Kia Sportage (2022)
Re: Kia Sportage (2022)
Salutare, imi puteti spune va rog diferenta dintre sportage modelul style si business line? Ma refer la aspectul exterior. Multumesc
Intrii in configurator, salvezi doua configuratii separate style si business line, descarci fisa de produs si acolo iti apar pozele mai mari.
Sau doua pagini de browser cu configuratiile separate si folosesti ALT+TAB sa schimbi intre ele sa le vezi cum arata la exterior.
Sau doua pagini de browser cu configuratiile separate si folosesti ALT+TAB sa schimbi intre ele sa le vezi cum arata la exterior.
-
- Auto: Kia Sportage Gt Line 2022
Va salut,cei care ati achizitionat un kia sportage 2022,masina vine cu covorase din fabrica?
Multumesc
Multumesc
-
- Auto: Sportage 1.6 diesel MT GT Line
Covorasele le primesti bonus de la dealer....daca vrea
In review urile cu cea alba de la Mit, la un moment dar se observa covorasul dreapta spate care nu pare sa fie dedicat pentru modelul respectiv, ci mai degraba ceva universal 
Kia Cee'd 1.4 LX BEST, 2008, ODO 60.000 km
Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km
Waiting: Sportage PHEV GT Line
Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km
Waiting: Sportage PHEV GT Line
Asa am pățit și eu. Vezi doamne covorașe gratis dar sunt niște chinezării.
Salut, pentru a achizitiona tichete rabla 2022, pe ce site ar trebui sa caut? Ma refer sa fie sigure, sa nu am probleme.
Multumesc
Multumesc
-
- Auto: Sportage 1.6 T-GDI 6MT GT-Line
Salut,
DIrect la dealer, te ajuta ei.
DIrect la dealer, te ajuta ei.
Kia Sportage 2021 1.6 T-GDI 6MT GT-LINE
EX : Kia Sportage 2016 1.6 GDI Classic +
EX : Kia Sportage 2016 1.6 GDI Classic +
@Je80
Ce configuratie ai ?
Am vazut ca pe unele modele ( nu stiu exact careda, care nu! ) au schimbatorul acela gen buton rotativ pentru R N D . La tine am observat .....o maneta !
Ai modelul MILD HYBRID ?
Adica configuratia asta :
KIA SPORTAGE 1.6 T-GDI MHEV 7DCT HP 4X2 URBAN MY22
Salut !1,6 motor, 180cp, model Urban precomandat de dealer, cutie automata,incalzire in scaune,volan …
Ce configuratie ai ?
Am vazut ca pe unele modele ( nu stiu exact careda, care nu! ) au schimbatorul acela gen buton rotativ pentru R N D . La tine am observat .....o maneta !
Ai modelul MILD HYBRID ?
Adica configuratia asta :
Da,are maneta clasica, pt Urban asa e cred ca urmatoarele au buton.
Deci să înțeleg că ai fix configurația asta?
"Schimbător de viteze îmbrăcat în piele ecologică (MT)"
asta scrie in configurator modelul specificat de tine: KIA SPORTAGE 1.6 T-GDI MHEV 7DCT HP 4X2 URBAN MY22
Cel mai bine va luati informatiile de acolo.
asta scrie in configurator modelul specificat de tine: KIA SPORTAGE 1.6 T-GDI MHEV 7DCT HP 4X2 URBAN MY22
Razu,asta i configuratia,daca ai nevoie de alte lamuriri fara probleme,nu s vreun pasionat dar ce stiu detaliez daca te ajuta, sau daca esti de prin zona poti veni sa vezi.
In fișa de produs sau cum s-o chema NU specifică cum arată schimbătorul la cutia automată a configurației respective.Schimbător de viteze îmbrăcat în piele ecologică (MT)"
Iar de văzut....la câte modele sunt " disponibile ' la momentul acesta în showroom....
De acord poți merge să discuți cu un dealer.....dar .....cred că forumul acesta în anumite momente ne poate fi și el....de ajutor

Ok, mulțumesc!Razu,asta i configuratia,daca ai nevoie de alte lamuriri fara probleme,nu s vreun pasionat dar ce stiu detaliez daca te ajuta, sau daca esti de prin zona poti veni sa vezi.
Se pare că tu ești printre puținii care au intrat în posesia noului model.
Și care pot vorbi concret cate ceva.
Sincer nu am văzut încă multe modele pe drum.
Iar cele la care s-au făcut rewiu-uri sunt .....ori GT line.....ori hybrid.....ori versiunea de 150 cp.