Corectzaboss wrote:Să cumperi o mașină cu cutie manuală este ca și cum ai lua TV alb-negru...
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Corectzaboss wrote:Să cumperi o mașină cu cutie manuală este ca și cum ai lua TV alb-negru...
Nu cred. Nu se compara. Parerea mea. Conduc zilnic si automata si manuala.alimos wrote:Discutabil
La inceput la cea automata o sa calci frana cu piciorul stang. Si cineva se va speria foarte tare cand vei opri brusc. Dupa un timp nu o sa mai folosesti piciorul stang. Iar cand vei conduce manuala te mai trezesti ca moare motorul. Dar cred ca vei prefera automata. Nu avem luxul de a conduce de placere in Romania. Nu ai unde. Asa ca prefer confortul.mango-girl wrote:iar mi-ati dat de gandit. Recunosc ca mi-a trecut prin cap si ideea de automata. Diferenta e cam de 1500 euro.
Cat de greu e sa te muti de pe manuala pe automata cand ai o masina asa si una asa?
Drumurile mele nu sunt zilnice, dar cand le fac sunt din Ilfov catre Bucuresti. 90% raman bara la bara in zona Otopeni-Baneasa.
Ai condus kia automată.alimos wrote:Sunt convins ca merita.Am spus mai sus: cochetez cu ideea pentru confort. Cand o sa am o automata promit sa ma intorc aici si sa imi exprim opinia
Daca tragi brusc de schimbator...poate da...ai senzatia ca trece prea repede dintr-o viteza in alta...nu neaparat ca agata.mango-girl wrote: ↑02 Dec 2018, 13:17Adica e de bine? Asa as vrea sa fac. Tu ce experiente ai avut cu cutia? Merci
si eu conduc aproape zilnic si manuala si automata,
Pe distante mari conduc si eu. Dar... gusturile nu se discutaquelloo wrote:si eu conduc aproape zilnic si manuala si automata,
da, difera si puterile dar nu am niciun dubiu pe care o scot cu placere la condus. e manuala 100%
DSG-ul il conduc tot in modul manual ca sa nu ma enervez.
din nou mentionez ca nu folosesc masina pentru mers la birou zi de zi, avem metrou si tramvai care merg f bine in bucuresti.
pentru mine nu are absolut niciun beneficiu automata.