revizia a2-a, la 29600 km la 1.4 benzina, facuta la neoserv ploiesti, 16.04.2010
ulei halvoline 4x40,00=160 ron
filtru ulei 1x41,83=41,83
filtru polen 1x119,42=119,42
lichid frana 1x39,50=39,50
total materiale cu TVA: 360,75
tarif manopera (cu TVA): 80,00
valoare manopera (fara TVA): 203,70
total deviz:
603,15 RON
probleme:
1. au mai schimbat garnitura de etansare de la a treia lampa de stop, aflata pe hayon, ca "asa a venit ordin de la producator, de 2 sau 3 luni". nu asta ar fi fost o problema , dar pt operatiunea asta au trimis doi baieti care nu cred ca mai facusera treaba asta niciodata. pentru a demonta lampa a 3-a de stop, trebuie demontate toate plasticele de pe interiorul hayonului, dar incepand cu partea neagra. bineinteles ca ei au incercat sa demonteza doar bucatile gri, pana si-au dat seama ca trebuie sa inceapa cu cea neagra, din care cauza au lasat niste semne de surubelnita pe cele gri, si cele din stanga si cele din dreapta, plus ca celei din stanga i-a fost rupta si o ureche de prindere, care a fost lipita ulterior
cu aceeasi ocazie s-a inlocuit si garniturile de etansare (adica niste seibi de cauciuc) ale lampilor pt iluminare numar spate
operatiunea asat a fost necesara , zic ei, pt ca apar urme de rugina in spatele lampii de stop si a celor de la numar. intr-adevar, au gasit niste mici portiuni de unde se luase vopseaua, acestea fiine remediate de catre vopsitor. doar ca nimeni nu a mai asteptat sa se usuce vopseaua aplicata, ci s-a trecut direct la montarea lampilor ??????
2. am platit 4 litri de ulei si cred k l-au bagat pe tot ?!?!?!?!? (nu era treaba k e nevoie doar de 3,3 litri)
3. nu au gresat protierele si nici hayonul
4. nu au efectuat testul de frana si nici cel de amortizoare, pt ca nu a functionat bancul de teste, uramand k treaba asta sa o fac maine, 20.04, ca tot trebuie sa ma intalnesc cu constatatorul casco la service, asa ca asta nu ar fi o mare problema, dar totusi, a mai facut cineva vreo revizie in doua parti ?????
parti bune:
1. au reglat frana de mana
2. au verificat presuinea in roti
ideea e ca ma duc si maine, si poate o sa mai rezolv ceva din problemele punctate mai sus!