Probleme livrare Kia Sportage

Forum cu de toate despre Kia Sportage
Post Reply
razb
Auto: Kia Sportage

Re: Probleme livrare Kia Sportage

Post by razb »

@radumelinte Salut , si eu tot in comanda din 5-6 martie trebuie sa intru dar tot asa nici o veste momentan. Sper ca pana la sfarsitul lunii sa se rezolve. Si eu credeam ca se integreaza dealerii cu fabrica si au mai multe statusuri din procesul de fabricatie. Ei sunt anuntati doar cand s-a fabricat masina ca sa le virezi euroii.

BBogdan
Auto: Sportage 1.6 T-GDI AWD DCT7

Post by BBogdan »

Pai ne tinem la curent in cazul acesta. Eu am comanda data pe 17 februarie,1.6 tgdi style+dotari. Joia trecuta dealerul nu avea nicio informatie.

Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L21 folosind Tapatalk

ostentativ
Auto: kia ceed

Post by ostentativ »

Salutare,

Eu am comandat masina pe 05.03. Am fost anuntat ca masina a fost produsa si in aproximativ 2 saptamani va fi la MIT Baneasa. Sper sa nu dureze mai mult.

Merci.

bogdanlex
Auto: Kia Sportage 2018 1.7 DSL DCT

Post by bogdanlex »

Salut ostentativ,

Tu ce varianta si ce optionale ai comandat ?

Merci

Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

Kia Sportage 2018, 1.7 DSL DCT Style

BBogdan
Auto: Sportage 1.6 T-GDI AWD DCT7

Post by BBogdan »

Ostentativ,
Zi-mi ca diesel,ca altfel ma duc peste ei Daca e diesel,s-ar confirma teoria cu producerea alternanta benzina-diesel. Pe la jumatea lunii a trimis un coleg o lista cu vreo 18 benzinare..nu cred ca era coincidenta. Apoi pe sfarsit de luna aprilie,am vazut ca au inceput sa apara dieselurile.

Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L21 folosind Tapatalk

Optiq
Auto: 2.0 HP AWD Sportage Style +

Post by Optiq »

Ostentativ se pare ca masinile noastre vor imparti acelasi trailer 😂

MindruI
Auto: Kia Sportage 1.7 DCT Style

Post by MindruI »

Salut Ostentativ,

Eu am comandat Diesel 1.7 DCT, in 16 Feb si inca nu am nici o veste. Am vb cu dealerul azi si a zis ca ar trebui sa aiba un raspuns saptamana asta.
Nu prea mai am rabdare, fiind si sotia insarcinata m-am gandit inclusiv sa renunt la comanda si sa iau una de pe stoc dar nici varianta asta nu mai e posibila pentru ca nu mai au nimic asemanator cu ce vreau eu...Tot la MIT am facut si eu comanda
Kia Sportage 1.7 DSL Style Infra Red primita in 29.06.2018.

MindruI

Post by MindruI »

Mi se pare aberant ca masinile comandate in Martie sa ajunga inaintea celor comandate in Ianuare. Anyway, asteptare usoara tuturor...

sergiu007
Auto: Kia Sportage 1.6 TGDI AWD - GT

Post by sergiu007 »

Salut . Simnt ca ma apuca pandaliile. Azi m-ai spus o colega de la munca ca pe 2 Mai a ridicat masina de la dealer. Comanda data pe 5 Martie-Sportage -GT-Line1.6 manuala cu ceva optiuni.

Nu mai inteleg nimic . Eu am dat comanda pe 23 februarie si nimic.
MIT MOTORS ma lasa nervii !!!!!....
Kia Sportage GT-Line 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 DARK GUN METAL

bogdanlex

Post by bogdanlex »

Chill, eu am dat comanda pe 31 Ianuarie si mi-au zis ca, daca dau comanda pana in 5 Februarie, masina va veni in Martie.....funny !!

Si iaca e jumatatea lui Mai si eu nici seria de sasiu nu o am ....

sergiu007
Auto: Kia Sportage 1.6 TGDI AWD - GT

Post by sergiu007 »

Maine ma duc peste ei sa imi explice "face to face" unde este masina mea. Cel mai tare ma enerveaza faptul ca am dat avans o gramada de bani si tot nimic. Va povestesc maine ce explicatii mi-au dat.

Seara buna Domnilor
Kia Sportage GT-Line 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 DARK GUN METAL

ostentativ
Auto: kia ceed

Post by ostentativ »

Salutare,

Eu am GT Line 1.6TGDI manuala (fara prea multe optionale, trapa si cateva maruntisuri). Astazi am fost sunat iarasi de dealer si mi-a transmis ca masina este la Curtici si la inceputul saptamanii viitoare pot sa o ridic. Probabil a fost in productie 1.6turbo manuala :), asteptare usoara.

@Optiq - sa speram ca trailerul ajunge cu bine :D

razb
Auto: Kia Sportage

Post by razb »

@Sergiu007 din ce am inteles nu conteaza ca ai dat comanda in februarie sau pe 5-6 martie., pentru ca toate comenzile din luna respectiva se dau intr-o singura comanda pe 5 sau 6. Asta nu explica de ce colega ta a primit masina. Sunt curios ce iti zice dealerul, la mit eu am vorbit cu Narcis, la mine a fost simplu mi-a zis ca nu stie nimic si ca ma anunta cand afla ceva :))

bogdanlex

Post by bogdanlex »

Salutare tuturor,

Tocmai ce am vorbit cu cei de la MIT Motors.

Pe scurt, se pare ca exista, cel putin la nivel declarativ, un blocaj la nivel de fabrica, pe motivul ca ar fi schimat liniile de fabricatie pt noul Ceed si ca nu au mai avut asa blocaj de mai bine de 5 ani. Se pare ca motorizarile afectate de blocaj sunt cele 1.7 dsl si partial 2.0 DSL. Oricum ar fi, nu ne încălzește deloc explicatia.

Nu pot furniza o explicatie pt care masinile comandate mai tarziu sunt fabricate mai devreme, cert este ca benzinarele au avut intaietate. Poate asta este un semn pt decaderea diesel-ului Image

Faceliftul la Sportage urmeaza sa apara undeva prin Octombrie, am inteles ca lansarea oficiala va fi undeva prin Septembrie la Salonul Auto de la Paris. Din info de pe net, se pare ca modificarile nu vor fi majore. Nu va mai fi produsa motorizarea de 1.6 GDI, cica ar fi inlocuita cu un 1.4 TGDI iar unele culori cor fi scoase si vor fi unele noi.

In final, nu pot sa ne dea nicio estimare cu privire la livrare in conditiile in care am inteles ca nu mai iau comenzi din cauza acestui blocaj, nu din cauza ca ar veni faceliftul. Deci, fake news cu faceliftul....

Asa ca asteptare usoara si spor la mers cu rata/troleul/tramvaiul/trenul .... Image tuturor celor ca mine care si-au vandut masina stiind ca aia noua va veni "cel mai tarziu la sfarsit de martie" (aici am citat din ce a zis dealer-ul cand am lansat comanda la final de Ianuarie 🤣).

MindruI

Post by MindruI »

F*ck...

Post Reply

Return to “Generalităţi”