termen de livrare depasit
termen de livrare depasit
buna seara,
Exista persoane care au comandat noul model de kia sportage, iar termenul de livrare este depasit ?
multumesc
Exista persoane care au comandat noul model de kia sportage, iar termenul de livrare este depasit ?
multumesc
-
- Auto: '22 Xceed City 1.5T
Re: termen de livrare depasit
La Sportage, probabil... la Ceed... eu cel putin am asteptat o luna jumate in plus fata de termenul initial...
Asta e, ai si tu rabdare ca o sa vina.
Bafta
Bafta
'22 Xceed 1.5T City
ce inseamna depasit?
ca si la mine masina a intarziat vreo saptamana/doua. dar a venit in timpuyl util pt a beneficia de programul rabla..
bafta
ca si la mine masina a intarziat vreo saptamana/doua. dar a venit in timpuyl util pt a beneficia de programul rabla..
bafta
masina familie Kia SPORTAGE 2.0 DSL 4wd CITY
ati negociat si obtinut vreo reducere din pretul masinii pt timpul asteptat in plus ?b76bgaarh wrote:ce inseamna depasit?
bafta
multamcatalin4u24 wrote:La Sportage, probabil... la Ceed... eu cel putin am asteptat o luna jumate in plus fata de termenul initial...
Bafta
rabdare pot sa am daca reduc cu ceva pretul, sa compenseze asteptarea, altfel nu prea
salut,
trimite un mesaj la Kia in coreea, eu asa am "rezolvat"
laubr wrote:salut,
buna idee, poti sa-mi dai adresa de mail
multumesc
iti multumesc pt. idee si adresa de mailOgy wrote:http://www.kiamotors.com/contactus.aspx
le-am trimis azi un mail, astept solutia
s-a rezolvat problema gratie unei persoane cu care m-am putut intelege normal
de vineri sunt posesorul unei kia sportage 2.0 dsl automata
de vineri sunt posesorul unei kia sportage 2.0 dsl automata
Felicitari! Eu una am mari indoieli daca doresc sa mai devin posesoare de Kia Sportage. Mi-e sila de scuzele lor penibile...nu am nicio indoiala ca masina mea a fost livrata altcuiva. Am comandat masina in noiembrie 2010 cu avans platit, am creditul in asteptare, si inca sunt dusa cu zaharelul...Radu, imi poti spune, te rog, cand ai comandat masina?
Radu, sa nu intelegi gresit, nu te acuz de nimic 

-
- Auto: Hyundai i30 1,6 CRDI
Cand ai platit avansul ti s-a dat si o serie de sasiu sau motor? Cu toate astea masina sa fi fost livrata altuia? Tare de tot, se pare ca acolo e no man`s land.
Viața e ca un tren. Cel mai bine e la vagonul-restaurant.
Danny, nu esti departe de adevar...
Nu mi s-a dat nicio serie, intrucat in conformitate cu bla bla-urile oficiale nu poti achizitiona un 2.0 decat in baza unei comenzi prealabile transmisa fabricii (asta am verificat-o la mai multi dealeri din tara), pe care ei nu o transmit mai departe decat daca platesti un avans ca sa nu ii lasi cu ochii in soare. La momentul respectiv oricum nu ma grabeam, asa ca am acceptat sa fixam ca si termen de livrare martie 2011.
In rest, in general, ei nu au decat 1.7 sau 1.6 in showroom-uri pentru ca astea se vand in principal, iar la aceste modele, daca exista ceva disponibil, ti se poate comunica imediat si numarul de serie.
In mod normal, masina mea trebuia livrata in martie cel tarziu pe sistemul ca se primeste mai intai seria alocata comenzii mele (undeva in februarie), semnez contractul de imprumut achitand integral masina, iar intre timp vine si masina...
Astazi am fost din nou la showroom. Toti ridica din umeri. Nimeni nu stie, nu cunoaste.
Rugamintea mea este ca toti cei care se afla in aceeasi situatie ca si mine, cu masini intarziate, comenzi uitate etc. de Kia Sportage sa se faca auziti dand un reply acestui mesaj.
Nu mi s-a dat nicio serie, intrucat in conformitate cu bla bla-urile oficiale nu poti achizitiona un 2.0 decat in baza unei comenzi prealabile transmisa fabricii (asta am verificat-o la mai multi dealeri din tara), pe care ei nu o transmit mai departe decat daca platesti un avans ca sa nu ii lasi cu ochii in soare. La momentul respectiv oricum nu ma grabeam, asa ca am acceptat sa fixam ca si termen de livrare martie 2011.
In rest, in general, ei nu au decat 1.7 sau 1.6 in showroom-uri pentru ca astea se vand in principal, iar la aceste modele, daca exista ceva disponibil, ti se poate comunica imediat si numarul de serie.
In mod normal, masina mea trebuia livrata in martie cel tarziu pe sistemul ca se primeste mai intai seria alocata comenzii mele (undeva in februarie), semnez contractul de imprumut achitand integral masina, iar intre timp vine si masina...
Astazi am fost din nou la showroom. Toti ridica din umeri. Nimeni nu stie, nu cunoaste.
Rugamintea mea este ca toti cei care se afla in aceeasi situatie ca si mine, cu masini intarziate, comenzi uitate etc. de Kia Sportage sa se faca auziti dand un reply acestui mesaj.