Probleme livrare Kia Sportage
Re: Probleme livrare Kia Sportage
Multumim bogdanalex, eu deja sunt sceptic ca reusesc sa o inmatriculez pana pe 29, mai ales ca am inteles ca mai dureaza si pana ne da CIV-ul. Sa ne zici si noua te rog cand iti dau CIV-ul (stiu ca asta depinde de RAR) dar asa estimativ sa vad daca e vreo sansa sa ma incadrez.
Felicitări @bogdanalex, ești pe ultima sută de metrii!
Poate că știți deja, dar acuma programarea la înmatriculări se face după seria de șasiu și nu după cartea de identitate. Dar - desigur - CIV este un must have pentru poliție.

Programarea la inmatriculari am facut-o pe 25 Iunie dar pare ca trebuie sa se alinieze cam multe planete pana atunci ca sa am tot ce trebuie pentru inmatriculare.
-
- Auto: Kia Sportage 2018 1.7 DSL DCT
@razb,
Nu e asa de grav la inmatriculari, te duci acolo de dimineata, nu trebuie sa astepti programarea.
O colega de birou (care si-a comandat o Mazda 3 si i-a venit in 5 saptamani, pe comanda) s-a dus lunea trecuta de dimineata, la 6 jumate, la drpciv, a depus toate actele iar miercuri s-a dus si si-a ridicat placutele de inmatriculare.
Asa ca nu tb sa stai exclusiv dupa programare, mai degraba te duci direct la politie si renunti la programare.
Seara faina.
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Nu e asa de grav la inmatriculari, te duci acolo de dimineata, nu trebuie sa astepti programarea.
O colega de birou (care si-a comandat o Mazda 3 si i-a venit in 5 saptamani, pe comanda) s-a dus lunea trecuta de dimineata, la 6 jumate, la drpciv, a depus toate actele iar miercuri s-a dus si si-a ridicat placutele de inmatriculare.
Asa ca nu tb sa stai exclusiv dupa programare, mai degraba te duci direct la politie si renunti la programare.
Seara faina.
Kia Sportage 2018, 1.7 DSL DCT Style
-
- Auto: Kia Sportage
Ideea la inmatriculari , pt Bucuresti , este urmatoarea: asa cum a spus si Bogdan, sa te duci cu vreo ora inainte de deschidere si sa prinzi un bon de ordine cat mai in fata. Eu de exemplu acum 1 luna am.inmatriculat o masina avand nr 10. Chiar daca de la ghiseu ti se spune sa vii a doua zi pt placute , garantat in aceeasi zi dupa ora 14 poti reveni si le ridici
Kia Sportage 1.6 tgdi dct 4x4 GT LINE New Infrared
Da, problema e ca eu nu stiu daca voi avea toate actele pana la programare, deci slabe sperante sa merg inainte de programare. Voi vedea atunci, nu ma stresez aiurea pentru ca oricum nu depinde de mine. Multumesc pentru sfaturi, apreciez.
Sent from my G8141 using Tapatalk
- sergiu007
- Auto: Kia Sportage 1.6 TGDI AWD - GT
Salut baieti .
Am avut astazi un drum de facut si am trecut pe langa MIT Baneasa ( am ocolit un pic ) si din mers ca nu am oprit am vazut in curte o gramada de masini noi cu folie alba pe ele ( stonic si sportage -la greu) abia le descarcau de pe platforme . Maine sun sa vad care mai este statusul si poate am noroc sa fie si a mea printre ele.
Seara buna .
Sergiu.
Am avut astazi un drum de facut si am trecut pe langa MIT Baneasa ( am ocolit un pic ) si din mers ca nu am oprit am vazut in curte o gramada de masini noi cu folie alba pe ele ( stonic si sportage -la greu) abia le descarcau de pe platforme . Maine sun sa vad care mai este statusul si poate am noroc sa fie si a mea printre ele.
Seara buna .
Sergiu.
Kia Sportage GT-Line 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 DARK GUN METAL
Poate ai noroc dar greu de crezut pentru ca eu nici nu am platit.o si cred ca ma anunta sa o platesc dupa ce ajunge la Curtici.sergiu007 wrote:Salut baieti .
Seara buna .
Sergiu.
-
@bogdanlex
Cum e masina?
Cum e masina?
Kia Sportage 1.6 tgdi dct 4x4 GT LINE New Infrared
-
Salut
Acu sunt pe drum. Revin cu primele impresii imediat dupa ce o ridic.
Sper sa fie totul ok, dupa atata asteptare, aproape 6 luni.
Bogdan
Acu sunt pe drum. Revin cu primele impresii imediat dupa ce o ridic.
Sper sa fie totul ok, dupa atata asteptare, aproape 6 luni.
Bogdan
-
-
Salutare tuturor,
In sfarsit, dupa 6 luni fara masina, un pieton desavarsit, a venit si Sportage-ul mult asteptat, 1.7 Diesel DCT. Am ridicat-o astazi de la MIT pe la orele 15:00. Atasez mai jos niste poze facute la cald.
Am sa deschid si un nou thread pe Jurnal de bord insa primele impresii dupa aproape 40 de km:
- cutia de viteze schimba foarte lin, nu simti nimic la schimbarea de viteza
- plecatul de pe loc se face cu viteza 1 doar cand masina e oprita total, in rest, cand e putin in miscare, pleaca doar cu a 2a
- la 70 km la ora esti deja in viteza 7 la 1400 turatii, daca treci in mod sport, schimba treptele undeva pe la 2200 turatii,
- Android auto e o chestie geniala, poti sa pui pe ecranul navigatiei waze-ul care merge beton,
- insonorizarea masinii este destul de buna, sistemul audio e decent, cred ca jbl isi facea banii,
- portbagajul electric face toti banii, se deschude doar cand stai in spatele masinii cu cheia in buzunar.
- consum aratat dupa 40 de km: 8.2 %, exclusiv in Bucuresti in aglomeratia de la orele 18:30, fara autostop.
Cartea de identitate va veni in 10-12 zile, moment dupa care se poate trece la inregistrarea masinii.
Tuturor celor care inca isi asteapta masina, le urez sa aiba rabdare si sa tina legatura cu dealerul, am inteles de la ei ca a trecut blocajul faimos si acu livreaza mai repede.
Seara faina

In sfarsit, dupa 6 luni fara masina, un pieton desavarsit, a venit si Sportage-ul mult asteptat, 1.7 Diesel DCT. Am ridicat-o astazi de la MIT pe la orele 15:00. Atasez mai jos niste poze facute la cald.
Am sa deschid si un nou thread pe Jurnal de bord insa primele impresii dupa aproape 40 de km:
- cutia de viteze schimba foarte lin, nu simti nimic la schimbarea de viteza
- plecatul de pe loc se face cu viteza 1 doar cand masina e oprita total, in rest, cand e putin in miscare, pleaca doar cu a 2a
- la 70 km la ora esti deja in viteza 7 la 1400 turatii, daca treci in mod sport, schimba treptele undeva pe la 2200 turatii,
- Android auto e o chestie geniala, poti sa pui pe ecranul navigatiei waze-ul care merge beton,
- insonorizarea masinii este destul de buna, sistemul audio e decent, cred ca jbl isi facea banii,
- portbagajul electric face toti banii, se deschude doar cand stai in spatele masinii cu cheia in buzunar.
- consum aratat dupa 40 de km: 8.2 %, exclusiv in Bucuresti in aglomeratia de la orele 18:30, fara autostop.
Cartea de identitate va veni in 10-12 zile, moment dupa care se poate trece la inregistrarea masinii.
Tuturor celor care inca isi asteapta masina, le urez sa aiba rabdare si sa tina legatura cu dealerul, am inteles de la ei ca a trecut blocajul faimos si acu livreaza mai repede.
Seara faina

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute
- sergiu007
- Auto: Kia Sportage 1.6 TGDI AWD - GT
Sa o stapanesti sanatos si sa te duca pe drumuri bune.
Fericitule.....
Noi.......mai asteptam ..rabdare si tutun....
Sergiu
Fericitule.....
Noi.......mai asteptam ..rabdare si tutun....
Sergiu
Kia Sportage GT-Line 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 DARK GUN METAL
Felicitari! Sa o stapanesti sanatos!
Kia Sportage 1.7 DSL Style Infra Red primita in 29.06.2018.