Probleme livrare Kia Sportage
- radumelinte
- Auto: Kia Sportage
Re: Probleme livrare Kia Sportage
@ Optiq
Multumim pentru suportul moral.
Incercam sa rezistam, dar nu inteleg cum se face ca, dupa toate intarzierile de productie, ei nu reusesc sa se organizeze nici cu transportul masinilor la dealer.
Am comandat masina in iarna, a inceput vara si inca nu a sosit.
Nu stiu ce sa mai cred... nu reusesc sa mai respecte nici un termen.
Multumim pentru suportul moral.
Incercam sa rezistam, dar nu inteleg cum se face ca, dupa toate intarzierile de productie, ei nu reusesc sa se organizeze nici cu transportul masinilor la dealer.
Am comandat masina in iarna, a inceput vara si inca nu a sosit.
Nu stiu ce sa mai cred... nu reusesc sa mai respecte nici un termen.
Sportage GT Line 2.0 CRDI 185 CP AWD AT6
- sergiu007
- Auto: Kia Sportage 1.6 TGDI AWD - GT
Salutare tuturor .
Cum ziceam ....Rabdare si tutun.....
Vin ele pana la urma , se lasa greu asteptate....dar si cand vin , vrmmmmmm ...racheta frate..
Simt ca ma ia capu' de la atata asteptare.... Deci, rabdare si tutun.
Zi buna domnilor si sper sa revin cu vesti noi .
Cum ziceam ....Rabdare si tutun.....
Vin ele pana la urma , se lasa greu asteptate....dar si cand vin , vrmmmmmm ...racheta frate..
Simt ca ma ia capu' de la atata asteptare.... Deci, rabdare si tutun.
Zi buna domnilor si sper sa revin cu vesti noi .
Kia Sportage GT-Line 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 DARK GUN METAL
-
- Auto: kia sportage 1.7 dsl mt
O sa uitati asteptarea.
Cand ajung in parcare, mai stau 30 min in ea...niciodata nu mi-a placut sa ma duc la munca dimineata, trb sa ma trezesc la ora 04:30....acum...nu am rabdare...parca nu vine dimineata mai repede sa ma urc la volan. O sa vedeti...veti fi incantati...cu cat rulati mai mult, cu atat va indragostiti mai tare....o sa aveti sotiile geloase
)
Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk
Cand ajung in parcare, mai stau 30 min in ea...niciodata nu mi-a placut sa ma duc la munca dimineata, trb sa ma trezesc la ora 04:30....acum...nu am rabdare...parca nu vine dimineata mai repede sa ma urc la volan. O sa vedeti...veti fi incantati...cu cat rulati mai mult, cu atat va indragostiti mai tare....o sa aveti sotiile geloase

Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk
+1 @dany1710ro , chiar si in trafic aglomerat ma relaxeaza teribil masina 

Sportage 1.6 T-GDI 4X2 6MT Style+
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP
- sergiu007
Salutare tuturor.
Ceva noutati ?
Zi buna.
Sergiu
Ceva noutati ?
Zi buna.
Sergiu
- SaboToro
- Auto: Sportage GT-Line 1.6T-GDI 7DCT
Salut,
La mine, nu. Am sunat, nu mi-a raspuns, nu m-a sunat inapoi.
La mine, nu. Am sunat, nu mi-a raspuns, nu m-a sunat inapoi.
My Next: Kia Sportage GT-Line 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 - New Infra Red - since 02.07.2018
My Ex: Kia cee'd 1.6 CRDi Kompass - Blue Dynamic - 29.11.2007-29.05.2018
- SaboToro
- Auto: Sportage GT-Line 1.6T-GDI 7DCT
Am vorbit. Saptamana asta nu ajunge in niciun caz, in cel mai bun caz spre sfarsitul saptamanii poate pleaca din Slovacia.
Motivul... Nu aprins ultimul transport si se asteapta sa se stranga mai multe masini
Motivul... Nu aprins ultimul transport si se asteapta sa se stranga mai multe masini
My Next: Kia Sportage GT-Line 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 - New Infra Red - since 02.07.2018
Pai din spusele lor toate masinile au fost fabricate si urmeaza sa fie trimise catre Curtici din 31 mai. Mi se pare putin bataie de joc iar la capitolul organizare/livrare stau foarte prost.
M-am saturat de atatea intarzieri, luni ma duc la MIT si voi pune problema altfel cu dealerul.
M-am saturat de atatea intarzieri, luni ma duc la MIT si voi pune problema altfel cu dealerul.
-
Daca masinile nici macar nu au plecat din slovacia nu prea e vina dealerului. Nu cred ca tin lucrurile astea de ei
Kia Sportage 1.6 tgdi dct 4x4 GT LINE New Infrared
- radumelinte
Pai cine este de vina ca au trecut 2 saptamani de la fabricatie si nici nu au plecat spre tara?! Asta dupa ce s-au fabricat cu mare intarziere? Bataie de joc este putin spus. Cand ai avut probleme de productie si in sfarsit ai reusit sa le scoti din fabrica, fa ceva, contracteaza ceva suplimentar si trimite-le la destinatie.
PS In urma solicitarii mele am primit un nou termen de livrare: in a 2-a jumatate a saptamanii urmatoare vor ajunge la MIT
PS In urma solicitarii mele am primit un nou termen de livrare: in a 2-a jumatate a saptamanii urmatoare vor ajunge la MIT
Sportage GT Line 2.0 CRDI 185 CP AWD AT6
Pe mine ca si client nu ma intereseaza a cui este vina. Dealerul este reprezentant KIA si raspunde de comenzi, altfel dadeam comenzi direct la fabrica.
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Merita asteptarea 
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
- sergiu007
Salut.
O merita asteptarea dar daca nu reusesc sa o inmatriculez pana pe 12 iulie IAR plec in concediu cu buburuza (A1)si credeti-ma pe cuvant ca nu este tocmai o masina cu care sa iti duci fam. 1200 de km basca ca nu prea are portbagaj mai de loc.
Astazi am 112 zile de la comanda si nr continua cred ca cel putin pana saptamana viitoare. Aveti idee cei care au luat masina in leasing , cat a durat inmatricularea?? Vb de cei din bucuresti.
Merci .
Sergiu.
O merita asteptarea dar daca nu reusesc sa o inmatriculez pana pe 12 iulie IAR plec in concediu cu buburuza (A1)si credeti-ma pe cuvant ca nu este tocmai o masina cu care sa iti duci fam. 1200 de km basca ca nu prea are portbagaj mai de loc.
Astazi am 112 zile de la comanda si nr continua cred ca cel putin pana saptamana viitoare. Aveti idee cei care au luat masina in leasing , cat a durat inmatricularea?? Vb de cei din bucuresti.
Merci .
Sergiu.
- bondalicir
- Auto:
inmatricularea merge repede la leasing 2-3 zile... problema e ca mai dureaza cam 2 sapt pana vine cartea masinii din momentul livrarii... la mine a venit cartea la fix 2 saptamani
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
Salutare,
Tocmai am vb cu Narcis. Astazi si maine se pun pe trailer toate masinile care au fost produse pentru Romania in ultima perioada. Cel mai probabil pe la mijlocul saptamanii viitoare vor ajunge masinile la dealer. Din momentul in care vor ajunge la Curtici vor fi livrate cu prioritate catre fiecare dealer(asa spun ei, sa vedem daca se si tin de cuvant)
Tocmai am vb cu Narcis. Astazi si maine se pun pe trailer toate masinile care au fost produse pentru Romania in ultima perioada. Cel mai probabil pe la mijlocul saptamanii viitoare vor ajunge masinile la dealer. Din momentul in care vor ajunge la Curtici vor fi livrate cu prioritate catre fiecare dealer(asa spun ei, sa vedem daca se si tin de cuvant)
Kia Sportage 1.7 DSL Style Infra Red primita in 29.06.2018.