Probleme livrare Kia Sportage
- sergiu007
- Auto: Kia Sportage 1.6 TGDI AWD - GT
Re: Probleme livrare Kia Sportage
Salutare.
Asa cum am spus am fost astazi la MIT unde am vb cu Narcis si in continuare va trebui sa mai asteptam pentru ca nici macar ei " dealerii" nu mai inteleg cum si de ce masini comandate in ianuarie nu sunt gata dar sunt gata si chiar intrate in posesia cumparatorilor o parte din cele comandate in martie . Sper sa fie cum a zis Narcis si anume sa ma sune saptamana asta sa imi dea vesti bune.
P.S. -sunt pe drum 6 camioane cu Sportage-uri le asteapta MIT Motors saptamana asta iar curtea lor e plina de masini noi. O gramada de Sporage-uri negre si gri.
Asteptare usoara va doresc.
Asa cum am spus am fost astazi la MIT unde am vb cu Narcis si in continuare va trebui sa mai asteptam pentru ca nici macar ei " dealerii" nu mai inteleg cum si de ce masini comandate in ianuarie nu sunt gata dar sunt gata si chiar intrate in posesia cumparatorilor o parte din cele comandate in martie . Sper sa fie cum a zis Narcis si anume sa ma sune saptamana asta sa imi dea vesti bune.
P.S. -sunt pe drum 6 camioane cu Sportage-uri le asteapta MIT Motors saptamana asta iar curtea lor e plina de masini noi. O gramada de Sporage-uri negre si gri.
Asteptare usoara va doresc.
Kia Sportage GT-Line 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 DARK GUN METAL
Salutare, comanda data pe 9 februarie, 1.6 T-GDI 4x4 MT Style, multe optionale. Estimarea era sfarsit aprilie, inceput mai, dar in cel mai rau caz 10 Mai. Inca sunt fara numar de sasiu, sunt tare nerabdator ...
Salutare tuturor,
Mai jos mailul primit in urma cu cateva minute de la MIT, in conditiile in care am dat comanda in data de 16 Februarie:
Stimate Client,
Prin prezenta, S.C. MIT MOTORS INTERNATIONAL S.R.L., distribuitor KIA in Romania, cu sediul in Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 40, Bl. C1, sector 1, Bucuresti, inmatriculata la O.R.C sub nr. J40/ 5978/1998, avand cod fiscal RO10751714, prin Dl.Stanciu Narcis, avand functia de consilier vanzari, va aducem la cunostinta faptul ca autovehiculul Kia Sportage, care face obiectul contractului de vanzare-cumparare nr. ........., nu poate fi livrat in termenul estimat de livrare de 60-90 zile de la data platii avansului, datorita unor probleme de fabricatie, producatorul confruntandu-se cu o perioada exceptionala determinata de volumul mare al cererii de autovehicule, care a depasit capacitatea de productie.
Estimam productia autoturismului dumneavoastra in intervalul 14-30.05.2018.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va asiguram de tot suportul nostru in vederea livrarii autovehiculului comandat intru-un termen cat mai scurt.
Cu respect,
Mai jos mailul primit in urma cu cateva minute de la MIT, in conditiile in care am dat comanda in data de 16 Februarie:
Stimate Client,
Prin prezenta, S.C. MIT MOTORS INTERNATIONAL S.R.L., distribuitor KIA in Romania, cu sediul in Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 40, Bl. C1, sector 1, Bucuresti, inmatriculata la O.R.C sub nr. J40/ 5978/1998, avand cod fiscal RO10751714, prin Dl.Stanciu Narcis, avand functia de consilier vanzari, va aducem la cunostinta faptul ca autovehiculul Kia Sportage, care face obiectul contractului de vanzare-cumparare nr. ........., nu poate fi livrat in termenul estimat de livrare de 60-90 zile de la data platii avansului, datorita unor probleme de fabricatie, producatorul confruntandu-se cu o perioada exceptionala determinata de volumul mare al cererii de autovehicule, care a depasit capacitatea de productie.
Estimam productia autoturismului dumneavoastra in intervalul 14-30.05.2018.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va asiguram de tot suportul nostru in vederea livrarii autovehiculului comandat intru-un termen cat mai scurt.
Cu respect,
Kia Sportage 1.7 DSL Style Infra Red primita in 29.06.2018.
Cere una de test drive pana vine a ta
Nu mai au absolut nimic...
- sergiu007
Nasol e-mail, estimare productie 14-30.05 si livrare probabil in iunie la inceputul lunii. Ce sa mai zic , si eu sunt in aceeasi situatie dar pentru moment nu am primit e-mailul naspa.
RABDARE SI TUTUN.......
RABDARE SI TUTUN.......
-
- Auto: Kia Sportage 2018 1.7 DSL DCT
Salut,
Eu inca nu am primit niciun mail de la MIT, sunt curios daca o sa ma anunte.
Desi am dat comanda in 30 Ianuarie, masina trebuind sa intre in productie in Martie, nu am sa fiu surprins daca o sa ma anunte ca masina va intra in productie in Iunie si predarea va fi prin Iulie
Poate, de fapt, vor sa ne faca o surpriza si sa ne dea direct facelift-ul

Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Eu inca nu am primit niciun mail de la MIT, sunt curios daca o sa ma anunte.
Desi am dat comanda in 30 Ianuarie, masina trebuind sa intre in productie in Martie, nu am sa fiu surprins daca o sa ma anunte ca masina va intra in productie in Iunie si predarea va fi prin Iulie

Poate, de fapt, vor sa ne faca o surpriza si sa ne dea direct facelift-ul
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Kia Sportage 2018, 1.7 DSL DCT Style
- sergiu007
Asta da surpriza.......

Eu sincer nu as vrea faceliftul...mi se pare mai urata partea din fata a masinii. Au facut schimbarea asta pentru a ameliora unghiul de atacare a pantei dar asta nu a facut decat sa urateasca masina. In alta ordine de idei, se pare ca mai am de asteptat mai ales ca scrie acolo "Estimam productia autoturismului dumneavoastra in intervalul 14-30.05.2018". In traducere libera, habar nu avem ce se intampla cu masina dumneavoastra si cand va fi gata...
Pai daca ei au luat mai multe comenzi decat pot duce tu ca si client bu ar trebui sa ai de suferit.Pe langa scuze ar trebui sa mai fie si altceva.Dealerul nu are nici o vina,aici e vb de politica Kia.
Tot ramane intrebarea: cum de au reusit sa livreze masini comandate in Martie si nu au niciun raspuns clar pentru masinile comandate in Ianuarie-Februarie?!
In general comenzile se grupeaza dupa optiuni. Din pacate nu se poate lucra dupa sistemu prima comanda venita, prima servita deoarece s-ar pierde mult timp cu setarile liniei de productie. Banuiala mea e ca se produc cele cu volum mai mare ca prioritate. In cazul celor cu comenzi intarziate mai mult ca sigur comanda a ajuns la fabrica dupa ziua x in care s-ar fi produs vatianta lor, urmatorul termen fiind peste 2 luni sa zicem. Se adauga aici si problemele cu noul Ceed...si voila
. Eu am avut norocul sa dau comanda in ianuarie, s-a trimis catre fabrica in februarie, am primit masina la finalul lunii martie...
Celor intarziati le urez asteptare usoara, stiu cat de greu a fost:)

Celor intarziati le urez asteptare usoara, stiu cat de greu a fost:)
Sportage 1.6 T-GDI 4X2 6MT Style+
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP
@Sergiucid de cand te-au anuntat ca s-a fabricat masina cat a mai durat pana ai luat cheile ?
Pai intr-o zi de joi m-au anuntat ca leasingu trebuie sa faca plata, iar joia urmatoare am ridicat masina din Arad.
Sportage 1.6 T-GDI 4X2 6MT Style+
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP
Focus MK2 1.6 TDCI 90CP
-
- Auto: Sportage 1,7DSL, Style, 7DCT
Nasoale vesti.....in aceasta situație ma felicit ca am luat mașina de pe stoc chiar dacă as mai fi vrut si eu câteva optionale......dar uite așa ma mulțumesc cu Style simplu si cu cei 7000 km pe care i-am făcut din 14 Februarie.
Așteptare cât mai ușoară va doresc mai ales ca am si un var care a dat comanda pe 5 Martie si așteaptă si el, si a si vândut mașina personală iar acum.......
Așteptare cât mai ușoară va doresc mai ales ca am si un var care a dat comanda pe 5 Martie si așteaptă si el, si a si vândut mașina personală iar acum.......
Sportage 1,7DSL, 7DCT, 4x2 Style, Canyon Silver, My 2018, primit pe 14.02.2018, 72000+ km.....