Legat de garantie fara sa se supere cineva pe mine cred ca se renteaza in primii 3-4 ani, dupa care e cu dus si'ntors treaba.
Cu privire la ce s-a mai scris aici si in sustinerea ideii de a nu pastra garantia adaug urmatoarele:
- manopera facuta intr-un service ok, dar fara sigla Kia, este mai ieftina si poate mai buna
- o diagnoza obdII se rezolva in regie proprie daca iti cumperi o interfata cu 100-120 ron (ELM 327) si mai apoi faci un download la un soft de diagnoza care iti explica si ce inseamna codurile
- piesele cumparate in afara service-ului sunt cu mult mai ieftine
- la mine in 85863 km nu au cazut decat bieletele fata, care nu cred ca ma costau mai mult de 150 ron sa le inlocuiesc
- in 3 ani si 5 revizii puteam sa fac o economie de aprox 650 ron numai pe partea de manopera, daca imi schimbam eu filtrele si uleiul, iar manopera in cauza nu necesita cunostinte avansate de mecanica si electronica auto
- verificarea becurilor o faceam singur, ca nu e greu, iar inlocuirea acestora nu e grea deja fiind expert in schimbarea celor de faza scurta, ultimul reusind sa se arda noaptea, in plin camp, dar tot l-am inlocuit pe loc
- placutele de frana nu le-am schimbat pana acum dar stiu cum sa o fac si astfel manopera este 0 asa ca la cei 650 de mai sus se mai adauga aprox 80 ron si ca sa fiu sigur ca am facut o treaba buna platesc 20 RON o testare frana in service Bosch (sper ca asa nu se mai pune problema ca am facut o treaba nasoala)
- eu nu voi beneficia de 7 ani de garantie, fiind sigur ca voi ajunge la 150.000 km pe la sf anului 5.
Daca fac un calcul mic si maruntel rezulta ca peste vreo 2 luni cand ajung cu masina pt revizia de 90.000 km moment la care schimb si placutele, daca nu as fi avut garantie as fi facut o economie de aprox 710 RON (650+80-20) doar pentru manopera. Pt revizia 6 (90.000 km) mai punem 130 ron pierdere aferenta manoperei normale si ajungem la 840 RON.
Sa spunem ca scadem din cei 840 ron cei 150 pt bielete, pe care le-as fi schimbat in alt service, rezulta 690 RON.
Asta doar pt manopera.
Eu cum am cumparat mereu consumabilele si le-am dus in service la revizii, nu am cum sa spun ca as fi facut economii si de aici, dar in 6 revizii nr de km intre casa si service se ridica la aprox 140 de km, asa ca mai punem aprox 40 ron pt combustibil.
Adunam cu cei 690 si ajung la o economie de 730 ron pt manopera in 6 revizii.
Incepem sa avem o suma deloc neglijabila, iar pt cei care fac mult mai multi km pana la service suma creste frumusel.
Si acum argumentul pentru care am pierdut 730 ron si am decis sa tin garantia:
- dorm mai bine cu gandul ca daca se strica ceva am cui sa-i cer sa repare stricaciunea fara a plati eu ceva
Concluzia:
fiecare face cum doreste, insa daca as fi avut de facut mai mult de 50 de km pt un dus-intors in service, cred ca as fi renuntat la garantie.
Acum dupa atatia km, ajung la concluzia ca nu se merita sa o tin in garantie, insa vorba cuiva de aici de pe forum, "drobul de sare" nu mi-a dat pace
P.S. pt mine CASCO s-a meritat de 10 ori mai mult decat garantia fiind inlocuit pana acum de 3 ori parbrizul (pietricele adunata de la camioanele de pe contrasens), un pietroi mare intors de roata in prag rezultatul fiind o indoitura de toata frumusetea, o vopsire partea stanga a masinii ca urmare a actelor de vandalism, vopsire capota, pietre aruncate de alta masina din contrasens, inlocuit cadru motor dupa ce am reusit sa iau un sant sapat de cei de la drumuri, neacoperit si lasat nesemnalizat noaptea intr-o zona fara lumina stradala. Ce sa mai spun, am platit in 3 ani aprox 6500 ron dar am avut reparatii de aprox 14000 ron.