termen de livrare depasit
-
- Auto: Sportage, 1.6TGDI HEV, AT, 4x4
Re: termen de livrare depasit
Atasati-va de un copil, pisica, catel. Macar va pot raspunde, masina nu o sa schiteze niciun gest
.

-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Glumesti ? Masina e parte din familia mea 
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Hmmm am platit avansul pe 5 septembrie ,pe 15 am semnat contractul si mi au promis ca pana in jumatatea lui ianuarie ajunge,nu i cam mult?
(dulce acrisoara asteptarea asta....)

- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Sunt fix 3 luni de productie si 2 saptamani livrare.Plus ca sunt si sarbatorile in decembrie si de asta ar fi ceva intarziere, normala ce-i drept.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
- FlorinHM
- Auto: 1.6 T-GDI 6MT 4x4 GTLine Infra
- FlorinHM
Noutati legate de livrarea masinii? Cat a durat de la momentul cand ai platit-o integral pana la livrarea ei catre tine? Thx.
- FlorinHM
Salut. Sper ca ti-ai ridicat masina intre timp?! Cat a durat de la plata integrala a masinii si pana la momentul ridicarii de catre tine? Sunt in aceeasi situatie, si vreau sa stiu la ce sa ma asteptBitzu wrote: ↑26 Jun 2017, 22:48 Buna seara! Sunt nou in club Kia si in viitorul cat mai apropiat sper sa ajunga si masina mea Sportage style 1.7.Eu am platit avansul pe 24 mai iar cei de la Mit Motors au spus ca o au in stoc dar se va fabrica in iunie(pe asta nu prea am inteles-o)dar vad ca este deja sfarsitul luni si nu primesc vesti.Voiam sa stiu daca mai este sau daca a mai fost cineva in situatia asta si care a fost finalul.Multumesc mult!

- FlorinHM
Salut. Totusi cat a durat de la plata integrala finala facuta de tine pe 16 mai 2017, pana la livrare efectiva a masinii catre tine? Thx
Am si eu o nelamurire: in timp ce astept masina ,nu trebuia sa am un traking number sau ceva de genu?
Ideea este ca, masina teoretic ar ajunge in 5- 10-15 dec. dar din lejeritatea lor sa nu o predea in ianuarie... (Am coleg care i au ajuns in 3 luni)
Ideea este ca, masina teoretic ar ajunge in 5- 10-15 dec. dar din lejeritatea lor sa nu o predea in ianuarie... (Am coleg care i au ajuns in 3 luni)
platit avans inceput august, citez vanzatorul : "vine la inceputul lunii octombrie, cel taziu la mijlocul lunii, dar trecem in contract ca masura de siguranta pentru noi sfarsit octombrie" - va anunt si pe voi cand vine, ca sa va faceti o idee
- FlorinHM
Salut. Eu am primit masina la termenul stipulat in contract. Respectiv:
- comandata in iulie, 19, 2017
- produsa in septembrie, 27, 2017
- platita integral octombrie, 09, 2017
- ridicata de mine in octombrie, 11, 2017
Deci 3 luni (minus cateva zile) de la comanda, la ridicare.
- comandata in iulie, 19, 2017
- produsa in septembrie, 27, 2017
- platita integral octombrie, 09, 2017
- ridicata de mine in octombrie, 11, 2017
Deci 3 luni (minus cateva zile) de la comanda, la ridicare.
Salutare,
Sunt nou in Club. Mi-am comandat Kia Sportage Classic 1.6 GDI din Cluj in septembrie 26. Am fost contacat de agent in 6 noiembrie ca masina urmeaza sa ajunga in Romania. Ieri am facut plata integrala si astept cu nerabdare sa o pot ridica. Eu cred ca sau miscat repede pana acuma, sper sa o primesc saptamana viitoare.
O sa va tin la curent.
Sunt nou in Club. Mi-am comandat Kia Sportage Classic 1.6 GDI din Cluj in septembrie 26. Am fost contacat de agent in 6 noiembrie ca masina urmeaza sa ajunga in Romania. Ieri am facut plata integrala si astept cu nerabdare sa o pot ridica. Eu cred ca sau miscat repede pana acuma, sper sa o primesc saptamana viitoare.
O sa va tin la curent.
In cazul meu :
- comanda pe 17 Aug
- avans dat pe 18 Aug
- M-au sunat ieri ca ajunge la dealer saptamana viitoare. Am platit si restul
Se incadreaza in 3 luni as usual
- comanda pe 17 Aug
- avans dat pe 18 Aug
- M-au sunat ieri ca ajunge la dealer saptamana viitoare. Am platit si restul
Se incadreaza in 3 luni as usual

cazul meu:
comanda pe 5.sept.
avans pe 7 sept.
zile astea voi plati si transa 2 din avans
m-au sunat ca ajunge pe 27/28. noiembrie
@offtopic:voi ce zice-ti sa montez alarma data de cei din reprezentanta de la Baneasa,sau nu?sunt un pic reticient in faptul ca se monteaza ulterior fabricatiei in service de un "domn electrician colaborator"
comanda pe 5.sept.
avans pe 7 sept.
zile astea voi plati si transa 2 din avans
m-au sunat ca ajunge pe 27/28. noiembrie
@offtopic:voi ce zice-ti sa montez alarma data de cei din reprezentanta de la Baneasa,sau nu?sunt un pic reticient in faptul ca se monteaza ulterior fabricatiei in service de un "domn electrician colaborator"