ok, merci
eu am avut numai experiente bune cu baietii.(or fi avut o scapare)
Revizie 60.000 - Cluj sau prin apropiere
- Vincze Szilard
- Auto:
Re: Revizie 60.000 - Cluj sau prin apropiere
atunci explica-mi si mie, de ce dupa nustiu cata vreme cat ei se ocupau de kia, acuma dintr-odata nu mai primesc nici o piesa pe garantie?, adica ei daca schimba o piesa pe garantie kia nu le mai deconteaza, dar pentru revizii ei isi cumpara consumabilele si mai adauga inca un profit de 100%, si deacea mai pot sa faca revizii,
apropo, la revizia a 2-a, revizia mi l-a facut un tip Adi pe nume (daca nu ma insel, unu tinerel,) nu acela mai invarsta care se ocupa de revizii, si vreau sa spun ca nici macar rotile nu mi le-a dat jos sa se uite la placute sau ce mai stiu ce, mai tarziu in anul acesta cand am trecut pe la ei si am intrebat de placute ei deja vroiau sa mi le schimbe desi aveam doar vreo 35000 km; peste 2 saptamani ma duc in BM si aia mi-au spus ca mai merg inca mult si bine ca sunt doar la jumatate, (aprox. 5mm mai au cele de pe fata)
asa ca trage si tu o concluzie, dar ma rog, te poti duce unde vrei. eu personal placutele o sa mi le schimb la un prieten si o sa le cumpar din magazin si in loc sa dau vreo 3 buluiane o sa ies la 1,5; cam la juma de pret.
apropo, la revizia a 2-a, revizia mi l-a facut un tip Adi pe nume (daca nu ma insel, unu tinerel,) nu acela mai invarsta care se ocupa de revizii, si vreau sa spun ca nici macar rotile nu mi le-a dat jos sa se uite la placute sau ce mai stiu ce, mai tarziu in anul acesta cand am trecut pe la ei si am intrebat de placute ei deja vroiau sa mi le schimbe desi aveam doar vreo 35000 km; peste 2 saptamani ma duc in BM si aia mi-au spus ca mai merg inca mult si bine ca sunt doar la jumatate, (aprox. 5mm mai au cele de pe fata)
asa ca trage si tu o concluzie, dar ma rog, te poti duce unde vrei. eu personal placutele o sa mi le schimb la un prieten si o sa le cumpar din magazin si in loc sa dau vreo 3 buluiane o sa ies la 1,5; cam la juma de pret.
Kia CEED SW 1.4 BEST
ODO: 110 000 + ceva
-
- Auto:
Eu nu pot sa spun ceva de rau despre Willy ca nu am fost decat o data la ei pentru un conector intrerupt.
cat despre revizie, am facut-o la BRasov la Martax. am ramas fidel firmei si mi-am programat toate ca sa fac un singur drum la Brasov.
recomand cu caldura Martax Group.
cat despre revizie, am facut-o la BRasov la Martax. am ramas fidel firmei si mi-am programat toate ca sa fac un singur drum la Brasov.
recomand cu caldura Martax Group.
KIA Ceed 1.4 GSL LX MT Piston Gray comanda 12.06.2008, achitata 12.06.2008, ridicata 30.06.2008
BV 60MSA ODO=51000
Jurnal: viewtopic.php?f=5&t=2492&start=15&st=0&sk=t&sd=a
Poze: http://www.hi5.com/friend/photos/displa ... d=71027448
BV 60MSA ODO=51000
Jurnal: viewtopic.php?f=5&t=2492&start=15&st=0&sk=t&sd=a
Poze: http://www.hi5.com/friend/photos/displa ... d=71027448
Eu tot la Willy in Apahida Cluj am facut reviziile si i-am sunat pentru orice nelamurire si sunt foarte multumita. Femeie fiind m-au tratat egal fara sa zambeasca macar la intrebarile mele de multe ori idioate (ma pricep mai bine la gatit ca la motoare
) . Preturile sunt accesibile si deloc exagerate, serviciile promte, in timp util, cat mai repede posibil. Salutari domnului Marian......

- Vincze Szilard
- Auto:
nu zic ca nu vb frumos, sau ca nu te trateaza bine, aici nu am ce comenta, dar eu am comandat 2 bielete pe care sa mi le schimbe in garantie, si nici acuma inca nu m-au sunat, oricum degeava m-ar suna ca deja le-am schimbat in BM cand a trebuit a plec in concediu ca nu vroiam sa ies din tara cu bielete stricate, si asta s-a intamplat in vara, si deatunci chiar daca am sunat eu inainte de-a merge in concediu, mi-au spus ca ma suna ei ca doar au nr meu de tel, si nici in ziua de azi nu m-au sunat.
Kia CEED SW 1.4 BEST
-
- Auto:
Am si eu o intrebare pentru @thewilly . Daca se schimba bujiile la o revizie, atunci in mod sigur trebuie sa apara scris si in Cartea de service ? Am vazut ca de obicei se scrie ce filtre, placute de frana, alte piese au fost schimbate, deci ma astept ca si la bujii sa fie la fel.
- Vincze Szilard
- Auto:
la mine nu s-a scris nimic; numa mi-a dat factura, bujiile nu erau trecute
Kia CEED SW 1.4 BEST