S-au comportat mai mult decat frumos, sunt politicosi si respectuosi, deci respectabili!
Din pacate, am semnalat si io problema cu geamul soferului: daca e pe automat (sau pe impuls, cum vreti) se ridica, se ridica, apoi se aude ca si cum motorasul ar incepe sa oboseasca, apoi, pe la 3/4 din cursa se opreste brusc si o ia voiniceste la vale. Credeti-ma, in timpul mersului asa ceva nu e placut deloc. La un moment dat am fost chemat in spate sa vad ca geamul merge: il incercasera ei de cateva ori si mergea, bata-l sa-l bata de geam, sindromul medicului stomatolog! Cum am ajuns eu langa masina, au mai incercat ei o data - de doua ori, si... surpriza! iarasi a inceput sa faca urat! Zice un baiat:"stiti cum e, masina e inca noua, inca strange si de aia!" Ei asta nu mi-a placut, nici mie si nici sefului de service care m-a intrebat de cat timp am observat problema. Cand i-am spus ca la inceput mergea perfect normal, si ca doar in ultimul timp a aparut, si ca eu cred ca e de la sistemul de siguranta (ala care deschide geamul daca "simte" un obstacol), poate din cauza prafului s-a decalibrat vreun senzor, ceva, ce stiu eu cum e pe acolo, a bagat inapoi masina in service. Au desfacut usa, i-am vazut cu spray-uri si vaseline, au motat inapoi totul, totul mergea bine! Desi, parca inca putin se mai simtea ca motorasul este obosit.
A doua zi insa, problema a reaparut

M-am suparat putin, pentru ca, vorba aia, cu un spray si o vaselina pot si eu sa dau, nu trebe sa merg 140 de km pentru asta. Nu de alta, dar cu timpul stam cam prost, si nu stiu cand o sa mai pot ajunge in service degraba.