Livrare modele Sportage 2022.
-
- Auto: Kia Sportage 2022
Re: Livrare modele Sportage 2022.
Macar anvelope de iarna sa primesti, daca masina iti vine iarna …
, la aproape un an distanta de cand ai facut comanda …
-
- Auto: Kia
Eu deja am casat o mașină pentru Rabla, aștept, așa e peste tot.
Saptamana asta am intrat in posesia masinii.Am fost instiintat de catre delaer ca masina ar fi ajuns in vama si ca ar trebui sa ajunga la ei saptamana viitoare... Doamne ajuta!
Detaliile comenzii
------
Comanda plasata in : 15.12.2021
Termen de livrare: 65 de zile lucratoare (extins +8 saptamani)
Reprezentanta: MIT Motors Bucuresti - Baneasa
Varianta: GT Line
Motorizare: Benzina MHEV 4x4, transmisie 7DCT
Optionale: Pachet GT Line premium, pachet trapa
Metoda de plata: Avans 15000 RON
------
Super! Felicitari! Sa te bucuri de ea cu bine si cat mai mult timp!
Inseamna ca la tine a durat, in fapt, 5 luni: comanda plasata in Dec.2021 - trimisa de la importator in Ian.2022 - intrata in fabricatie in Feb.2022.
Livrata acuma in Iunie inseamna exact 5 luni. Nu e rau, mai ales ca e varianta GT premium, 4x4 + trapa.
Inseamna ca la tine a durat, in fapt, 5 luni: comanda plasata in Dec.2021 - trimisa de la importator in Ian.2022 - intrata in fabricatie in Feb.2022.
Livrata acuma in Iunie inseamna exact 5 luni. Nu e rau, mai ales ca e varianta GT premium, 4x4 + trapa.
@misuvis
Să te bucuri de ea și drumuri line!
Să te bucuri de ea și drumuri line!
KIA Sportage MY23 GTLine 1.6 T-GDI MHEV 7DCT 4x4
Salut,
Am dat comanda pe data 28.06.2022 pentru un Sportage PHEV 1.6 T-GDI PHEV 6AT 4x4 GT Line. Pe langa asta am adaugat toate optionalele posibile.
Comanda a fost data la dealer ul din Cluj Napoca. Doar eu am primit un termen de 10 luni + 6 luni rezerva incepand cu luna noiembrie al anului curent?
)
Va multumesc!
Am dat comanda pe data 28.06.2022 pentru un Sportage PHEV 1.6 T-GDI PHEV 6AT 4x4 GT Line. Pe langa asta am adaugat toate optionalele posibile.
Comanda a fost data la dealer ul din Cluj Napoca. Doar eu am primit un termen de 10 luni + 6 luni rezerva incepand cu luna noiembrie al anului curent?

Va multumesc!
Adică vrei sa spui ca cele 10+6 luni sunt considerate din Noiembrie.2022? - deci, termen de livrare Aug.2023 + 6 luni rezerva înseamnă cel târziu Feb.2024? 

10 luni din noiembrie? Am auzit ca au fost amanate niste loturi (pe motor termic) care erau programate pentru fabricatie in vara, pe noiembrie-decembrie, deci ar avea sens ca tot ce se preia acum sa se calculeze raportat la noiembrie.
Kia Cee'd 1.4 LX BEST, 2008, ODO 60.000 km
Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km
Waiting: Sportage PHEV GT Line
Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km
Waiting: Sportage PHEV GT Line
Deci o sa fie probabil Manufactured Year 2024... pfffffff... nasol
Da.. 10 luni din noiembrie, asta mi s-a zis de cand am dat comanda.. cumva m-am pregatit pentru asta, dar totusi credeti ca poate sa dureze atata? Intreb poate s-a mai lovit cineva de termene de genul dar de fapt a fost mult mai putin... sper doar sa fie niste termene exagerate ca sa fie ei safe din perspectiva termenului de livrare..
Așa este peste tot 8...10 luni, am comanda pentru un BMW 220i Active Tourer, de când am dat comanda mi-au spus că o să dureze minim 8 luni.
Cu cât un producător are mai multe modele și opționale...... cu atât procesul de producție este mai complicat și anevoios.
Cu cât un producător are mai multe modele și opționale...... cu atât procesul de producție este mai complicat și anevoios.
Kia Sportage GT-line T-gdi AWD 6MT
Fan motoare supraalimentate pe benzină .
Fan motoare supraalimentate pe benzină .
Toyota anunță că a încetat să mai accepte cereri noi pentru Land Cruiser 300 și Lexus LX.
Asta după ce se ajunsese la termene de 5 ani.
https://auto-expert.md/toyota-anunta-ca ... i-lexus-lx
Asta după ce se ajunsese la termene de 5 ani.
https://auto-expert.md/toyota-anunta-ca ... i-lexus-lx
KIA Cee`d Best Kompass Blue 1,4
As da si eu comanda pentru un Sportage 1.6 T-GDi 6MT 4x2 STYLE, cat preconizati ca va fi termenul de livrare ?
Kia Ceed SW 1.4 benzina 2018
6 luni minim, chiar daca e manuala. Sau poate ai noroc si gasesti ceva comandat de ei, cat de cat aproape de cerintele tale, si ai sanse sa vina mai repede.
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
@Frankie Exista versiuni Urban in stoc in curtea unor dealeri, daca te multumeste acest nivel de echipare in detrimentul timpului mare de asteptare pentru Style...