termen de livrare depasit
Re: termen de livrare depasit
La noi iara abureli, ca s-a vorbit cu Directorul de Productie, ca azi 100%100 se incarca si revine in 2 ore cu un telefon cu confirmare pozitiva sau nu.
Deja mi-e scarba.
Deja mi-e scarba.
Imi poate spune cineva numarul de telefon al acestui domn Florin Grosu ? Ca eu efectiv nu gasesc nimic pe net despre el, nici pe site-ul KiaRom.
El este responsabil pentru transporturi & shit ?
El este responsabil pentru transporturi & shit ?
- Qalex21
- Moderator
- Auto: XCeed 1.5 T-GDi 48V 7DCT
Am fost la dealer, acelasi status are masina... Pregatit pentru transport. Cica s-ar fi dat un mail de urgentare si am fost asigurat ca masina o sa vina saptamana asta. Sincer, nu mai cred nimic.
Concluzia a fost ca firma de transport este de vina. Culmea cica au venit masini pe care proprietarii le iau la sfarsitul lunii, insa unele de care oamenii chiar au nevoie putrezesc acolo in Zilina.
Concluzia a fost ca firma de transport este de vina. Culmea cica au venit masini pe care proprietarii le iau la sfarsitul lunii, insa unele de care oamenii chiar au nevoie putrezesc acolo in Zilina.
La fel si la mine. A sunat dealer-ul pe sotie si i-a spus ca a primit confirmare verbala cum ca astazi se va incarca.
-
- Auto: Kia Sportage
termen de livrare depasit
+40 729 995 161
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- Qalex21
- Moderator
2 Trailere pline cu Sportage-uri la Mit Motors. Cine sunt norocosii ? 

-
- Auto: Kia Sportage GTLine1.6Tgdi-DCT
Eu cred ca ar trebui sa ma numar printre norocosi. ( de data asta)
Kia Sportage GTLine 1.6 T-GDI DCT (din 09.09.2016)
Sunt curios, daca veti afla toti cu masinile intarziate, care a fost cauza. Oricum va sfatuiesc sa inspectati bine de tot masinile, la exterior, aspectul lacului si vopselei. Sa nu cumva sa aveti vreo surpriza neplacuta apoi. [-o<
Kia Sportage 2016 4x4 1.6T-GDI GTLine-vandut!
----------------------------------------
Vand bare Thule Sportage 3 sau 4-link in Bazar :!:
----------------------------------------
Vand bare Thule Sportage 3 sau 4-link in Bazar :!:
Motivul indrugat de dealer / KiaRomAuto = Probleme cu firma de transporturi.
Tocmai am acum am primit e-mail ca s-au incarcat doua masini. Ceed-ul meu si un Sportage InfraRed. Ambele au destinatie Arad.
-
Inca n-am aflat nimic - a venit sau n-a venit masina in transportul de care ziceti ca a ajuns azi, nici Bucurestiul nici Clujul nu raspund la telefoane, nici la mailuri. Cum destinatie Arad ? Nu via Bucuresti? Al meu e infrared doar n-o fi venind via Arad dupa ce mi s-a confirmat ca a fost incarcat vinerea trecuta, dar azi pauza - nici o informatie.
- Qalex21
- Moderator
Si eu. Ti-am zis acum 1 luna ca vin amandoua pe acelasi trailerdarksleep wrote:Tocmai am acum am primit e-mail ca s-au incarcat doua masini. Ceed-ul meu si un Sportage InfraRed. Ambele au destinatie Arad.

- Qalex21
- Moderator
Sa nu fi fost unul din cele pe care le-am vazut la Mit Motors in dimineata asta. Poate ca urmeaza sa plece spre Cluj, sau a plecat. Dar lipsa de comunicare este extrem de frustranta si nu poate fi scuzata in nici un fel.gabi2204 wrote:Inca n-am aflat nimic - a venit sau n-a venit masina in transportul de care ziceti ca a ajuns azi, nici Bucurestiul nici Clujul nu raspund la telefoane, nici la mailuri. Cum destinatie Arad ? Nu via Bucuresti? Al meu e infrared doar n-o fi venind via Arad dupa ce mi s-a confirmat ca a fost incarcat vinerea trecuta, dar azi pauza - nici o informatie.
Last edited by Qalex21 on 06 Sep 2016, 19:59, edited 1 time in total.
-
Banuiesc ca daca ar fi plecat spre Cluj m-ar fi anuntat, iar devine ciudat ce se intampla , maine trebuie sa aflu.
- Qalex21
- Moderator
Nu stiu ce sa mai zic... Nici eu sincer nu ma simt "scapat", pana nu ma urc efectiv in masina si plec de la reprezentanta cu ea. Ceea ce parea un proces foarte simplu de aducere unor masini dintr-o tara care este relativ apropape de noi, s-a transformat in Dosarele X.