Sportage 2016
-
- Auto: Kia Sportage 2.0 DSL 136cp
Re: Sportage 2016
Are cineva idee daca pe Sportage 2016 se va putea adauga android auto sau apple car play?
Kia Sportage Style 2016 2.0 DSL, Mt, 136 cp
Da. Potrivit ultimelor informari pentru masinile comandate incepand cu luna 9 (septembrie) si luna de productie 11 (noiembrie 2016) sistemul va fi compatibil Android Auto si Apple Car.
Kia Sportage 2017 1.6 GDI Style InfraredA9, Android Auto & Apple Carplay Ready
-
- Auto: Kia Sportage 2.0 DSL 136cp
Pe mine ma intereseaza daca o sa fie vreun update pentru cele produse anterior
. Este vorba doar de un update de soft sau de o unitate noua? Nu de alta, dar tare bun ar fi google maps sau waze
!

Kia Sportage Style 2016 2.0 DSL, Mt, 136 cp
Eu am doar aceasta informare despre noile disponibilitati DOAR pentru masinile produse dupa luna noiembrie 2016. Nu stiu daca e vorba de o alta unitate hardware si software sau daca e doar un update software. Pe unele articole straine in engleza am gasit ca e vorba de un update de software dar nu e ceva OFICIAL. Din pacate ramane de asteptat o confirmare oficiala pentru masinile produse inainte de luna 11 2016.
SERIOS ?!?!? 1.7 CU CUTIE AUTOMATA?!
O APARUT SI LA NOI SPORTAGE CU MOTOR DE 1.7 CU CUTIE AUTOMATA IN 7 RAPOARTE ...
ACUMA AR TREBUI SA REGRET CA M-AM GRABIT SA IAU SA NU SE INVECHEASCA MODELU'? 

Kia Sportaj 1.7 DSL 2016
Re: SERIOS ?!?!? 1.7 CU CUTIE AUTOMATA?!
Asta n-ar fi nimic dar au inceput sa se modifice caroseriile si motoarele mai ceva ca noutatile din IT. Sportage-ul dupa 2015 a schimbat caroseriile de vre-o trei ori cred, modelul 2017 este grozav. Motoarele cam la fel . La fel si celelalte marci .
In 2018 probabil vom avea Kia fara sofer si probabil cu decolare verticala ,
In 2018 probabil vom avea Kia fara sofer si probabil cu decolare verticala ,
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 142.000 km
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
Re: SERIOS ?!?!? 1.7 CU CUTIE AUTOMATA?!
Da bine,dar totusi,daca era atunci cu automata imi luam si eu ,chiar daca e diferenta aia de 1800,2000 euro...Ok,n-a fost atunci,pentru 2,3 luni de nerabdare stau cu asta automata 7,8 ani ...
)) is extrem de frustrat 

Kia Sportaj 1.7 DSL 2016
Finally am primit si eu astazi masina. A venit cu Android auto si Apple Carplay.
Unitatea este 95% identica cu cea americana si nu a stiut nimeni sa imi zica daca este schimbat doar softul sau are alt hardware fata de MY2016
Am vazut fugitiv in meniu functia de Screen Projection, dar nu am avut cablul de la Lumia cu mine si ramane sa incerc maine.
Unitatea este 95% identica cu cea americana si nu a stiut nimeni sa imi zica daca este schimbat doar softul sau are alt hardware fata de MY2016
Am vazut fugitiv in meniu functia de Screen Projection, dar nu am avut cablul de la Lumia cu mine si ramane sa incerc maine.
-
- Auto: Sportage 1.6 T-GDI 6MT GT-Line
s-o stapanesti sanatos!
Kia Sportage 2021 1.6 T-GDI 6MT GT-LINE
EX : Kia Sportage 2016 1.6 GDI Classic +
Screen Projection se refera exact la bifele de activare pentru Android Auto si Apple Car. Si eu speram sa fie un fel de Mirror Link dar nu e.
eu unul observ zilnic prin bucuresti tot mai multi posesori de Kia sportage model 2016...cum o simtiti acum iarna in conditii de polei, si ma refer mai ales la cei cu 4x2?
eu am trecut de la 4x4 la 4X2 si cam simt diferenta desi amluat pneuri nokian
eu am trecut de la 4x4 la 4X2 si cam simt diferenta desi amluat pneuri nokian
-
eu am 4x2 dar nu prea merg decat in weekend...ce-nseamna "cam simt diferenta"?
si eu tot nokian am
si eu tot nokian am
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
adica el a avut 4x4 pe fosta masina si acum are 4x2
PS: tre sa intri putin mai tare in curbe sa se simta diferenta (si probabil fiind obijnuit dinainte cu siguranta aia acum tre s-o lasi mai moale putin)
PS: tre sa intri putin mai tare in curbe sa se simta diferenta (si probabil fiind obijnuit dinainte cu siguranta aia acum tre s-o lasi mai moale putin)
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
-
mi-am dat si eu seama , am citit ca a trecut de la 4x4 la 4x2 dar am pus intre ghilimele pentru ca am vrut sa descrie fiecare element "care face diferenta"
O mica mare problema am. Am ridicat masina, dar fiind plecat mult cu lucru, nu am observat un lucru esential. Nu am sinele pe plafon. Echipare Style.
Cand am dat comanda au zis ca toate vin cu sine, dar la receptia masinii chiar nu am observat ca lipsesc. Ce pot sa fac acum?
Probleme ar mai fi:
1. Pentru intarzierea masinii trebuia sa primesc ~240 euro penalizari de intarziere, in schimb am primit doar presuri cauciuc si tavita portbagaj (dar este din burete presat, ci nu din cauciuc). Nici macar textil nu am primit. Practic nu am primit nimic.
Daca astea sunt cadouri de dealer, Kia ofera masinile fara nici o protectie la picioare?
2. Am primit set cauciucuri iarna la schimb cu cele de vara, cica favor pentru mine si 6 luni casco gratuit.
Aseara, nervos din cauza sinelor, intru pe site la Kia Romania si ce sa vezi: Oferta 6 luni casco gratuit + un set cauciucuri de iarna. Practic am beneficiat de oferta, dar s-au facut cu un set de cauciucuri de vara.
Ma gandesc sa apelez la OPC si daca nu, la instanta.
Cand am dat comanda au zis ca toate vin cu sine, dar la receptia masinii chiar nu am observat ca lipsesc. Ce pot sa fac acum?
Probleme ar mai fi:
1. Pentru intarzierea masinii trebuia sa primesc ~240 euro penalizari de intarziere, in schimb am primit doar presuri cauciuc si tavita portbagaj (dar este din burete presat, ci nu din cauciuc). Nici macar textil nu am primit. Practic nu am primit nimic.
Daca astea sunt cadouri de dealer, Kia ofera masinile fara nici o protectie la picioare?
2. Am primit set cauciucuri iarna la schimb cu cele de vara, cica favor pentru mine si 6 luni casco gratuit.
Aseara, nervos din cauza sinelor, intru pe site la Kia Romania si ce sa vezi: Oferta 6 luni casco gratuit + un set cauciucuri de iarna. Practic am beneficiat de oferta, dar s-au facut cu un set de cauciucuri de vara.
Ma gandesc sa apelez la OPC si daca nu, la instanta.