Pret revizii....
Re: Pret revizii....
Am facut azi revizia nr.7 (100.288 km) la IMG Jilava.
Schimbat: ulei, filtru ulei, filtru aer , bujii si 1 bec de pozitie.
Cost total 493 lei (TVA inclus).Toate consumabilele au fost de la service.
N-am reclamat nici o problema - nu s-a semnalat nici o problema.
Numai bine!
Schimbat: ulei, filtru ulei, filtru aer , bujii si 1 bec de pozitie.
Cost total 493 lei (TVA inclus).Toate consumabilele au fost de la service.
N-am reclamat nici o problema - nu s-a semnalat nici o problema.
Numai bine!
LX Best 1.4 + GPL, machine silver, IF-07-SBI
-
- Auto: Saab 9-5 Aero
Zi-mi si mie te rog referitor la faptul ca ti-ai pus GPL au spus ceva? Ti-au scris ceva pe carnetul de garantie..s-au exprimat in vreun fel?
Tot nu mi-e clar daca tot motorul iese din garantie sau doar piesele care intra direct in contact cu GPL ul.
Tot nu mi-e clar daca tot motorul iese din garantie sau doar piesele care intra direct in contact cu GPL ul.
SAAB 9-5
N-a comentat nimeni nimic si sunt la a -2-a revizie de cand am montat instalatia.Nu mi s-a mentionat nimic in carnetul de garantie.
Am intrebat la revizia trecuta si mi s-a spus ca ies din garantie doar partile din motor care "interactioneaza" cu instalatia GPL...dar nici eu n-am cerut alte lamuriri si nici ei nu mi-au dat...
Am intrebat la revizia trecuta si mi s-a spus ca ies din garantie doar partile din motor care "interactioneaza" cu instalatia GPL...dar nici eu n-am cerut alte lamuriri si nici ei nu mi-au dat...
LX Best 1.4 + GPL, machine silver, IF-07-SBI
@eugenflorinmanea-La o revizie normala nu e cazul sa iti spuna ceva. In momentul in care ai o problema la motor pot sa apara ceva discutii.
Fratia Ceed-ului
ODO 101800 km
BC-05-YSL Kia Ceed Best 1.4, 109CP, NGK Iridium, Jante aliaj Dezent F/L 15"
Cauciucuri iarna Nokian WR D3 185/65/R15
ODO 101800 km
Interesant ce spui. Chiar de gasca unele service-uri din capitala. Pacat ca in provincie sunt mai rigurosi.azreil24 wrote:Pentru cei care se intreaba daca pierd garantia cand merg la revizii in alte service-uri decat reprezentanta. Masina mea e sh, fostul proprietar nu a facut reviziile in reprezentata iar baietii de la IMG Jilava nici nu au comentat cand a venit vorba de garantie, mi-au schimbat o bieleta, pe garantie, si chiar mi-au spus ca, in caz ca nu se face revizia la ei si, Doamne fereste, apare vreo problema la motor, se face o expertiza sa se stabileasca daca aceasta problema este datorata modului in care s-a facut revizia sau piesele/uleiul folosite la schimb. Am intrebat daca pot sa merg eu cu piesele mele si au spus ca nu este nicio problema.
Drumuri bune!
Fratia Ceed-ului
ODO 101800 km
ODO 101800 km
in aceeasi situatie ma aflu si eu.. masina mea are provenienta RO dar revizii in Bulgaria
in schimb cei de la IMG nu au avut nimic de comentat si mi-am schimbat si bieleta pe garantie 

Kia Cee'd 1.4 GSL MT 109CP
[b]ODO:[/b] 75.000+ KM
Kia Rio facelift 1.2 GSL MT 85CP
[b]ODO:[/b] 14.000+ KM
Or fi facute reviziile in Bulgaria, dar la service autorizat KIA, nu?
Fratia Ceed-ului
ODO 101800 km
ODO 101800 km
- tomas_dan84
- Auto:
Re: Imi permit sa te contrazic!
Sunt cu masina la MIT Baneasa si aici costa placutele fata 299,99 lei cu tot cu montaj si placutele fata 399,99 cu montaj asa ca un set de lacute fata - spate este te costa 700 lei fara catva bani.Pasha wrote:sa fiu sincer, nu ma da afara din casa respectul pentru profesionalismul redactorilor romani, asha ca nu cred ca sunt 7 mil. placutzele de frina. placutze de super-firma (ferodo) pentru mashini mai "cu pretentzii" decit ceed-ul se invirt pe la 3 milioane setul.
hmm daca "KIA" ar fi trebuit scrisa exact asa nu sunt facute la reprezentanta.. daca e pe chinezarii de-ale lor nu stiu..
KIA e KIA peste tot... indiferent de heroglifele din tara 

Peugeot 5008 GT 2019, 2.0 Diesel EAT8, 177CP
EX: Kia Sportage MY2017, 1.7 CRDI 7DCT, Style, New InfraRed
Kia Cee`d Facelift 2010 1.6 CRDI , Best, Black Pearl
EX: Kia Sportage MY2017, 1.7 CRDI 7DCT, Style, New InfraRed
Kia Cee`d Facelift 2010 1.6 CRDI , Best, Black Pearl
evitati sub orice forma MIT MOTORS am fost ieri pt. o problema mai exact cred ca sunt bieletele si nu au vrut sa mi le schimbe pt. ca am facut toate reviziile la IMG , respect total pt. cei de la IMG , nu voi mai calca niciodata pe la MIT
pro-ceed
ehh atunci Raiman.. reviziile nu au fost facute la reprezentanta.. totusi, cei e la IMG nu au avut nimic de comentat.. mi-au spus ei fara sa ii intreb ca masina apare sa mai fi fost la IMG pentru "niste verificari" dar nu pentru revizii cu numarul dinainte.. asadar, griji prea mari nu am de ce sa imi fac 
sa nu se considere antireclama.. dar nici eu nu vreau sa mai aud de MIT Motors

sa nu se considere antireclama.. dar nici eu nu vreau sa mai aud de MIT Motors

sper sa nu mai se duca nimeni la MIT . eu unu vreau sa fac antireclama pt ca merita din plin si in special seful de service David chiar va recomand sa-l ocoliti , nu este deloc profii.
pro-ceed
De ce nu a vrut sa schimbe? care a fost explicatia?
B-812-ANW - Virginia :)
Kia Cee'd 1.6 CVVT 126CP
An fabricatie: 2010 Iunie - 47.000km
[url=https://picasaweb.google.com/Andreicalarasanu/Virginia06012013]Virginia's Pics[/url]
Working: [url=http://premiotravel.com/ro/]www.premiotravel.ro[/url]
Kia Cee'd 1.6 CVVT 126CP
An fabricatie: 2010 Iunie - 47.000km
[url=https://picasaweb.google.com/Andreicalarasanu/Virginia06012013]Virginia's Pics[/url]
Working: [url=http://premiotravel.com/ro/]www.premiotravel.ro[/url]
clrandrei mie mi-au luat 56 de lei sa imi desfaca capacelul de plastic de deasupra mastii si sa se uite la claxon.. capatul de la mufa era crapat si nu facea contact.. au refuzat sa schimbe pe garantie spunand ca nu avea cum sa crape singur.. mai mult.. pentru o singura mufa trebuia sa schimb tot claxonul adica ~300+ lei.. am ajuns acasa si am desfacut in 3 minute GRATIS (normal
) capacelul am scos capatul de la mufa am infipt mufa in claxon si am fixat-o cu putina banda de izolier cat sa nu piarda contactul de la socuri.. si in ziua de azi claxonul imi merge bestial
nu mai zic ca aveam programare la 09:00 si masina a intrat la 10:15
.. pe langa asta al doilea motiv convocat in pierderea garantiei (pe claxon cel putin) a fost ca ei nu gasesc masina in baza de date.. deci nefiind facute reviziile la ei (mai ales ca le vazusera pe Bulgaria) nu am nici parte de garantie
..
LE: descrierea operatiunii pentru care am fost taxat cu suma de mai sus era "constatare garantie".. lucru care stiu eu ca nu se taxeaza.. cel putin la IMG toata treaba cu bieleta (constatare, piesa, montaj) nu a aparut pe nicio factura

LE: descrierea operatiunii pentru care am fost taxat cu suma de mai sus era "constatare garantie".. lucru care stiu eu ca nu se taxeaza.. cel putin la IMG toata treaba cu bieleta (constatare, piesa, montaj) nu a aparut pe nicio factura