Creion vopsea retus
-
- Auto: Sportage 2.0 GDI 4x4 MT
Creion vopsea retus
Inevitabil mai apar diverse zgarieturi si puncte unde sare vopseaua. Cel mai frecvent marginile portierelor.
Stiti sa existe creioane cu vopsea de retus, dedicate Kia?
Cand aveam Fiat, gasisem asa ceva la fiat exact pe culoarea masinii.
Stiu ca sunt divserse magazine unde prepara ei culoarea de vopsea, dar mi-ar fi fost mai usor sa comand direct dupa culoarea masinii.
Multumesc,
Stiti sa existe creioane cu vopsea de retus, dedicate Kia?
Cand aveam Fiat, gasisem asa ceva la fiat exact pe culoarea masinii.
Stiu ca sunt divserse magazine unde prepara ei culoarea de vopsea, dar mi-ar fi fost mai usor sa comand direct dupa culoarea masinii.
Multumesc,
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Re: Creion vopsea retus
Colindetailing.ro
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
-
Multumesc, dar se pare ca nu au culoarea masinii mele (SandTrack). O sa caut la reprezentante.
Si eu caut asa ceva, dar nici macar reprezentantele nu au pe stoc.
Am fost la cateva reprezentante si se contrazic pe codul de culoare!Seria de caroserie spune una si codul de pe stalp alta.Nu cred sa aiba vopsele originale.In caz de ceva le prepara si ei pe plan local.Culmea ca pe forumurile din Anglia, chiar se discuta de aceste nepotriviri de cod.Ne descurcam cum putem si noi.
Apropo...nu faceti interventii pe partea de caroserie cu vopsea corectoare, ca cica perdem garantia, imi spunea cineva din service.Pe spoilere cica, nu e niciun bai.
Apropo...nu faceti interventii pe partea de caroserie cu vopsea corectoare, ca cica perdem garantia, imi spunea cineva din service.Pe spoilere cica, nu e niciun bai.
si eu caut asa ceva. Am niste zgarieturi adanci (trecute de vopsea) si as vrea sa stiu daca ma ajuta cu ceva acest creion-vopsea.
daca nu, ce as putea sa incerc (nu vreau sa vopsesc toata partea masinii totusi..pt cateva zgarieturi).
daca nu, ce as putea sa incerc (nu vreau sa vopsesc toata partea masinii totusi..pt cateva zgarieturi).
Pe site-urile internationale de comert, nu le numesc, sa nu para reclama, se gasesc kit-uri de vopsea si lac, la cativa ml.
Firmele de vopsele auto, prepara si ele vopsea dupa cod, la cca 50-100ml minim.Nu costa mult si te poti juca cu ea.Depinde ce firme si ce vopsea, pe baza de apa sau diluant.Oricum coreeni nu se pot lauda cu tabla, vopsea si lac prea bune.Alea or fi la marcile premium.
O solutie ar mai fi infolierea se pare, de preferat inainte de evenimente neplacute.
Eu o sa fac un retus pe bara cu vopsea si lac, la un vopsitor.Am un mic crater de la o pietrica pe spoiler.Nu merita sa vopsesc tot spoilerul, desi unii asa recomanda.Am emotii sa vad cum iese.
Firmele de vopsele auto, prepara si ele vopsea dupa cod, la cca 50-100ml minim.Nu costa mult si te poti juca cu ea.Depinde ce firme si ce vopsea, pe baza de apa sau diluant.Oricum coreeni nu se pot lauda cu tabla, vopsea si lac prea bune.Alea or fi la marcile premium.
O solutie ar mai fi infolierea se pare, de preferat inainte de evenimente neplacute.
Eu o sa fac un retus pe bara cu vopsea si lac, la un vopsitor.Am un mic crater de la o pietrica pe spoiler.Nu merita sa vopsesc tot spoilerul, desi unii asa recomanda.Am emotii sa vad cum iese.
Un exemplu...problematica culoare Techno Orange metalizata
, la care oricum Kia a renuntat si nu prea inteleg de ce!

E posibil sa nici nu difere intre ele, decat prin denumire.Se poate intampla si mai rau, la Ford de exemplu.O denumire de culoare are si 9 nuante.
-
Am gasit la reprezentanta, la MIT motors. Nu au avut pe stoc, dar mi-au adus pe comanda, cam intr-o saptamana.
Culoarea mi-au luat-o din seria de sasiu. A costat aprox 70 lei kitul (vopsea + lac). Nu are nicio treaba pierderea garantiei cu asa ceva..
Culoarea mi-au luat-o din seria de sasiu. A costat aprox 70 lei kitul (vopsea + lac). Nu are nicio treaba pierderea garantiei cu asa ceva..
Scump...!
Macar seamana nuanta sau se vede diferenta?
Macar seamana nuanta sau se vede diferenta?
-
Sa imi fie rusine, dar nu am apucat sa il folosesc 

Salut guys,
Legat de creioanele astea de retus, as dori un sfat.
Un "neanderthal binevoitor" s-a gandit sa vada daca masina mea o ia la cheie cand statea pe locul meu de parcare, iar rezultatul e cel din poze. Adica 4 elemente toate, la linie.
Intrebarea mea ar fi, oare merita sa ma chinui sa incerc sa o fac cu Vopsea Retus Kia - Original - Sirius Silver AA3 (http://www.colindetailing.ro/vopsea-ret ... p-470.html)?
Sau ar fi mai bine, avand in vedere ca pe usa fata de la pasager mai am o indoitura si niste defecte de la alti "binevoitori" care au dat cu usile, sa vopsesc toata laterala?
O parere in plus ar fi de apreciat. Multumesc mult !
Legat de creioanele astea de retus, as dori un sfat.
Un "neanderthal binevoitor" s-a gandit sa vada daca masina mea o ia la cheie cand statea pe locul meu de parcare, iar rezultatul e cel din poze. Adica 4 elemente toate, la linie.
Intrebarea mea ar fi, oare merita sa ma chinui sa incerc sa o fac cu Vopsea Retus Kia - Original - Sirius Silver AA3 (http://www.colindetailing.ro/vopsea-ret ... p-470.html)?
Sau ar fi mai bine, avand in vedere ca pe usa fata de la pasager mai am o indoitura si niste defecte de la alti "binevoitori" care au dat cu usile, sa vopsesc toata laterala?
O parere in plus ar fi de apreciat. Multumesc mult !
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
KIA SPORTAGE SL 2014 AWD 2.0 DSL 184cp