Distribuție Kia Sportage 1.6 diesel 136 hp interval înlocuire

Inclusiv campanii de rechemări.
Florin963
Auto: Kia

Distribuție Kia Sportage 1.6 diesel 136 hp interval înlocuire

Post by Florin963 »

Salut,

Vă rog să mă ajutați cu câteva informații. Am o Kia Sportage model 2018 facelift.
1. La motorul 1.6 diesel 136 hp, cod D4FE la cât timp se schimbă distribuția pe curea? Am înțeles că este longlife și s-ar schimba la un interval mai mare de km sau ani.
2. Aceeași întrebare și pentru cureaua de accesorii, la ce interval se schimbă?
3. La cutia de viteze DCT 7 la cât timp se schimbă uleiul, în ce cantitate și ce tip ați folosit?
4. Știu că nu e în topic dar vă rog dacă are cineva un manual în limba română pt. acest model m-ar ajuta. La topicul dedicat în forum nu am găsit.

Vă mulțumesc pt. răspuns și scuze dacă la unele din întrebări poate deja s-a dat răspunsul!

tzalu
Auto: Sportage

Re: Distribuție Kia Sportage 1.6 diesel 136 hp interval înlocuire

Post by tzalu »

Manualul atasat e pentru Sportage 2018 pre-facelift. Poate totusi te ajuta!

tzalu
Auto: Sportage

Re: Distribuție Kia Sportage 1.6 diesel 136 hp interval înlocuire

Post by tzalu »

Manualul atasat e pentru Sportage 2018 pre-facelift. Poate totusi te ajuta!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Florin963
Auto: Kia

Kia Sportage 4, 2018 facelift 1.6 D 136 hp-distribuție, curea accesorii, revizie, filtre

Post by Florin963 »

Bună ziua,

Mulțumesc pentru manual. Am revenit cu câteva întrebări.
Vă rog să mă ajutați cu câteva informații. Am achiziționat o Kia Sportage 4 model 2018 facelift, 130000 km. Din păcate nu am manualul în limba română. Mi-ar fi de folos și un program cu intervalele de întreținere pt acest model Kia Sportage 4.

1. La motorul 1.6 diesel 136 hp, cod D4FE la cât timp se schimbă distribuția pe curea? Am înțeles că este longlife și s-ar schimba la un interval mai mare de km sau ani.
2. Aceeași întrebare și pentru cureaua de accesorii, la ce interval se schimbă?
3. La cutia de viteze DCT 7 la cât timp se schimbă uleiul, în ce cantitate și ce tip ați folosit?
4. Câți litri de ulei motor intră la un schimb și ce tip ar trebui folosit?
5. Ce tip de antigel, lichid de frână se folosește și cu ce specificați, cantitate?
6. Filtrele (ulei, aer, habitaclu, motorină) ce dimensiuni și producători recomandați?

Vă mulțumesc și daca mai e ceva ce ar trebui sa schimb sau să verific la această mașină Kia vă rog sa îmi comunicați și scuze dacă la unele din întrebări poate deja s-a răspuns!

Post Reply

Return to “Garanţie, revizii”