La colegii de pe forum au mai existat livrari in ultima perioada au inceput sa fabrice masinile comandate in luna Iunie? Ceva vesti noi

macar seria de sasiu ai primit-o?nevasrl wrote:Eu am facut comanda pe 10 mai si dupa cum ti-au spus tie, ar fi trebui sa o am deja, dar...... nu prea o am.
daca ai facut comanda pe 10 mai este posibil ca luna de comanda sa fie iulie, verifica pe contract. Eu am comandat masina pe 1 iulie, iar luna de comanda este august - adica ele doua luni curg de la 1 august.nevasrl wrote:Eu am facut comanda pe 10 mai si dupa cum ti-au spus tie, ar fi trebui sa o am deja, dar...... nu prea o am.
De cateva zile am primit seria de sasiu.gteisan wrote:macar seria de sasiu ai primit-o?nevasrl wrote:Eu am facut comanda pe 10 mai si dupa cum ti-au spus tie, ar fi trebui sa o am deja, dar...... nu prea o am.
Din pacate cei de la KIA nu stiu sa dea un termen corect si sa se tina de cuvant cu ceea ce spun.... Sunt la a 4-a amanare de termen, iar acum la ultima au fost foarte tari..... Joi spuneau ca masina va sosi vineri, iar vineri cei din Bucuresti au spus ca masina nu a sosit, iar cei din Craiova sa ma duc sa imi fac RCA-ul ca sa pot ridica masina marti.... iar surpriza este ca azi masina inca nu a plecat spre Romania... dar macar are RCAmongol wrote:Le-am vazut si eu, din pacate nu sunt pentru toata lumea.