Sportage 2016
Re: Sportage 2016
La un dealer mi s-a spus 2ani/30000, la altul, 1an/30000. Cineva care a achizitionat masina ne poate lamuri.
- zaboss
- Auto: Kodiaq 2.0 TSI, 4x4 DSG, Style
În manualul de întreținere sunt date mai multe intervale de revizii, în funcție de condițiile de exploatare. În condiții normale, ai 2 ani/30.000 km, în condiții dificile ai 1 an și 15.000 (sau 20.000, nu mai rețin exact). Cum condițiile din România sunt dificile, atât din punct de vedere al calității terenului de rulare, cât și din punct de vedere al poluării, se încadrează fără nici un fel de „conspirație” la condiții dificile. Am mai zis, am rămas șocat să văd cum arată filtrele de aer (și cel de habitaclu, teoretic, mai protejat, cât și cel de la motor) după un an de zile.
@colin
tie iti spune ceva bunul simt?
@zaboss
multumesc pentru detalii. cred ca fiecare poate evalua conditiile in care expoateaza masina proprie.
tie iti spune ceva bunul simt?
@zaboss
multumesc pentru detalii. cred ca fiecare poate evalua conditiile in care expoateaza masina proprie.
- zaboss
- Auto: Kodiaq 2.0 TSI, 4x4 DSG, Style
N-aș băga mâna în foc pentru treaba astatrike wrote: cred ca fiecare poate evalua conditiile in care expoateaza masina proprie.

(Desigur, nu e vorba de tine personal, ci ca generalizare

Salut,
Imi doresc si eu un Sportage 1.6 T-GDI 7DGT GT LINE dar nu pot sa astept 3 luni pina se fabrica. Am intrebat la dealeri si au doar unu cu multe dotari optionale de care nu am nevoie si respectiv pretul se ridica destul de sus.
Ati putea ore sa ma sfatuiti cum sa gasesc un Sportage 1.6 T-GDI 7DGT GT LINE standard (sau aprope standard) livrabil pina cel tirziu la inceputul lunii iulie.
Multumesc
Imi doresc si eu un Sportage 1.6 T-GDI 7DGT GT LINE dar nu pot sa astept 3 luni pina se fabrica. Am intrebat la dealeri si au doar unu cu multe dotari optionale de care nu am nevoie si respectiv pretul se ridica destul de sus.
Ati putea ore sa ma sfatuiti cum sa gasesc un Sportage 1.6 T-GDI 7DGT GT LINE standard (sau aprope standard) livrabil pina cel tirziu la inceputul lunii iulie.
Multumesc
-
- Auto: Sportage 2.0 GDI AT Classic
Salutare,KStean wrote:Salut,
Multumesc
Tara vecina si prietena, Ungaria, TVA 27%, acolo vei plati pretul CIP fara TVA, apoi la noi achiti TVA 20%, castigi 7% adica vreo 2000euro. Ai 2 linkuri mai jos:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/spo ... e-10057038
http://www.hasznaltauto.hu/auto/kia/spo ... ne-9955508
Bafta!
Ca persoana fizică nu poți. Trebuie sa plătești tvaul în ambele tari și după ce înmatriculezi mașină îl recuperezi.
masina familie Kia SPORTAGE 2.0 DSL 4wd CITY
E o idee sa caut peste hotare. Dar pina acum am gasit doar variante mai scumpe ca aici. Varianta GT line standard e mai scumpa ca aici.
Vesti proaste dinspre programul Rabla, au anuntat ca va incepe cel mai devreme pe 6 iunie pentru persoane fizice.
http://0-100.hotnews.ro/2016/05/18/prog ... cinci-ani/
Daca ei anunta cel mai devreme 6 iunie, tare imi este ca nici la jumatatea lui iunie nu va fi operational. Sper sa ma insel.
http://0-100.hotnews.ro/2016/05/18/prog ... cinci-ani/
Daca ei anunta cel mai devreme 6 iunie, tare imi este ca nici la jumatatea lui iunie nu va fi operational. Sper sa ma insel.

-
- Auto: *
in legatura cu programul rabla 2016... foarte dezamagitor din partea Partidului Comunist Roman:)) termenul de livrare pentru mine este undeva la sfarsitul lunii Iunie- oare am noroc?
PS: ce ma sfatuiti in legatura cu jantele pentru KIA Sportage- motor 1,6 gdi, masina vine echipata din fabrica cu jante pe 17, eu as dori sa pun jante pe 18 pentru ca masina arata mai bine clar:) este nevoie sa merg la RAR ?
PS: ce ma sfatuiti in legatura cu jantele pentru KIA Sportage- motor 1,6 gdi, masina vine echipata din fabrica cu jante pe 17, eu as dori sa pun jante pe 18 pentru ca masina arata mai bine clar:) este nevoie sa merg la RAR ?
Vești bune!!! =D>
http://www.realitatea.net/incepe-progra ... 39492.html
http://www.realitatea.net/incepe-progra ... 39492.html
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Nu stiu daca arata mai bine.Diferenta de talon este 60-55...Si eu as vrea sa pun,dar nu stiu daca se merita.Am.vazut filmulete cu Sportage in US unde vin si cu jante pe 18 si nu arata extraordinar fata de 17.Depinde si de janta.Momentan doar gume de iarna pe 17 voi lua.Mai vedem la anul cu alte jante.billevans75 wrote:in legatura cu programul rabla 2016... foarte dezamagitor din partea Partidului Comunist Roman:)) termenul de livrare pentru mine este undeva la sfarsitul lunii Iunie- oare am noroc?
Si da,trebuie mers la RAR...Nu obligat fortat,dar si dca prinzi un control, e cam naspa.Eu am avut pe proceed 17,iar limita era 16, si nu m-a intrebat nimeni de ele in atatia ani.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
Depinde cum a fost omologată mașina.
La ale mele merge și 16 și 18. Mașinile au avut 17 de serie.
La ale mele merge și 16 și 18. Mașinile au avut 17 de serie.
masina familie Kia SPORTAGE 2.0 DSL 4wd CITY