MihaiM wrote:pai prefer sa dau 800.000 si tot tin 20.000km decat sa merg cu originale la 7mil

GARANTIA cea mare si tare are 2 taishuri....

Daca citesti cu mai multe pagini in urma ai sa vezi ca au fost mai multi la prima revizie la klado.tukyy84 wrote:Este careva din iasi care a fost la service pt prima revizie ? (cateva detalii,sau ce ar trebui sa stiu)
preturi normale sunt asa: filtru ulei 25 de lei, aer 75 de lei, polen 120 de lei. 1.3 ore inseamna 85 de lei la kia. pana aici avem 305 lei.tukyy84 wrote: Le-am trimis un mail si mi-au spus in felul urmator" Pretul pentru prima revize la care se inlocuiesc : filtrul ulei, aer, si polen+ ulei sintetic Mobil Synt 5W-30(4 litri) + 1.3 ore manopera costa 579 RON cu TVA inclus ." Este corect ce au spus ,sau costa prea mult ?
Multumesc mult, sper sa fie. Maine dimineata verific in ce stare e si, in prima faza, ma murdaresc pe maini... in a 2-a faza o vad daca trebuie inlocuitpsystem wrote: Concluzia mea: ori te duci si dai 120 lei pe un filtru de polen ori te murdaresti tu putin pe maini si in cureti in parcare.
Bafta
Nu stii cumva daca a fost Mobil 1 Semi-sintetic sau full sintetic ?:)marinero wrote:Ulei Mobil 1 - 190ron