Sportage 2016
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Re: Sportage 2016
Ia legatura cu reprezentantul kia unde ai fost sa-ti ridici masina si explica-i problemele tale. Cu raspunsurile primite (palpabil de preferat) te adresezi ANPC, daca nu esti multumit de rezolvarea amiabila.
Sper ca stii cum arata sinele pe Sportage. Nu ne atasezi si noua o poza sa vedem cum arata masina ta?
Poi tocmai ca nu sunt promisiuni. Sinele apar si acum pe configurator, penalizarile fac parte din contractul semnat si cauciucurile sunt din oferta curenta.colin wrote:Dacă nu ai primit pe scris ceea ce spui că ți-a fost promis, ci doar verbal. Atunci poți să mergi și la CEDO. Caută dovezi sa vezi daca mașina are sine pe plafon sau nu. În caz că are și a venit fara ești sigur că mașina e style?
Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
Am atasat pozele cu masina.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- bondalicir
- Auto:
intradevar nu le ai... insa e ciudat ca la style apar in standard...
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
Salut. #Blaul , in privinta barelor te anunt ca sunt in aceeasi situatie. Adica si in cazul meu pe echipare Style masina a venit FARA bare. Am fost atent la preluare de la dealer pentru ca am observat lipsa lor in timp ce toate masinile din showroom le aveau asa ca am sesizat asta si am cerut sa fie trecut ca observatie in procesul verbal de predare primire. Dealerul a sunat la importator , a sesizat lipsa si am primit asigurari verbale ca voi primi ulterior barele. Iata ca inca mai astept dupa ele dupa 3 saptamani ...dar e clar ca abia la anul probabil se va rezolva. Se pare ca montajul se face pe din afara deci nu va fi implicat plafonul din interior. Modelul meu e Style produs in noiembrie deci model 2017. Oricum ma astept sa imi primesc barele. Altfel incepem alte demersuri...
Kia Sportage 2017 1.6 GDI Style InfraredA9, Android Auto & Apple Carplay Ready
Foarte interesant ce se intampla cu KIA pe langa neseriozitatea cu livrarea acuma apar si piese lipsa ... deci pe viitor poate vina si fara motor... e o directie buna in care merge firma ... din puctul meu de vedere as contacta firma din Korea ca sa afle si ei ce se intampla (pe carte de garantie asta daca o ai la mine a venit dupa 1 luna) sunt contacte.
Ma gandeam si eu sa comand un Sportage style,dar se pare ca trebuie sa ma mai gandesc...nu-mi place ce citesc pe aici...sa dai bani(si nu putini!) si sa ai surprize gen piese lipsa, greierasi, consum de tanc, emisii de vapor, piese(gen stergator auto, discuri ruginite,etc) slab calitative,si cine stie ce alte minuni neplacute(toate pe bani frumosi,desigur),i nu suna prea placut,mai degraba a prosteala pe fata.... desigur am vazut review-urile lui Robert pe turatii.ro, reclamele cu 7(sapte!) Ani garantie... dar parca de vina e cine da,nu cine cere...pe undeva pretul mai redus ca la alte modele se regaseste el undeva bine ascuns si poleit cu multa reclama... pacat,pt ca imi placea masina si chiar am mers cu 1.6gdi si 1.7dsl, si parea o afacere poate prea buna...
Scuze pt postul putin prea lung...
Scuze pt postul putin prea lung...
- zaboss
- Auto: Kodiaq 2.0 TSI, 4x4 DSG, Style
Asta sună ca-n bancul ăla cu „am venit să-ți spun să nu contezi pe mine...”
Fiecare marcă are bubele și problemele ei specifice. Dacă stai să citești forumurile de discuție nu mai cumperi niciodată nici o mașină. Dacă mașina îți place o iei fiindcă îți place ție, ți se pare ție un raport bun preț/calitate, nu ce povestește unul sau altul pe forum care, de cele mai multe ori, își descarcă niște nervi, și nu mai revine cu feedback după ce și-a rezolvat problema. Asta cu lipsa barelor zic că este o problemă de comunicare între producător și importator, cel mai probabil producătorul a modificat specificațiile și nu a informat importatorul sau acesta nu a modificat site-ul... Da este frustrantă experiența, dar se va rezolva în mod sigur în favoarea clientului.
Fiecare marcă are bubele și problemele ei specifice. Dacă stai să citești forumurile de discuție nu mai cumperi niciodată nici o mașină. Dacă mașina îți place o iei fiindcă îți place ție, ți se pare ție un raport bun preț/calitate, nu ce povestește unul sau altul pe forum care, de cele mai multe ori, își descarcă niște nervi, și nu mai revine cu feedback după ce și-a rezolvat problema. Asta cu lipsa barelor zic că este o problemă de comunicare între producător și importator, cel mai probabil producătorul a modificat specificațiile și nu a informat importatorul sau acesta nu a modificat site-ul... Da este frustrantă experiența, dar se va rezolva în mod sigur în favoarea clientului.
Da. Si eu zic la fel. Problema de comunicare, update site nu prea si model schimbat la configurație 2017
Kia Sportage 2017 1.6 GDI Style InfraredA9, Android Auto & Apple Carplay Ready
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Nu cred ca e cazul sa exageram.Asta cu barele e strict problema de comunicare intre importator si fabrica.
Greierasi sunt la orice marca,iar la Sportage,inclusiv cei din UK se plangeau de ala de la haion,pe care nu l-au depistat inca(poate imi fac cont si le spun ce si cum).
Nu stiu cand a pomenit cineva de rugina sau discuri proaste.Eu am zis de stergatoare/duze ca nu arunca apa asa cum eram obisnuit la proceed.Poate se mai regleaza si duzele astea.Faza cu emisiile e strict problema UE care te face sa platesti niste bani pentru...nimic.La benzina emisiile sunt de 154 parca,iar la diesel de 90???mie asta nu mie se pare in regula,ca un diesel sa scoata asa cantitate mica de emisii.
In fine, sesizati importatorul,in scris si problema trebuie sa se rezolve.
Si garantia de 7 ani, e valabila si aplicabila 7 ani...
Greierasi sunt la orice marca,iar la Sportage,inclusiv cei din UK se plangeau de ala de la haion,pe care nu l-au depistat inca(poate imi fac cont si le spun ce si cum).
Nu stiu cand a pomenit cineva de rugina sau discuri proaste.Eu am zis de stergatoare/duze ca nu arunca apa asa cum eram obisnuit la proceed.Poate se mai regleaza si duzele astea.Faza cu emisiile e strict problema UE care te face sa platesti niste bani pentru...nimic.La benzina emisiile sunt de 154 parca,iar la diesel de 90???mie asta nu mie se pare in regula,ca un diesel sa scoata asa cantitate mica de emisii.
In fine, sesizati importatorul,in scris si problema trebuie sa se rezolve.
Si garantia de 7 ani, e valabila si aplicabila 7 ani...
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
Forumul este f.important! Cum altfel afli lucruri de care habar nu ai? Eu cel putin nu m-am nascut atat de destept sa le stiu pe toate!
. Cat priveste "problema de comunicare" a celor de la KIA.... hai ca-i prea buna...adica vorbim de paine veche de 2 zile de la brutaria de pe colt, sau de un produs de 20 000 euro si peste? Eu muncesc pt fiecare RON, asa ca , sunt f. sensibil, la amanuntele postate putin mai sus. Doar nu cumpar LEGO de 20000 euro sa mi-l asamblez eu in garaj dupa o sticla de whisky...
Bun simt la orezari, nu prea este, si asta o stiu pe propria piele, asa ca scuzele gen lipsa de comunicare, nu tin... colegii de forum care si-au luat masinile fara dotarile din style, trebuiau sa le returneze la dealer pt lipsa de conformitate, si sa ceara despagubiri...
In fine fiecare face ce vrea cu banii lui...

Bun simt la orezari, nu prea este, si asta o stiu pe propria piele, asa ca scuzele gen lipsa de comunicare, nu tin... colegii de forum care si-au luat masinile fara dotarile din style, trebuiau sa le returneze la dealer pt lipsa de conformitate, si sa ceara despagubiri...
In fine fiecare face ce vrea cu banii lui...
- zaboss
Păcat că nu ești la fel de sensibil și la limba română.
Pacat ca atat poti! Nu-i bai...
- zaboss
Ai dreptate, nu te merităm. Păcat ca o asemenea valoare să se irosească pe niște "orezari". Sunt sigur că un BMW sh ca nou ți s-ar potrivi mai bine. Ăla nu bate, nu troncăne... Calitate nemțească, ce mai. Nu mai pierde vremea cu niște loseri ca noi.