Kia Sportage (2022)
Re: Kia Sportage (2022)
Mai facem o recapitulare cati suntem pe aici care asteptam si iar asteptam... si eventual un status cu ce INFO (stadiu notificari in care va aflati)?
- KIA Sportage MY22 || HEV 1.6 T-GDi HEV 6AT 4x4 GT Line
(comanda la sfarsitul lui ianuarie / notificare acum 9 saptamani ca se amana cu 8 / comunicari verbale ca nu are nici o veste)
- KIA Sportage MY22 || HEV 1.6 T-GDi HEV 6AT 4x4 GT Line
(comanda la sfarsitul lui ianuarie / notificare acum 9 saptamani ca se amana cu 8 / comunicari verbale ca nu are nici o veste)
-
- Auto: Kia
Comandă ianuarie, livrare maxim octombrie, BL MHEV, benzină 7 DCT
Dupa calculcul care pana acuma se pare ca a fost corect - comenzile din Ianuarie au fost procesate in Februarie si au intrat in fabricatie in luna Martie. Plus 6 luni inseamna ca livrarea se va face in August pana la final. Sunt curios daca o sa le primiti pana atunci.
KIA Sportage MY22 || HEV 1.6 T-GDi HEV 6AT 4x4 GT Line: comanda in luna Mai - livrare estimata in Noiembrie / Decembrie (2+6 luni).
KIA Sportage MY22 || HEV 1.6 T-GDi HEV 6AT 4x4 GT Line: comanda in luna Mai - livrare estimata in Noiembrie / Decembrie (2+6 luni).
Mhev Style AT benzina cu pachet de Iarna.
Comandat in 01.Feb
Astazi am primit estimare de productie, 17 Iulie.
Comandat in 01.Feb
Astazi am primit estimare de productie, 17 Iulie.
comanda, daca era ceva din stoc nu stateam
atat…
atat…
Sunt unele masini deja precomandate de ei si poate s-a nimerit sa fie potrivire cu ce ti-ai dorit tu.
Eu am full HEV cred ca de aceea mai dureaza la mine.
Eu am full HEV cred ca de aceea mai dureaza la mine.

Zici ca asambleaza avioane sau rachete producatorii astia... pffffffff
Cum funcționează serviciul de wireless update? Îmi scrie că necesită un abonament, dar nu vad detalii despre cum se activează.
Din cei care detin deja masina, ce solutii ati implementat pentru inregistrare in trafic?
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Am răspuns eu aici, la ceed, dar e cam același lucru:
viewtopic.php?p=277257#p277257
viewtopic.php?p=277257#p277257
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
Si am gasit si eu asta. Se pare ca este criza de stocuri si aici. Am putut sa comand direct de la ei.
https://dongar.tech/products/hyundaikia
Și totuși... așa ceva nu anulează garanția? Pentru că intervii în cablajul mașinii, chiar prin mufe și nu prin tăieri de fire, tot modifici schema electrică a mașinii așa cum a ieșit ea din fabrică. Dacă se întâmplă ceva rău, ia foc din alte motive etc, la o expertiză se va vedea un dispozitiv conectat neautorizat. Din ce am înțeles eu (nu sunt de specialitate, poate vorbesc prostii), singura modalitate de a conecta consumatori legal și fără probleme de garanție/proces/asigurări etc este numai prin priza de brichetă. Este singura modalitate recunoscută ca fiind "oficial" acceptată că nu intervine în instalația electrică a mașinii. Același lucru e valabil și pentru montajele de anulare pentru "start-stop" sau altele de genul ăsta.
Este adevărat că este o soluție elegantă dar eu cred că o cam faci "pe barba ta" cum se spune...
Este adevărat că este o soluție elegantă dar eu cred că o cam faci "pe barba ta" cum se spune...
Mergeți la service și montează ei camera. Aproximativ 300 lei manopera, m-am dus cu kitul meu și mi-au montat-o direct la siguranțele mașinii, făra cabluri in brichetă sau la vedere.
Versiune Plug-In GT (tot, mai putin trapa. Imi parea rau de spatiu pierdut).
Comanda: 30.03.2022 cu termen de livrare 300-310 zile lucratoare.
Sper sa ajunga pana in ianuarie (in august a zis dealeru ca rezolvam cu rabla)
Comanda: 30.03.2022 cu termen de livrare 300-310 zile lucratoare.
Sper sa ajunga pana in ianuarie (in august a zis dealeru ca rezolvam cu rabla)