici valoarea se stabileste pe combinatia serie sasiu + CNP? Adica am vazut ca sunt in categoria B0 fata de B12 cat am pe RCA-ul curent.
Eu sunt in cautare cu urmatoarele variante:
706 EUR Groupama (versiunea Extreme cu asistenta rutiera Basic + elemente vitrate + jante/anvelope + aici am o reducere speciala de 25% la valoarea primei)
582 EUR Allianz - Casco Assist (avarii + actiune animale + jante anvelope + locuri inundate + vandalism + vehicul nou dauna totala + asigurare persoane + asistenta rutiera premium)
776 EUR Generali - aici mai sunt mentionate furt/pierdere chei, reintregire suma asigurata, rovignieta gratuit)
795 EUR - Omniasig
370 EUR - Uniqa , aici voi cere o oferta updatata, nu exista inca modelul introdus in sistem si in plus nu sunt incluse unele din riscurile mentionate la celelalte societati.
E singura oferta cu fransiza (obligatoriu) , incepe de la 100 EUR. Chiar si asa , in conditii comparabile cu restul e posibil sa nu treaca de 450 EUR.
Mai astept oferta KIA prin Gothaer unde am inteles ca exista 50% reducere + plata integrala a primei.
RCA am vazut ca poate fi contractat cam la 900 - 1050 RON pe 1 an (Groupama , Omniasig, Uniqa); aici valoarea se stabileste pe combinatia serie sasiu + CNP? Adica am vazut ca sunt in categoria B0 fata de B12 cat am pe RCA-ul curent.
Kia Sportage GTLine 1.6 T-GDI DCT (din 09.09.2016)
- Caralumba
- Auto: Cee'd 1,4 BEST GSL,Piston Grey
Referitor la clasa bonus-malus (am mai postat dar nu mai stiu pe unde) citeste aici : http://vwforum.ro/topic/112082-transfer ... bonus-rca/ si aici : http://www.vezicatface.ro/articole/cum- ... a-cea-noua. Succes.
Fair day, be well !

-
- Auto: Kia Sportage GTLine1.6Tgdi-DCT
Mda, pentru RCA pare clar, avand in vedere ca pastrez vechea masina voi incepe cu B0 la la cea noua, deci :
B12 - veche, echivalent a 44% reducere
B0 - noua, 0% reducere
, peste un an B2 - 10%
Am avut o masina veche casata prin programul Rabla, insa nu eu eram proprietarul.
Deci cred B0 scrie pe mine in cazul cu a doua masina achizitionata.
B12 - veche, echivalent a 44% reducere
B0 - noua, 0% reducere

Am avut o masina veche casata prin programul Rabla, insa nu eu eram proprietarul.
Deci cred B0 scrie pe mine in cazul cu a doua masina achizitionata.
Kia Sportage GTLine 1.6 T-GDI DCT (din 09.09.2016)
discutiiele despre casco/RCA in aria dedicata, va rog.
masina familie Kia SPORTAGE 2.0 DSL 4wd CITY
Vineri am ridicat masina de la Mit Motors, va spuneam ca am lasat-o sa-mi repare usa zgariata de un bou in trafic, tot atunci le-am semnalat si problema cu bara. Acum arata exact ca in poza postata de Nesta3, f putin mai iese din aliniament, oricum mult mai bine fata de cum arata cand am lasat-o. Cand am cumparat masina arata la fel, si totusi, intr-o luna, fara sa o atinga nimeni, s-a creat acel luft. Cand i-am intrebat ce s-a intamplat cu bara, nu mi-au dat nici un raspuns clar de ce s-a desprin dintr-un clips (dupa cum spun ei).
Oricum sa speram ca ramane asa
Oricum sa speram ca ramane asa

La voi cum e cu avertizarea de prindere a centurii pentru pasagerii din spate? La mine piuie alarma de neconectare cca 1 minut dupa ce persoana din spate coboara din masina. De ce reactioneaza sistemul din moment ce presiunea in scaun si implicit senzorul vede ca locul nu mai e ocupat. Inteleg sa piuie cand te asezi si nu iti pui centura, dar la coborare, de ce mai piuie si inca mult. E deranjant pentru sofer.
Am observat ceva naspa la limitele de viteza setate in softul navigatiei. Acum nu se mai pupa cu cele din teren, in multe zone din tara in afara si in localitate. La Sportage 3 era ok de fiecare data, am mers chiar pe acelasi traseu si pot face comparatie.
- ceappone
Nu prea inteleg la ce te referi. Ai la semnătura un GT-Line , asta inseamna ca ar trebui sa fie dotata cu front camera care citește in timp real semnele pt limitarea vitezei si a depășirii interzise. La mine asa funcționează , nu e nimik setat in soft , sunt segmente de drum limitate mereu altfel ,daca situația traficului o cere , si le citește in timp real prin acea camera . Odata ce ai navigație pe masina inseamna ca ai pachetul tehnologic inclus- camera spate senzori etc, asa cum e configurat la mine , si ar trebui sa beneficiezi de front camera
Exemplu concret, ieri pe DN1 in Persani-Brasov, imi arata in bord si pe navi o viteza maxima de admisa de 70km/h si in realitate acolo era limita de 50km/h ca era un sat defapt. Mai incolo in afara era deja voie cu 100 si ma limita in bord la 40. Mai am exemple.
Nu cred ca am camera aia! Am GTline, dar fara AEB. Nu cunosc eu inca masina oare? Lumineaza-ma te rog!
Nu cred ca am camera aia! Am GTline, dar fara AEB. Nu cunosc eu inca masina oare? Lumineaza-ma te rog!
- ceappone
Daca nu ai AEB se poate sa nu ai acea front camera , pe care se bazează sistemul . In cazul asta probabil ca Navigația își ia datele din memorie sau online , In cazul in care iti conectezi mobilul prin Wi Fi . Probează asa o data si vezi daca se redresează situația . Altfel e normal ca la orice schimbare in trafic sa apară incoerente , mai ales daca Navigația nu poate fi actualizata online , insa mai da erori chiar si asa , in funcție si de cat de bine este dezvoltată harta pt o tara sau alta
Ieri pe ruta Brasov-Avrig-Brasov camera a recunoscut toate limitele de viteza, inclusiv portiunile cu depasirea interzisa.
Daca nu injuri atunci cand conduci ... inseamna ca nu esti atent la drum !