la antigel eu am completat cu apa distilata. am verificat cu densimetrul si rezista la...........-60 gr.C

Scuze ca ma bag si eu.All Blacks wrote:Am si eu o intrebare,in Constanta unde este mai bine sa faci revizia la Ravel sau la Bosh service sau poare mai stiti voi in alta parte.
Si,intr-adevar,poti sa te uiti in timp ce iti lucreaza la masina,dar eu,dupa putin timp am plecat sa beau un sucAm facut si eu azi,revizia 2,la 25837 km la bord, service Bosch.Schimbat :
-lichid de frana (Aral) 0.25 l -11,76 (fara TVA)
-Mobil super FE 5w30 (semisintetic) 2l - 68,9 (1l il cumparasem eu de data trecuta,de rezerva)
-filtru ulei - 34,96
-filtru polen - 157,7
-filtru aer - 103,09
-manopera - 2,75 ore - 154
TOTAL - 530,41 + 100,78 TVA =631
Probleme reclamate pe garantie :
1-vibratie oglinda retrovizoare-rezolvata
2-strangere frana de mana-rezolvata
3-inlocuire burduf crapat de la schimbator-nerezolvata,ca masina are 1,6 ani si burduful nu mai e in garantie (ha,ha,ha).N-am insistat ca poate rezolv cu tizul meu de la Craiova (impreuna cu volanul),daca vine la vara pe litoral.
Ca observatie,de unde iarna trecuta aveam un consum mediu de 9,4 l la suta,de la ultima revizie din august ,consumul il am neschimbat de cateva luni bune - 7,7 ,50-50% oras - afara,viteza medie 29 km/ora.Sa fie oare de la ulei (FE -fuel economy) ?
ce nu intelegi? oamenii sunt incompetentimihai78 wrote: am fost acolo la receptie,m-a intrebat daca am probleme cu ea,i-am spus ca imi bate in volan la gropi,a notat acolo si mi-a zis sa pun fisele pe bord si cheia in contact ca vine seful de service si imi ia masina si asa a si fost,a luato ,a bagato acolo,a inchis usa aia si mi-am mai vazut masina peste o ora,este normal?
bineinteles bataia de la volan tot este,eu nu inteleg nimic.