Si la exterior ce culoare ai ? nu stiu daca merge bej interior si Canyon Silver pe exterior , adica culori deschise ambele .
Achizitionare Kia Sportage
Re: Achizitionare Kia Sportage
Kia Sportage 1.6T-GDI 6MT 4x4Style New Infrared
Exteriorul e rosu.
Eu zic ca merge. Tu cand stai in masina vezi doar putin capota deci nu realizezi ca sunt culori apropiate.
Eu zic ca merge. Tu cand stai in masina vezi doar putin capota deci nu realizezi ca sunt culori apropiate.
Sportage 1,6 T-GDI Style 4X2 MT - new infrared
ritter,
1000 euro plus tichetele rabla, la 1,6 gdi, da fu tocmai in 2010.
ps relu, cred ca vin sa iti "fur" interiorul.
1000 euro plus tichetele rabla, la 1,6 gdi, da fu tocmai in 2010.
ps relu, cred ca vin sa iti "fur" interiorul.
masina familie Kia SPORTAGE 2.0 DSL 4wd CITY
Cred ca am citit undeva ca tu ai ales anvelope Continental pe Style cred de 17" , ce tip de anvelope ai primit . Scuze daca gresesc.
Multumesc de info.
Kia Sportage 1.6T-GDI 6MT 4x4Style New Infrared
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
20%avansul
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Continental pe Style e PremiumContact 5 suv 225/60/17 99V.
b76bgaarh: nu poti ca fug repede
. Nu il ai pe Style?
b76bgaarh: nu poti ca fug repede

Sportage 1,6 T-GDI Style 4X2 MT - new infrared
pt city, pe style am orange package.
Finalizat. Discount total 7% (3+4), plus covorase si pachet legislativ. Urmeaza comanda !
Kia Sportage MK4 GT-Line 1.6 T-GDI 6MT 4x4 New Infrared MY2018
Ford Focus MK4 ST-Line 1.5 EB 6MT Desert Island Blue MY2019
"Three pedals are only for men"
Felicitari!
Detalii despre comanda? Ce model, motor, optiuni, etc.? E masina deja comandata de ei, e masina de Test Drive, masina de showroom, sau comanda noua?
Detalii despre comanda? Ce model, motor, optiuni, etc.? E masina deja comandata de ei, e masina de Test Drive, masina de showroom, sau comanda noua?
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Comanda noua, GTLine 1.6 T-Gdi 6MT 4x4 Infra Red, plus vreo 10 optionale, pret final 26.600 Eur.
Daca achit avansul pana in 05.12, o primesc undeva la inceput de Februarie, in cel mai bun caz.
Daca achit avansul pana in 05.12, o primesc undeva la inceput de Februarie, in cel mai bun caz.
Te`ai gandit bine si nu vrei 7DCT? Eu inaintea celor 10 optionale m-as gandi bine la cutia automata,
Sportage 1.6GDI Style+
Ex.Ceed best - kompass blue
CT 12 BNK
Ex.Ceed best - kompass blue
CT 12 BNK
Exclus cutie automata dpmdv.
Consum mai mare, lipsa cuplu la roata dupa cheful si dorinta ta, intretinere suplimentara, pret mai mare, imobilizare totala a masinii in caz de defectiune minora. Plus ca o bag in ceata pe nevasta-mea. Ea va conduce masina 90% din timp.
Eu am masina de la job.
Consum mai mare, lipsa cuplu la roata dupa cheful si dorinta ta, intretinere suplimentara, pret mai mare, imobilizare totala a masinii in caz de defectiune minora. Plus ca o bag in ceata pe nevasta-mea. Ea va conduce masina 90% din timp.
Eu am masina de la job.
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Automata e de preferat, singura obiectie serioasa e cea legata de eventuale defectiuni. Dar de preferat in baie de ulei, nu uscata. Ceata nu exista in realitate, dispare in 30 min de condus.
Sper ca ai pus cele mai scumpe 10 optionale, altfel, nu prea da la socoteala acel 7% pana la 26.600. Dar oricum, bv tie, felicitari pt realizarea de a obtine acel discount foarte aproape de cat iti doreai initial.
Cat despre automata, spre deosebire de Flavyus, eu sunt de parere ca niciunul din argumentele tale nu sta in picioare. Banuiesc doar ca a avea cutie manuala e o "obisnuinta", la care iti e greu sa renunti, fara sa cunosti pe propria piele beneficiile (cat si riscurile) unei cutii automate.
De departe, la egalitate de puncte, cele mai comice "motive" mi s-au parut: "imobilizare totala in caz de defectiune minora" si "o bag in ceata pe nevasta-mea".
Pentru primul, ai impresia ca daca se rupe ceva dintr-o cutie manuala (sau ambreiajul acesteia), masina este in continuare mobila? Doar la punctul mort, la fel ca si cea automata (nu are doar D si R, sa stii). Iar legat de ceata, crede-ma, din propria experienta, Doamna va fi cea mai fericita pentru cutia automata, iar utilizarea (cat si a explica principiul de functionare) sunt la indemana oricui.
Scuze daca pare un pic deplasat post-ul (poate chiar e), dar prea ai fost strict in raspunsurile tale inca de la inceput, si destul de "ochelari de cal", incat dupa ce ai acceptat un 7% in loc de 8%, poate accepti si alte sfaturi bine intentionate.
Cat despre automata, spre deosebire de Flavyus, eu sunt de parere ca niciunul din argumentele tale nu sta in picioare. Banuiesc doar ca a avea cutie manuala e o "obisnuinta", la care iti e greu sa renunti, fara sa cunosti pe propria piele beneficiile (cat si riscurile) unei cutii automate.
De departe, la egalitate de puncte, cele mai comice "motive" mi s-au parut: "imobilizare totala in caz de defectiune minora" si "o bag in ceata pe nevasta-mea".

Scuze daca pare un pic deplasat post-ul (poate chiar e), dar prea ai fost strict in raspunsurile tale inca de la inceput, si destul de "ochelari de cal", incat dupa ce ai acceptat un 7% in loc de 8%, poate accepti si alte sfaturi bine intentionate.
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
eu sunt curios de ce nu a luat tiguan sau macar ateca. pt ritter nu exista decat das auto, sa vedeti ce o sa se planga de sportage.