Kia Sportage GT Line AWD DCT7 1.6 T-GDI
Kia Sportage GT Line AWD DCT7 1.6 T-GDI
Salutare tutoror,
Sunt inca nou pe forum si am placerea sa va prezint noua mea "jucarie" :
Kia Sportage GT Line 2019 1.6 T-GDI AWD DCT7
Dotari : in afara de scaune ventilate si pielea neagra am bifat toate extraoptiunile posibile din configurator :
- incarcare wireless telefon
- pachet piele
- scaune electrice
- geamuri automate
- portbagaj electric
- AVM ( Area View Monitor )
- BCW ( Blind Spot Warning )
- FCW ( Front Collision Warning )
etc.
Multumesc pentru atentie si va doresc o zi cat mai placuta !!!!
Sunt inca nou pe forum si am placerea sa va prezint noua mea "jucarie" :
Kia Sportage GT Line 2019 1.6 T-GDI AWD DCT7
Dotari : in afara de scaune ventilate si pielea neagra am bifat toate extraoptiunile posibile din configurator :
- incarcare wireless telefon
- pachet piele
- scaune electrice
- geamuri automate
- portbagaj electric
- AVM ( Area View Monitor )
- BCW ( Blind Spot Warning )
- FCW ( Front Collision Warning )
etc.
Multumesc pentru atentie si va doresc o zi cat mai placuta !!!!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Re: Kia Sportage GT Line AWD DCT7 1.6 T-GDI
Felicitari, apa paie si bataie 
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
- sorineatza
- Auto: Kia Sportage
-
- Auto: sportage ql 2017
Drumuri bune ! Să o stăpânești sănătos ! Fără incidente !
Trimis de pe al meu Lenovo P2a42 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu Lenovo P2a42 folosind Tapatalk
-
- Auto: SPORTAGE Facelift 1.6 136DCT7
Arata superb - ce pret pentru jucarie ? De ce nu si scaunele ventilate ? In afara de alea (care erau doar de la Style in sus) doar panoramicul m-ar fi facut invidios .
La cati mai mult km fara incidente.
La cati mai mult km fara incidente.
Salut,multumesc,are si Panoramic,am uitat sa mentionez,pretul final a fost 31500 euro.Am gasit-o pe stoc preconfigurata si nu am vrut sa mai astept,eu defapt vroiam culoarea alba si fara optiunea de piele si trapa.

Si inca ceva ciudat:trebuie impuscat cine a facut configuratiile astea deoarece evacuarea este simpla,sub bara care este si ea simpla dupa cum ati observat nu am evacuarea aceea dubla cromata.Nu mi-a placut ideea dar na ...
-
- Auto: SPORTAGE Facelift 1.6 136DCT7
Probabil se ocupa o contabila de pre-configurații. Te înțeleg perfect.
Exact modelul asta l-am luat si eu saptamana trecuta da lipsesc scaunele ventilate/ DAB la radio / un extra USB la scaunele din spate si evacuarea dubla care e standard pe GT - scria ca teava asta simpla este optiune
anyway arata mult mai cool cu evacuarea dubla. Io am luat-o la 32000 de la 33513 pt configuratia asta / in Bucuresti discountu e mai mic :-p
Felicitari si sa te bucuri de ea.
PS nu se simte lipsa scaunelor ventilate ca racirea este incredibila - te sufla vantul inauntru cand dai drumu la aer.
DAB la radio e o fita ca oricum ai radio si de pe telefon.
La fel priza aia extra USB ca poti sa pui un steker dala USB cu 3 conexiuni in spate in priza de 12 volti.
Altceva ce mi-am luat util este o tavita portbagaj proline care vine fest cu podeaua sus
Sent from my iPhone using Tapatalk

Felicitari si sa te bucuri de ea.

PS nu se simte lipsa scaunelor ventilate ca racirea este incredibila - te sufla vantul inauntru cand dai drumu la aer.
DAB la radio e o fita ca oricum ai radio si de pe telefon.
La fel priza aia extra USB ca poti sa pui un steker dala USB cu 3 conexiuni in spate in priza de 12 volti.
Altceva ce mi-am luat util este o tavita portbagaj proline care vine fest cu podeaua sus

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sportage T-GDI 4x4 7Dct Cosmos Blue GT Line
Povesti pescaresti
:
Special pentru toti cei care ne musca de " (..) " zicand ca " Ba da ti-ai luat Kia si nu ti-ai luat BMW , Mazda , VW etc. "
Mi s-a intamplat si cu cealalta masina cand am luat-o in 2016 ( ca nu e bmw , ca nu e avion cu reactie etc. )
A nu se intelege gresit : nu am nimic cu celalte branduri dar fiecare cu gusturile lui , pana la urma " gusturile nu se discuta "
Fiecare isi cumpara ce vrea si cum vrea si dupa posibilitati .
Este prima oara cand ma risc la o masina pe care nu o cunosc ( detin si un Seat Leon FR 2010 diesel de 170 de cai din fabrica care rupe asfatul la 1300kg ) si sper sa nu imi para rau .
Respect!!!

Special pentru toti cei care ne musca de " (..) " zicand ca " Ba da ti-ai luat Kia si nu ti-ai luat BMW , Mazda , VW etc. "
Mi s-a intamplat si cu cealalta masina cand am luat-o in 2016 ( ca nu e bmw , ca nu e avion cu reactie etc. )
A nu se intelege gresit : nu am nimic cu celalte branduri dar fiecare cu gusturile lui , pana la urma " gusturile nu se discuta "
Fiecare isi cumpara ce vrea si cum vrea si dupa posibilitati .
Este prima oara cand ma risc la o masina pe care nu o cunosc ( detin si un Seat Leon FR 2010 diesel de 170 de cai din fabrica care rupe asfatul la 1300kg ) si sper sa nu imi para rau .
Respect!!!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
mda si eu cand am luat-o m-am gandit la toate optiunile de pe piata care ar fi fost pe gustul eu: Tiguan,Karoq,Kodiaq,Eclipse Cross, Kuga, T-Roc, Tucson, Suzuki S-Cross, Volvo XC40 - masina cu benzina AWD (in general masinile nemtesti sunt diesel la un segment de pret de 32mii si dobanda la finantare te arunca peste 40mii in 5 ani) - si a castigat Kia cu finantarea cu dobanda 0 de la Impulse (care are totusi niste costuri aditionale 2900 EUR pe putin in 5 ani peste pretul masinii) + garantia de 7 ani + masina e simpla si familiara si mi-a placut cand am facut drive test - vroiam sa fac pe mild hybrid dar nu o aveau si am facut pe asta GT line cu 177 cai si mi-a placut mult cum se misca si dupa o saptamana de condus e perfecta
si sistemele alea de siguranta iti fac treaba - a pus unu frana brusc in fata mea tocmai ce ma bagasem in spatele lui si am franat sub 1m - masina a urlat si ea (banuiesc ca s-au aprins pe acolo si ceva senzori) - nu sunt sigur daca nu a franat si ea cu FCAul mai mult decat eu 

Sportage T-GDI 4x4 7Dct Cosmos Blue GT Line
-
- Auto: Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT
S-au aprins, dar banuiesc ca aveai alte ocupatii atunci decat sa te uiti in bord 

Sportage 1.6 T-GDI 7DCT 4x4 GT-LINE - Sand Track
Am revenit cu update-uri :
Continui aventura , masina se conduce frumos , deja s-au facut aprox 2000 de km in 3 saptamani , consumul mediu general este aprox 9,9l , suspensia este un pic cam aiurea din cauza rotilor pe 19" dar sunt oricum obisnuit de la cealalta masina unde am suspensie sport reglabila ( big mistake pt Romania ).
Rodajul a fost ok , motorul si cutia s-au intins bine zic eu , trage mai bine si consuma mai putin ceea ce nu este rau fata de primii zeci de km , am urmarit fiecare pas al ei .
Ciudat este ca nu am folosit prea mult modul SPORT in primii 1500km si acum m-am cam obisnuit cu ea in modul normal
Numai bine !!!!!
Continui aventura , masina se conduce frumos , deja s-au facut aprox 2000 de km in 3 saptamani , consumul mediu general este aprox 9,9l , suspensia este un pic cam aiurea din cauza rotilor pe 19" dar sunt oricum obisnuit de la cealalta masina unde am suspensie sport reglabila ( big mistake pt Romania ).
Rodajul a fost ok , motorul si cutia s-au intins bine zic eu , trage mai bine si consuma mai putin ceea ce nu este rau fata de primii zeci de km , am urmarit fiecare pas al ei .
Ciudat este ca nu am folosit prea mult modul SPORT in primii 1500km si acum m-am cam obisnuit cu ea in modul normal

Numai bine !!!!!